Så har ännu en helg förflutit! Vad har hänt sen sist då?
Jo jag har hunnit göra en avtryckstavla (Lillebror)

Jag har hunnit vara på 30 års fest hos Daniel och Frida

Fridas daniel hissas av grabbarna

Jag skulle egentligen varit på tjejträff hos Pamela i fredags men jag kände mig helt enkelt inte i form för det, som den urvattnade trasan jag kände mig.. Och skulle jag orka med Daniels 30 årsfest så fick jag snällt stanna hemma!

I torsdags brände sig Lillebror på ett stearinljus, blev en blåsa och när blåsan spruckit och det blev ett sår så lade jag om det och igår när vi var på IKEA så såg jag att förbandet var missfärgat och luktade illa, inflammation! Så vi åkte upp till distriktläkarcentralen och när vi fick reda på att väntetiden skulle vara ca 3 timmar frågade vi om vi inte kunde komma upp på vanliga distriktsköterskamottagn. som idag istället, men de tyckte inte vi skulle vänta.. han kanske behövde antibiotika. Dock dröjde det bara ca 1½ timme och Lillebror fick åka hem med en söt liten fingertuta och jag ska byta förband ikväll igen. Idel sjukdomar och besvär i vår familj!

Vi handlade gran och julgranspyssel igår! och ikväll ska vi klä den! YIPPIE!
Mamma passade Lillebror igår så tog jag och Daniel N&M på Polarexpressen på Bio. Jättemysigt! Storasyster tyckte dock den var lite läskig..

Lillasyrran ringde för en stund sen, hon hade varit på stora ultraljudet idag och bäbis såg frisk och kr ut! Hon blev framflyttad 2 dagar så nu är bf 13/5 istället för 15/5. Alltid tacksamt! Fleeeeeeeeeeer bebisar i familjen! Daniels bror ska ju också ha bebbe i maj, OCH Cissi som kommer hit och fikar om en kvart! Det kommer m.a.o vara tre höggravida på vårt bröllop! :D

Denna veckan är inte så mkt inplanerat, jag ska bara mysa med familjen. Vi ska bla baka pepparkakor någon kväll här. På fredag ska vi till Stefan i Bjärred så farmor Nete ska passa Lillebror :-) Och på söndag ska vi gå och se Bridget Jones med Annika & Peter, så lite kul blir det allt i veckan!


Inga kommentarer to “”

 1. nina skriver:

  söt avtryckstavla du gjorde..

 2. Jonas skriver:

  Hur gör man en ”avtryckstavla” ?
  Är det ett färdigt kit man köper ?

  Undrande Jonas

 3. adnillen skriver:

  Staaaackars lillfis o få inflammation i fingret! Hoppas de blir bra snart! Va kul med så många bebisar i sin omkrets! Fler kommer de väl bli antar jag? *s* Alltid roligt o snusa på de små liven.. mmm!

 4. lena skriver:

  åh men lilla gubben :-( hoppas att fingret blir bra snart! mys att klä granen, ska vi också göra i veckan :-) KRAMIS!

 5. Madde skriver:

  Stackars lilla Noel :(

  Hoppas att du får en fortsatt trevlig och mysig lucia
  *kram*

 6. Lisa skriver:

  Det låter som ni har samma otur som oss med förkylningar som bara går runt runt i familjen och aldrig känner vi oss riktigt friska.

  *blåser Noels finger* Aj aj att bränna sig på ljus.

  KRAM

 7. Sanna skriver:

  Åh va mysigt vännen! Fullt upp mao! Tavlan blev superfin! Har haft djup ångest över att jag ingen gjort på Gustavs fotar o händer men nån dag kanske man tar sig i kragen? Vi gjorde på Samuel men ingen till oss själva. Bara till gudföräldrarna. Hoppas Noel kryar på sig snart! *blåsa på finger* PUSSAR

 8. ann skriver:

  Meeen stackars lille Noel, vilken otur ni har nu då!! Hoppas att det vänder snart;) Åh klä granen !!! Vi gör det på lördag!! Visst är det barnsligt kul;)
  Ha en fin lucia!!
  Kramar//

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress