Detta blir ett ganska så irriterat inlägg!
Jag hade bestämt mig för att lägga ner Underbar ett ganska bra tag och jag känner fortf för att göra så. Men samtidigt så känner jag inte för att vara andra till viljes. Underbar är _min_ domän.
Underbar har växt sig stort. Massa människor korsar Underbar varje dag och det är superkul!! Samtidigt så är det ett tittskåp in till mitt vardagsrum och det bäddar även för att där finns en hel del tyckare som retar sig på mig och mitt liv. Hur roligt det än hade varit så kan man inte vara omtyckt av allt och alla.

Internet är inte så stort. Det samlas klickar och ”bekantskapskretsar”. Ibland känns det som att jobba med en skock kärringar. Det tisslas och tasslas och man säger en sak till den ena men en annan sak till den andra.
Jag har lärt känna ett stort antal tjejer på nätet, en del av dem har blivit jättegoa vänner och andra har visat sig att de tyvärr inte är att lita på. Internet ÄR litet. Det man säger om någon annan kommer ofta sällan att stanna endast där utan hamnar oftast i örat på den som man snackade om.
Jag har bestämt mig. Jag kommer _inte_ skriva bakom lösen igen. Jag kommer inte göra valet att ge någon ett förtroende. Men jag har en sak jag vill säga:
Om DU vill fortsätta läsa på Underbar så är du välkommen, men läs bara här ifall du tycker om att läsa här, inte för att sitta och skvallra med dina ”väninnor” eller för att du är så in i bombens nyfiken på mig och mitt liv men inte kan unna mig lycka och glädje.
Om du retar dig på mig och mitt liv så är du faktiskt inte välkommen hit längre. Ni vet vilka ni är, för jag vet det.

Jag vill ge alla er som är så in i bombens gulliga en stor fet puss. Ni vet vilka ni är, för jag vet det. =)
Hur jag gör med de lösenordsskyddade delarna vet jag inte nu, jag funderar på att ändra om en hel del här på sajten.

Jag vill gärna göra en annan liten inflik: Om just DU regelbundet läser här inne så är det väldigt artigt att ibland kommentera eller på något sätt låta mig veta att just du har varit här inne. Det är skrämmande många som dagligen är inne på Underbar men som ALDRIG lämnar en kommentare eller ett inlägg. Jag besöker aldrig en sajt utan att visa att jag varit inne. För mig är det kotym. Om du är inne i mitt vardagsrum och pysslar så vill jag hemskt gärna att du säger ’Hej!’.
Det är alltså inte så att jag ”fiskar” kommentarer, jag säger inte att man _alltid_ måste kommentera men att man sträcker upp sin hand ibland och hojtar ”Här! Här är jag! Tittade förbi!” För det _är_ obehagligt att veta att sååå många surfar här regelbundet men aldrig ger sig till känna. Det var anledningen till att jag lösenordsskyddade så snälla, låt mig slippa göra det nu..

Jag flyttar upp en sak jag svarade en kommentar här nere ang att det inte är så kul att kommentera hos någon som aldrig skriver tillbaka:

Jag surfar hos dem jag tycker skriver intressant och jag talar allt som oftast om att jag varit där, men däremot så känner jag inte att jag måste få något tillbaka.. Jag vill ju att folk besöker mig och kommenterar mig för att de vill och inte för att de känner ett krav att göra så för att jag brukar skriva inne hos dem. Om alla tänkte så, så tror jag att det hade blivit lite mindre sura miner
Det är jätte synd om någon slutar besöka mig för att jag är dålig på att besöka dem men det är deras val, då känns det som att de besökte mig av fel anledning ändå.

Fram för bättre uppförande, mer artighet, ett snällare internet helt enkelt!

Dagens kram går till Maria, Lotta och Knickan
men ni andra som vill får den med :)


Inga kommentarer to “Orka!”

 1. Ulrika skriver:

  Vill bara säga hej *vinkar*. Varit här och fått lite inspiration och blivit ”smittad” av din enorma energi…

  //Ytterligare en rodnande smygläsare

 2. ann skriver:

  Det är bara att inse att tyvärr är nätet precis som i det verkliga livet! Och så sant alla kan i nte älska alla…
  Näää lägg inte ner nu!!!!! Jag trivs bra i ditt vardagsrum;)
  För nog snacka alvar med dig snart;)

  Kram//

 3. Lisa skriver:

  Gumsemumsan. Ja intenet vore sig inte likt utan dig och Underbar! Lova att aldrig lägga ner!

  Massa kramisar från en dödstrött, 5ggr på natten ammande mamma. ;-)

 4. Malena skriver:

  Halloj,

  Klart man ska skriva/säga något när man varit och hälsat på. Å andra sidan är jag på vissa sidor _varje_ dag och om jag då skulle skriva något varje gång jag varit där… Njae, det skulle nog ingen uppskatta, varken innehavaren eller andra besökare*S*

  Däremot känns det ibland tråkigt när man varit hos någon och lämnat ett meddelande och den inte tittar tillbaka. I mitt huvud är _det_ kotym. Men alla är vi olika och även om internet är litet så är det svårt att få andra att göra och tänka som jag*S*

  Ha en bra helg Åse!

 5. LiS skriver:

  Å vad glad jag blev då jag såg att sidan var uppe igen!! :*
  Fast jag förstår dig i ditt ilskna inlägg.
  Avundsjuka och skitsnack har alltid funnits och kommer tyvärr alltid att finnas :-(

  Jag snor faktiskt en av fetpussarna du slänger ut :-D

  Puss

 6. Dest skriver:

  :*
  Hallå darling…
  Jag är riktigt ”imponerad” om det är så att det nya lösenordet hamnat i felaktiga händer igen…
  VEM i helvetet vågar sig på en andra sväng…!?

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att du vet vem det är som lämnat ut ditt lösen och att du verkligen konfronterar personen i fråga och inte bara struntar i det…

  Det obehagliga är ju tankarna man själv får… Hur många har lösenordet till ens egen ”hemliga sida” utan att man själv vet om det!?…

  Vi kommer säkert dryfta om det när vi ses… men förjäkligt är det i alla fall!!

  Love…

  Puss

 7. Louise skriver:

  Som alla andra här inne, så tycker jag det är jätte kul att du stannar kvar på nätet :*

  Fruktansvärt bra inlägg!!! *Heja Åse*

  Massor med kramar!!!!

  ps. hoppas gullungen noel har blivit bättre!! $:

 8. Pernilla skriver:

  Hej! Inne och skulle kika hur det hade gått att flyga! Var det skoj?

  Känner igen mig i mycket av det du skriver i ditt inlägg. Framför allt i många besökares oförmåga att lämna ett litet hej då och då. Man har ju många guldstjärnor som man lärt känna via nätet och som hör av sig och lämnar feedback och det gör ju en så glad! Men ibland när man tittar på statistiken så undrar man varför man har så många besök under en dag och knappt ett enda gästboksinlägg. Kort sagt, ett bra skrivet inlägg Åse, som jag tror många känner igen sig i, och som jag hoppas de som aldrig lämnar ett litet hej eller nånting, tar åt sig av!

  Nåväl, hoppas du får en bra helg! Kram Pernilla

 9. Maria i Göteborg skriver:

  :*
  Tack för ditt svar och för att jag är välkommen även i fortsättningen. Var bara tvungen att kika in och se vilka reaktioner du fått på ditt inlägg. Skönt att se att stödet är massivt.
  You go girl!!!
  Många kramar från Götet.

 10. Åsa N skriver:

  Tack för svaret på mitt mail. Vad roligt att vi alla får fortsätta ta del av ditt liv. :*:*

  Kram ÅsaN

 11. Karin i Karlstad skriver:

  Hej! Råkade hamna här för nåt halvår sedan och har besökt dig sedan dess. Får jag väl erkänna… *S* Försöker själv få inspiration till att skriva på nätet, men kommer bara korta bitar åt gången. Gillar din sida och är lite impad av vilken energi du verkar ha. Full fart verkar det som!
  Då var det iaf en smygläsare som gett sig tillkänna med lätt rodnande kinder…

 12. Ulrica skriver:

  Det finns en klick nätvänner som det vore väldigt trist om de försvann från nätet, och försvinner man själv så glöms man bort direkt… men så länge man är kvar lägger folk energi på att vara osams, reta sig på varandra och varför inte bara skita i den person man retat sig på.. herregud, hur många bloggar finns det här på nätet egentligen??? Måste det vara så här som du beskriver???

  Jag tycker förstås det är trevligt att du öppnat underbar igen, så jag har några trevliga sajter att besöka när jag kommer till jobbet på morgonen.. och jag hoppas att du själv mår bra av det..

  Det kommer alltid att finnas personer som gör dig enbart glad och vissa som gör dig enbart ledsen, dessvärre.

  Kram Ulrica

 13. ida skriver:

  Är glada att du bestämt dig för att stanna, Åse! När jag flyttade till Canada var din sida en av de som föll bort från min dagliga surfrunda, jag glömde bara bort din adress bland alla länkar jag tog med mig hit. När jag sedan återupptäckte dig för några veckor sedan blev jag sååå glad att du fortfarande skriver! Jag älskar dina bilder, älskar att läsa om dig och din fina, fina familj och allt som händer er.

  Jag hoppas att ”folk” (inkl. jag själv såklart…) blir bättre på att kommentera och att du slipper elakingar som inte har vett att hålla k*ft*n…

  stor stor kram! och ta ingen skit! ;-)

 14. Pernilla skriver:

  Skäms!! :-( Är en av många som ofta surfar in på din sida hittade den i våras när jag surfade runt på bröllopsidor! Skäms för att jag inte lämnat ngra spår efter mig på väldigt länge….. har ingen egen sida men tycker bara det är så HÄRLIGT att läsa din sida! Posetivitet och lycka utstrålar du och din sida å det är verkligen UNDERBART! Känner man sig lite trött och deppig är det bara att ta en titt här. Tyvärr finns ju nackdelarna med Avundsjuka… men skit i dem som snackar just skit de är inte värda din egergi! Skall skärpa mig och lämna ett avtryck när jag hälsat på har helt enkelt inte tänkt på det… har inte surfat så länge och förstod helt enkelet inte det som borde vara självklart att man inte bara ”smyger” runt..Sorry! Men stå på dig och strunta i alla som inte kan una dig lycka å framgång DE är inte mycket att ha!
  Kramar från Pernilla

 15. Petra skriver:

  kanske ar det for att jag bor sa langt borta som jag inte marker av detta tissel och tassel. gud vad trist!!! jag blir jatteledsen att manniskor ska ga bakom ryggen och prata skit om en!

  jag aaalskar verkligen din sida och tycker det ar underbart att fa folja dig och ditt liv och jag respekterar ditt privatliv och kanner mig valdigt hedrad att fa tillgang till dina rader har pa internet. sa synd att inte andra gor det ocksa.

  du har ett jattefint liv och mycket som talar for dig men det ar du val vard. det har du fortjant och jobbat dig till!!! jag gladjs med dig och blir ocksa arg med dig nar san’t har hander.

  kram

 16. Josephine skriver:

  Kände mig lite träffad när jag läste det du skrivit ;) Jag försöker lämna små kommentarer efter mig när jag besökt en sida men ibland så känns det som om människor bara vill ha och ha och kan inte skriva tillbaks när man väl tagit sig tid och kommenterat något som personen i fråga skrivit… och ibland så vet jag helt enkelt inte vad jag ska skriva… för inte spelar det väl någon roll vad jag tycker och tänker… ;)
  Min sida har legat pausad ett par månader nu och under den tiden har internet verkligen ändrats. Det är tjafs hit och dit (har det kanske alltid varit men nu märker jag av det ;) ) och just nu så känner jag inte att det är så kul att ha en hemsida som jag en gång tyckte… :(

  Till sist, hoppas verkligen inte du lägger ner underbar!

 17. Elisabeth skriver:

  Smygläser din dagbok sedan lång tid tillbaka – har väl lämnat ett och annat spår av mig i gästbolken har jag för mig :& Jag tycker att ditt beslut att stanna kvar på webben är bra! Jag tror att du är en förebild för många som bloggar och pular med websidor!

  Kram

 18. saraj skriver:

  *krama om*

  Var dig själv och ta emot de positiva energi från oss som uppskattar din härliga syn på livet och att du vet att det alltid löser sig till slut. Du har också en underbar familj som verkligen älskar dig som du är, Åse…
  Jag kan förstå hur du känner dig med att så många kommer förbi din sida men inte lämna någon hälsning eller något liknande.
  Jag vill inte lägga ner min sida men ibland känner jag så på grund av min dövhet och vi är en hemskt liten grupp, cirka 10 tusen döva i hela Sverige. Så kan man få veta ganska mycket om varandra fast man inte känner varandra IRL.
  Det skapar väldigt mycekt avundsjuka och elaka rykten runt i ”dövvärlden”, så ibland vill jag bara skita i alla i min värld och låta min sida bli lösenordskyddad men samt vill jag så gärna ha kontakt med vänliga och trevliga människor ute på nätet. Jaja, nog om mig… ;)
  Jag ville faktiskt bara säga att jag kan förstå dig hur du känner dig, gällande din hemsida med mera.

  Stå på dig, var dig själv, så kan du se vilka som är dina riktiga vänner och unnar dig din lycka i livet! (hoppas att jag skrev rätt svenska nu…:& och att du förstår vad jag menade…)
  Kram!

 19. adnillen skriver:

  You go girl!!! :*

  Skulle vara hemskt tråkigt utan Underbar-Åse ju på nätet! Vi skulle sakna oss tokiga efter söta dig! *pussa på*

 20. Cissi skriver:

  Ojojoj, inget kul… Hoppas dessa människor som är så fruktansvärt förtrödna/avundsjuka fattar piken.

  Vill bara sätta mitt avstamp om att jag varit och besökt dig. Bäst att följa lilla Åses råd och skriva en rad i gästboken.
  Puss & kram gumsan!

 21. Annso skriver:

  Hej Åse!

  Någon gång måste man säga i från, bra skrivet!

  Det hade blivit himla tomt här på nätet utan Underbar, skönt att du bestämde dig för att stanna kvar :*Hoppas att du inte slutar uppdatera din underbara sida!

  Tyvärr är det ju så med internet som med verkliga livet att det finns en del neggiga och mindre trevliga personer som inte har något bättre för sig än att skvallra och prata skit om folk som de inte ens känner :-( Förhoppingsvis fick de sig en tankeställare av ditt inlägg.

  Kram och trevlig helg!
  Annso

 22. ~ Maria ~ skriver:

  Hallå gumsan!
  Vad braigt du skriver!!!
  Heja dig! Det är bra att man visar vart man står ! Och skönt att du inte tänker lägga ner, då hade jag saknat dig redan.
  Här pluggas det för fullt *S*
  Kram banan! :*

 23. Helena skriver:

  Hoppar in och säger hej – håller med dig och tycker det vore synd om du lägger ner. Det är ju så fantastiskt roligt att greja med hemsidan, eller hur :)

  Själv är jag beroende, hälsar på hos favoriterna flera gånger dagligen :)

  Ha en härlig helg!

 24. Marit skriver:

  Hejhej.. vilken tur att du ändrade dig.. blev jätte ledsen när jag såg att du skulle sluta skriva i morse.. även om jag är jätte dålig på att komentera så läser jag ju jätte ofta å har så gjort jätte länge.. skulle kännas super konstigt om din sida plötsligt försvann.. fast jag förstår ju om livet utanför nätet tar en massa tid.. det gör det som sagt ibland.. kul i varje fall att du blir kvar.. :) Kramis

 25. Sara skriver:

  Jag beundrar dig Åse!
  Och jag är så oerhört glad över att underbar.org kommer finnas kvar även i framtiden!

  En massa kärlek från norrland :*

 26. Diana skriver:

  Hej Åse!
  För det första måste jag säga att det är så tragiskt med människor som är avundsjuka och det är det ända jag kan tänka mig att det handlar om.
  De gånger jag har varit in här (ber om ursäkt för att jag kanske inte heller har skrivit…nu när jag har egen blogg vet jag ju vad det betyder) så måste jag säga att du inspirerar mig och många andra på nätet misstänker jag.
  Både med din otroliga kunskap att bygga en trevlig sida, sen med att alltid skriva så trevligt och positivt och det är klart alltid retar det ju någon…
  Själv har jag nyss börjat skriva blogg och har inte varit ute i den här svängen så länge, men nog märker jag också att det osar lite avundsjuka på vissa ställen.
  Jag hoppas att du kan strunta i det och fortsätta sprida lite glädje, här på nätet som jag faktiskt tycker att du gör!!!

  Dagens kram till dig!!!:}

 27. Belinda skriver:

  Hej! Jag är en utav smygläsarna! Förlåt! Men jag har i alla fall inte snackat skit om dig, snarare tvärtom:-) Supertrevlig sida så jag är glad att du är kvar…och eftersom jag har tänkt att forsätta läsa ska jag bättre mig på att kommentera ;O

 28. Anne skriver:

  :*..Jag har varit här och läst som vanligt !..himla bra skrivet utav dig…
  Låt ingen sätta sig på dig……Massa kramar //Anne

 29. Kicki skriver:

  :[ Kommentar överflödig från min sida. Du vet var du har mig. Stor puss!

 30. Annah skriver:

  Många har redan sagt mycket av det jag vill säga. Men jag vill bara tillägga!

  Åh vilket bra inlägg!

  Kramar
  Annah

 31. Dessi skriver:

  Hej hej!

  Jag förstår helt och hållet hur du tänker. Likadant med min sida. Jag har inte alls lika många besökare som du har, men jag har iaf en 60-70 st om dagen och det är kanske en 5-6 st som skriver och kommenterar. Många har aldrig skrivit och gett sig till känna över huvud taget. Jag irriterar mig som in i norden. För här får de komma in i mitt liv utan att ge nånting tillbaka.

  Jag kommenterar här så ofta jag kan. Både för att det är kul och för att jag vill visa att jag varit inne och läst :)

  Puss!!*S*

 32. Cia skriver:

  Åh vilken tur att du fortsätter med sajten! Blev så ledsen när jag surfade förbi tidigare idag :( men fick en desto gladare överaskning nu! Fortsätt med underbar säger jag och skit i alla kärringar! Man kommer ändå aldrig ifrån vissa idioter. Jag gillar din sida starkt och skulle verkligen sakna den om den försvann!

  *kramiz*

 33. Sanna skriver:

  Ja jag har sagt det förr. Jag sa det sist- du kan inte lita på nån. Den hårda läxan har jag lärt mig för länge sen och flera som en gång kanske varit mina ”vänner” (läs: NÄTvän) har vänt kappan efter vinden och sånt jag viskat i deras öra har garanterat inte stannat där.

  Jag orkar inte bry mig heller. Därför låste jag alixtra först helt och nu finns inte sidan alls. Man kan inte lägga en massa energi på det för så är det, du känner inte folk _tillräckligt_ för att skapa den där riktigt nära vänskapen som håller och som gör vänskapen trofast och lojal. Folk följer med strömmen, folk är flockmänniskor. Så är det bara och de vill kanske vara poppis och ha många vänner och gör vad som krävs för att nå dit även om det betyder att de kör över nån annan på vägen.
  Tyvärr.
  Jag har kommit fram till att allt fjäskande och tramsande på nätet kan jag vara förutan. Vad är det gentemot det verkliga livet där man kan få skratta och gråta och kramas _på riktigt_??? Inget slår det och där utvecklas den sanna vänskapen.
  På nätet kan man inte göra annat än räcka ut handen men ofta biter folk i den. Man ska helst bara ge och ge och inget kräva tillbaka. Folk tar sina egna identiteter på nätet och beter sig lite hur som helst kan jag tycka.
  Jag har alltid varit den jag är, ibland brutalt ärlig och rättfram men jag står orubbligt trofast bakom de få _vänner_ jag har på nätet som jag vet att jag kan lita på. De som inte snackar skit bakom min rygg eller bara bryr sig när de har lust. Det kanske bara handlar om en eller två av den varan men det räcker för mig. Hellre så än en hel bunt som sticker mig i ryggen så fort jag stannar upp.

  Underbar är din domän. Låt ingen annan ta det ifrån dig!
  KRAMAR!

 34. Madde skriver:

  Wow vilket bra inlägg! Kan inte annat än hålla med dig i det du skriver.
  Så trist att det ska vara så mycket skitsnack på nätet

  STOR KRAM :*

 35. Marie skriver:

  Det är på pricken som du skrivit!! Internet gör världen liten på både ont och gott. Underbar är din domän och jag antar att du har sidan för din egen skull, inte för någon annan, alltså gör du som du vill med den…

  Jag brukar säga det att om människor som beter sig inte betyder något i mitt liv, så struntar jag i dem… orkar inte lägga ner energi.

  Bra att du är tillbaka och gör vad du vill, för din egen skull. Precis så ska det vara. Precis så gör jag också.

  kram, Marie

 36. Cobrakarin skriver:

  Heja Åse!

  Bra skrivet!! Jag tycker att man blir GLAD av att läsa på din sida, för du är så positiv! Dessutom är ju sidan så jäkla snygg att man inte kan låta bli att titta på den.

  Sedan har väl de flesta förståelse för om man vill ta en paus från skrivandet då och då.

  Kram från (cobra)karin i Göteborg

 37. Alexandra skriver:

  Men hjälp, vad är det som har hänt?!?
  Och så läser jag att du har funderat på att lägga ner, tur att du inte gör det för hur ska jag annars stilla mitt Åse/Underbar-behov?!?
  Skitsnackare är inte roligt, har man inte bättre för sig än att snacka skit om andra tycker man… men det finns väl dom som inte kan leva med att andra är lyckliga och har det bra, sitter väl som en tagg i ögat på dom.

  Skönt i alla fall att du inte låter dom vinna utan stå på dig och skit i dom!

  Puss & Kram på dig :* :*

 38. minna skriver:

  hej åse. ville bara höra av mig o tacka för mailet. ha en bra dag!

 39. Lotta skriver:

  Hej

  Här är en till som känner sig lite träffad av att susa in och läsa pa din site och inte lämna ett spàr i Gästboken eller kommentar till nat inlägg.. ska skärpa mig :-) Jag är en relativt ny ”blogg-surfare” och hàller som bäst pa att försöka bygga upp min egen lilla sajt.. sa när jag surfat runt för att hitta inspiration sa har din sajt blivit lite av en favorit. .
  Ar jätteglad att du bestämt dig för att vara kvar!!! Manga kramar fran Lotta

 40. Jessica skriver:

  Hej!
  Har varit inne här några gånger de senaste dagarna, eller veckan men inte tidigare lämnat någon kommentar och det ber jag om ursökt för. Nu när jag har börjat med att bygga upp en egen hemsida och blog förstår jag vad du menar. Tyvärr är det så att vissa människor tycker om att skvallra och snacka skit om andra. Det lär säkert jag också få vara med om. Man lämnar ju ut sig rätt mycket när man väljer att skriva om sitt liv på detta sätt. Hoppas att du i fortsättningen slipper detta.

  Jag tycker i alla fall att det är bra att du fortsätter med din sida och jag ska bättra mig på att lämna kommentarer.

  Din sida gör skäl för sitt namn…Underbar :-)

  Ha det bra och du lär säkert se mig här igen.
  /Jessica

 41. Lena skriver:

  Missade helt texten om att du skulle lägga ner (tur för mig) ;) Men det är skönt att du stannar kvar och inte låter nån annan diktera ditt liv. Alltid tråkigt med skitsnack men vissa människor verkar ju tycka att sånt är kul….
  Kram!

 42. Maria i Göteborg skriver:

  Hej.

  Jag är egentligen ganska ny i nätvimlet men besöker några sidor regelbundet och Underbar har blivit lite av en favorit. Här inne är jag regelbundet och ser mig om men jag har inte brytt mig om att fråga efter ditt lösen eftersom vi inte känner varandra (jag har ingen egen hemsida) och jag ändå tycker att du skriver mycket kul öppet och det räcker för mig. Jag kände mig dock ganska träffad när du skrev att många aldrig lämnar någon hälsning efter sig. Jag försöker lämna ett spår ibland men jag ber verkligen om ursäkt och förstår nu hur oartigt det är att bara susa in, ta för sig och sen susa ut igen. Hoppas du orkar fortsätta med sidan för du är verkligen grymt bra på att fota och skriva på ett intressant sätt. Jag ska skärpa mig och alltid lämna spår efter mig i fortsättningen.
  Många skamsna kramar från Göteborg.

 43. Millis skriver:

  Härligt inlägg gumman! Ja, vi har ju snackat om det tidigare, detta med personer som bara tassar runt och läser om andras liv men aldrig bidrar med något ur sitt eget. Känns lite creepy ibland, men jag har också (åtminstone än så länge) valt att hålla mitt bloggande lösenordsfritt, får väl se om man får fog för att ångra sig. Hoppas att de känner sig utpekade som det gäller så du kan märka av en förbättring. Och vad gäller personer som har mage att kasta skit över andra människors liv, människor som de dessutom inte känner utan bara läser på deras hemsidor *skott i pannan* ]:

  Kul att du valde att fortsätta med Underbar i alla fall, hade saknat dig annars!!

  Kram i massor
  Millis

 44. Maria skriver:

  :* Och du får en puss tillbaka!!! Är sååååå glad att den läskiga sidan där det står att att du inte finns på nätet längre är borta!!!
  Håller oxå med om det du skriver; skitsnack och annat trist platsar inte på nätet!!
  Hörs sen sockret!!
  P o k

 45. Tanja skriver:

  Härligt!
  Var inne tidigare idag när det bara stod att du tänkte lägga ner och då blev jag lite lessen :-(
  Men så kom jag tillbaka nu och såg ditt inlägg!!
  Skitbra skrivet!
  Och vad GLAD jag är att man kan fortsätta hälsa på här och läsa om dina roliga upptåg!

  Kramar från Tanja

 46. Knickan skriver:

  Här kommer en bautakram tillbaks!! :* Hihi
  Skitsnackare går bort, så det så!!
  Kul att du bestämde dej för att vara kvar!
  Kramen!

 47. Sofia skriver:

  Wow, vilket inlägg. Jag brukar ju vara här inne då och då och läsa. Gillar din dagbok. Jag är tyvärr inte den allra bästa att lämna hälsningar, men jag har lämnat någon kommentar då och då iallafall ;-). Lite ordning på mig….ibland…*S*. Det är tråkigt att sånt här du skrivit händer. Jag har själv mött på Internets dåliga personer. De gläds inte med ens framgångar, utan man blir hånad istället. Jag hoppas innerligt att du förblir här…För jag vill läsa om din Åse…

  Vi ses iallafall på Viktforumet…..!

  KRam
  Sofia

 48. susanne skriver:

  Hej
  jag skulle också sakna din sida med det innehåll som r interasant att läsa och härliga layouter .
  Jag förstår dig precis vad du menar,
  jagär inne och läser ibland här gillar vad du skriver och dina foton är helt underbara. men det är samtigt kul att du bestämmer dig för att vara kvar.
  kram susanne

 49. Lotta skriver:

  ORD!!! :) Vilket kraftfullt och bra inlägg du skrivit!!! Du skriver precis det jag tänker, att skvallra och snacka en massa skit är bara för mycket. VARFÖR KAN FOLK INTE VARA ÄRLIGA?! Ett gäng gnällkärringar är vad vissa är på nätet. ]: ;-/

  Man blir så trött och jag är SÅ GLAD att du valde att säga ifrån och stanna kvar!! Du vet snäckan att jag hade saknat dig sååååå mycket!! MÅSTE ha min dos av UNDERBAR VARJE DAG!! :*

  Tack själv för idag goaste Åse min!! Du är en underbar pärla och jag är SÅ GLAD att jag fått lära känna dig!!

  Puss på dig gumman!! :*

 50. lena skriver:

  WORD!

  vilket inlägg åse, helt UNDERBART! :* jag håller med dig fullständigt. att kika in på någons sida ska vara KUL, inte för att man ska skvallra och snacka en massa strunt om den personen. det går över mitt förstånd hur vissa människor beter sig, att man inte har något bättre att lägga all sin energi på? :&

  jag är GLAD att du bestämmer dig för att stanna kvar för oboj vad jag skulle sakna dig om du försvann från nätet :-( du är bäst & förgyller mina dagar med din fina sida :*

  P å K

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress