Jag trodde aldrig jag skulle bli så glad över att se den här synen som jag blev idag: (större bild om du klickar på den)

Jag gav till slut upp om Daniels PC, det gick inte ens att installera något på den eftersom något spånhuvud (nej inte Daniel) hade delat disken och gjort C (där windows finns) till minimal. Och vissa program kan man inte välja vart man vill installera dem, vilket innebär att det oftast inte går att installera något eftersom C är för litet!
Men att få igång modemet på Daniels powerbook (Mac) var inte världens lättaste. Till slut efter att ha pratat både med Jonas på datoravdelningen på mammas jobb och Tiscalis support (efter 50 i kö) så gick det!! Så nu kanske jag äntligen kan få något gjort! ;))
Snart…snaaaaaart så har daniel ADSL igen! jag förstår inte hur man klarade sig på modem förut?

Annars hade jag en trevlig kväll hos gräsänkan Sofie igårkväll. Vi åt supersmarrig blomkålsgratäng och drack en flaska vin till det. Sedan kröp vi upp i soffan och kollade vänner medans vi drack varm oboy med rom i och åt blandgodis ;) kan det vara mysigare ? Några öl efter det så kändes det som det var dags att be Daniel komma och hämta mig *S* tack för en supertrevli kväll Sofie!! :hugs:

Forumet är också klart, jag ska bara fixa grafiken ;) SEN är det fritt fram för oss alla! Tack alla med era idéer om forumen;) De flesta önskade ungefär samma.. så det är ju bra!


Inga kommentarer to “Äntligen!!”

 1. Maria skriver:

  Ser fram emot forum!!! Vad snäll du är som fixar ett så bra ställe att vara på åt oss! *kraaaaaam*

 2. Minette skriver:

  Ja Vänner vill man inte vara utan! Inte dem på TV och framför allt inte dom ute i verkligheten. Eller hur? TV kvällar är verkligen mysiga. Bara sitta å dega och mumsa onyttigheter =) *Kram*/ Minette

 3. Nina skriver:

  Ska bli kul med forum sen :) Mailar dig nog lite sen angående webhotellet igen ;) *tjatmoster som jag är *
  Kramiz

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress