För fem år sedan hade jag planerat en tjejfest. Det var lördag och jag hade även bestämt att jag och en kille jag snackat med på nätet skulle mötas upp på kvällen/natten sedan när vi gick vidare ut.
Det var en fullträff!
Från och med den dagen har vi alltid varit tillsammans och livet spinnade på snabbt efter det!
Daniel bodde i Stockholm då och flyttade ner i februari 2003, i juni 2003 blev jag gravid och i mars 2004 föddes vår lille guldklimp! Året efter i mars 2005 lovade vi varann evig kärlek och trohet och i februari 2006 flyttade lilla4an in. Hon kom sedan till oss den 4/11 på storasyskonens födelsedag efter de 9 berömda dagarna på övertid.

Vi har gjort något stort vartenda år tillsammans! Vad händer i år? :)

Daniel är min absolut bästa vän, jag försöker inte idyllisera vår relation men jag är verkligen lycklig. Vi har alltid så mycket att prata om och när han är ifrån mig så saknar jag honom vartenda minut. Mitt liv skulle inte vara halvt utan honom, det skulle vara totalt stympat! Vi har våra dagar när vardagen griper tag i en och livet inte är dunderkul men oftast så är vi bara lyckliga. Vi respekterar varann, älskar varann och kramas och pussas mycket och vi bråkar i princip aldrig för att vara ärlig.
Jag hoppas vi får massor av år tillsammans och att vi får se våra barn växa upp och om 25 år hoppas jag vi sitter i ett stort hus fullt av barnbarn som springer in och ut genom dörrarna och då kanske vi äntligen får sova ut om morgnarna :)
[inspic=119,,fullscreen,thumb]


56 Kommentarer to “5 år tillsammans”

 1. Molly skriver:

  Visst är kärleken underbar??! :)

  *massor av kramar*

 2. thezz skriver:

  Visst e det härligt med kärleken!!! Grattis i efterskott säger jag :-d O tack för kommentaren i min blogg. Kram

 3. LenaH skriver:

  Grattis till er båda!! Härligt med sådan lycka! Och grattis lilla 3-åringen med!

 4. Camillas lockar skriver:

  Grattis grattis på den stora dagen imorgon (måndag)! Det är så härligt att höra. Verkligen. Vi är inne på tredje året, det har gått snabbt här med. Fast nygifta, inte ens ett år :-)

 5. Ellen skriver:

  Stort grattis till era fem år tillsammans! Härligt att du delar med dig av lyckan, så fina ord. Tillsammans med Sonja Aldéns rysarballad ”För att du finns” i högtalarna blir man ju alldeles rysig helt enkelt. Fint. *älska*

 6. Liz skriver:

  Grattis på 5års dagen:)

  Såå fint du skrivit lilla pärla, det märks verkligen att ni är lyckliga!!

  hoppas det blev ngt reeedigt mysigt ni hittade på..ska bli spännande att läsa om det;)

  Kraaam

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress