Busy days alltså..
Och min rygg fortsätter att värka – så vansinnigt trött på att känna mig som en krympling! grrrrr.

Igår åkte jag ut till Lisa och Ville i laröd och där fikade vi och snackade bebisar, fotografering och html :-) Vi delar ju liksom samma intressen jag o Lisa! Ville kröp omkring och drog i böcker, gnagade sladdar och var en pigg liten 9 ½ månaders kille! Tänk när Lillebror också kryper omkring! På ett sätt så längtar man!

Söta Lisa

Törstig Ville

Efter besöket hos Lisa, åkte jag ner till sedvanliga fikastället ”Espresso House” i Norra hamnen och mötte upp Paulina och lilla Ella. Där satt vi och snackade strunt i 2 timmar innan det var dags att bege sig hem. Daniel var i Köpenhamn hela dagen och de stora barnen hos sin pappa så jag och Lillebror var ensamma hela kvällen, men det gick bra! Vi tittade på ”Röd Drake” och bara mös. Sambon kom hem strax efter 01..

Lilla Ella käkar lunch i mammas knä

Idag har vi en himla massa att göra!! Daniel slutar nu vid 12 och vi ska storhandla på CityGross, inom Bauhaus, inom Arbetsförmedlingen, visning av ett hus (som vi hoppas jättemycket på!!) och sen ska vi hämta kidsen vid 19 så det får vara här över min födelsedag och midsommarafton. Imorgonfm måste vi både storstäda och baka, jag tänkte baka två prinsesstårtor :-) Eller Operatårtor heter det när det är rosa marsipanplatta??
Familjen kommer sen på eftermiddag/kväll så ska vi bara ha det trevligt.

Kramelikram alla!

Visst ser man att lillebror är lik storasyster!


Inga kommentarer to “Dagen före”

  1. Kicki skriver:

    Grattis gumman! Hoppas du har en riktigt härlig födelsedag! Kramar från oss!!

  2. Lotta skriver:

    GRATTIS! För du fyller väl år idag? Hoppas du får en underbar födelsedag!! ;) Kram från Lotta

  3. Åsa skriver:

    Oja, lillebror är definitivt släkt med storasyster, det syns ända hit upp till Luleå! ;) Ha en jättehärlig midsommar! Kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress