En sak är säker! Viktväktarnas Points Plus CD har en enerverande skärmsläckare!! Lyssna själv! Ska nog ta och byta ut den där wav filen! :evil:

Jag vaknade jättetidigt idag, runt 5:45… låg vaken och lyssnade på Daniels tunga andetag. Lyckades dock somna om och vaknade av Daniels väckarklocka. Jag hade världens dröm i färskt minne och hasplade snabbt ur mig stolt vad jag drömt för Daniel. varför stolt?! Jo pojken berättar alltid värsta actionfilmerna, ja så ser hans drömmar ut! Och han drömmer både mkt och ofta! Jag å andra sidan kommer ofta inte ihåg mina drömmar..

Annars har jag och barnen varit och vankat på stan idag, skulle köpa lite CD skivor jag skulle bränna *vissa vet till vad :-)* Vi gick inom Smycka och kollade förlovningsringar, jag hittade en jäääääääääääääääättefin (tyckte jag) jag mailade sedan den inscannade bilden från broschyren till Daniel som tyckte att den var en 8 av en 10:a. Vad tycker ni? Jag ska passa på att säga att den var SÅ mkt finare i verkligheten!

Annars gillar jag Carl Hoff’s ringar! Tex den här, fast jag vill INTE ha stenar i!

Daniel gillade denna, men jag tyckte inte den var så fin, framförallt inte att den är borstad.

Ungarna är sååå roliga nu! De funderar såå mycket och munnarna går i ett! Storebror är den intellektuella, den vetgirige och han kommer med en massa lillgamla, snusförnuftiga kommentarer. Storasyster är lite mer flamsig och rolig, har för den delen börjat komma in i 6 års trotset! 6 månader för tidigt!
Vi satt och pratade om namn innan, förnamn, efternamn m.m.
Storebror påpekade att när han föddes tyckte jag att Storebror var ett fint namn därför fick han heta det. Storasyster sa sen att om hon fick en lillasyster någongång så skulle hon heta Annica :-) Undrar varför? *flin*

Nåja, nu ska jag göra annat!

Puss på er!


Inga kommentarer to “Babbel bara”

 1. Nina skriver:

  Uppdterar lite läsning här :) Jisses vilken enerverande musik det var, håller med talaren/skribenten ovan att man börjar tröst äta :/
  Den överste ringen och Carl Hoff ringar var snyggast :)

 2. Ankie skriver:

  Hej!

  Jag håller med Daniel om den sista ringen….guuuu så läcker. År det Efva Attling? Henne gillar jag skarpt.

  Ha det bäst!
  Ankie

 3. Micke skriver:

  Men herre jisses! Lyssnade precis på viktväktar-.wav’en – sånt oljud kan ju leda till att folk börjar tröstäta i frustration! Har dom bara en ynka sträng på basen? Nåja, jag ska inte gnälla, men när man spelar själv är det svårt att hålla tyst…

 4. Debbie skriver:

  Hej stumpan!! Jättefina ringar!! Jag tycker den översta var finast till er båda annars var den med stenar oxå jättefin och den sista var väl mer en lite *killigare* ring *fnissar* Vilken den än blir så är det kommer dem att sitta som gjutna på er & skänker er mycket glädje tror jag ni är ju såå söta ihop!!!

 5. Micke skriver:

  Hoppas inte damerna blir besvikna, men jag håller med Daniel, den sista var snygg. Dom andra är lite väl pråliga. En killgrej antar jag. Stå på dig Daniel :)
  Ha det bäst. /M

 6. Lotta skriver:

  Den första ringen är sååå underbar!! Tycker som dig Åse, den är snyggast! ;)

  Kramar/Lotta

 7. Den understa ringen är ju lätt den snyggaste jag har sett nånsin! Jag vill helst vara anonym. :)

 8. Susanne skriver:

  åhhh, den första ringen var ju suuuperfin!

  Kram!

 9. Finna skriver:

  Den översta ringen var verkligen fin och annorlunda, har aldrig sett nåt liknande. Jag skulle oxå välja en förlovningsring i både rött och vitt guld, eftersom min examensring är gjord så. Stenar tycker jag passar bäst i vigselringar. Åååh, va romantiskt!

 10. cecilia skriver:

  Den första ringen var ju bara SÅ läcker!! Den andra gillade jag oxkså men då gärna med stenar i… Den sista var mer som en vänskapsring tycker jag.

 11. Maddizen skriver:

  Den översta ringen var snyggast, skulle nästan vilja byta ut min egen ring mot den.

 12. Knickan skriver:

  Dina ”ongar” är världens härligaste!
  Känner mig smickrad över Michelles namnval.;-)
  *puss på dej* :smooch:

 13. Pernilla skriver:

  Jag tycker helt klart den översta. Cool men ändå vacker. :-) Den sistnämnde är lite funky men kan nog förväxlas med en ”vanlig” ring. Carl Hoff har oxå otroligt fina ringar! Hoppas ni kan kompromissa! :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress