Allt känns så fjuttigt i jämförelse med katastrofdrabbade Asien.
Just nu kan jag inte ta in mer. Jag har ändrat min startsida i IE, orkar inte surfa in på Aftonbladet och läsa om allt det hemska. Orkar inte titta på nyheterna för det söker mig.
Mina tankar går till alla dem som letar efter sina anhöriga både därnere och hemifrån. Mina tankar går till alla de lokalinvånare som inte kan lämna landet med ett evakueringsplan utan som måste leva i misären, hemlösa.
Var och varannan man pratar med känner någon som befinner sig därnere, vänner, anhöriga… Lycka till alla oss som åtminstone vet att de lever.

Köp inga raketer i år! Låt inte pengar försvinna i nyårsnatten utan sätt in dem på tex Radiohjälpen. Uppmana gärna alla du känner att göra detsamma. Varenda liten krona gör sitt.
()
[]
[]
[]


Inga kommentarer to “Asien”

 1. Ulrica H. skriver:

  Gott Nytt År, min vän.
  Hoppas du får en underbar kväll och ett fint 2005.
  Inatt skänker vi alla en tanke till de drabbade i Sydostasien.

  Kram Ulrica

 2. Pia skriver:

  Ja tänk om alla i Sverige hade bara givit en krona per invånare så hade vi kunnat skicka 9 000 000Kr till alla dessa människor i Asien som mist anhöriga, som är hemlösa, som gav skadade turister o förtvivlade barn både husrum och kläder på kroppen! Dom gav kanske det sista dom ägde och hade till de våra… så det sista och kanske enda vi ” i vår trygga värld” kan göra är att TÄNK och SKÄNK! Här blir det heller inga smällare och ”matfrosseri” utan en tanke och gåva till de som behöver det som mest! / Puss systra min….

 3. Marie skriver:

  Nej jag förstår dig. Det hela är ofattbart. Håller med de andra. Det är ett bra initiativ av dig. En lugn nyår och istället skänka pengarna!

  Önskar dig ett riktigt gott år.
  kram, Marie

 4. Stina skriver:

  Ja vi skänker också pengar till Röda Korset istället för raketer och god mat. Det blir en lugn nyår med eftertanke. Kan inte ta in allt som hänt :-(
  Önskar er ett Gott Nytt År! Kram

 5. Anne skriver:

  Hej gumman!!! Jag har gjort likadant.Satte in pengar på rödakorset igårkväll.
  Önskar dig dock ett Gott Nytt År.
  Min dotter fick hem sina svärföräldrar från Thailand idag.De hade varit på Phi Phi island men klarade sig hela.Även jag var där och kramades med dem idag.
  Sköt om er Åse..Många kramar //Anne

 6. Lotta skriver:

  Det är fruktansvärt det som hänt. Vi har skänkt pengar till Röda Korset. Min morbror och kusin har precis landat på Arlanda efter att ha varit nere i Phuket…
  Kram från Lotta

 7. Petra skriver:

  Ja, det är så sorgligt! Alla ens enga problem känns så futtiga och man får verkligen sig en tanleställare. Jag tänker på alla stackrs människor som har mist anhörga, hem och liv.

 8. Ellen skriver:

  Hejsan Åse!
  Jättefint initiativ :)
  Det är så hemskt att det är svårt att förstå och som du skriver orkar man inte se och läsa och höra om allt, ibland måste man faktiskt stänga av.
  Önskar dig och familjen ett gott slut på detta året (trots att det är så mycket hemskt som sker i världen) och ett gott 2005.
  Kram, Ellen

 9. Madde skriver:

  Jag uppmanar oxå till att skänka pengar istället för nyårsraketer.
  Kram

 10. Monica skriver:

  Jag håller med dig! Tänk om alla hoppade över nyårsraketerna i år och satte in pengarna till Radiohjälpen i stället! Det hade blivit en ganska bra slant… här har barnen i området redan smällt en hel del… Jag tänker i allafall hoppa över raketerna i år!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress