Åhhh vad trögt det är att komma upp på morgonen! Gör mitt bästa för att försöka vända rätt dygnet igen nu! Men det är inte dte lättaste ;)
Storasyster är fortfarande jättehostig så det är hon och jag som är hemma om dagarna (Storebror är hos sin pappa). Ikväll ska jag och älsklingen gå och se ”Sagan om konungens återkomst” så lillasyrran ska passa henne under tiden.

Oj oj! 62 dagar kvar nu till Minis nedkomst! :*
Kan knappt bärga mig! Märks att den är en stor bäse man har i magen nu förtiden, hela magen gungar så fort han rör sig och det är smått enerverande när han tydligt gör motstånd varje gång jag sitter vid datorn :-)

Under ’sidor’ hittar ni ’hemmet’ som är uppdaterat med bilder från nya lyan, tog mig äntligen tid!
Nu ska jag och dotter åka ner till stan och hämta en gardinlängd (som fattas i sovrummet)

TACK alla för era kommentarer om nya layouten! Kul att ni gillade den! :}


Inga kommentarer to “9.94 veckor kvar”

  1. Linda skriver:

    Har du blivit en sömntuta du? :) Men de är väldans skönt att sussa om inte annat *ler* Ska genast kika på bilderna på lägenheten, kan redan nu säga att den är supersnygg ju.. Massa aviiiiis!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress