Så var det söndag och slutet på veckan! Helgen har som vanligt sprungit iväg..
Spenderade gårkvällen hos Annica och hjälpte henne få upp sin nya design, tar ju lite tid att mecka med gästbok, css, länkar m.m men det är bara kul att hjälpa henne! Det bjöds på god kycklingwok *yum* Och Annica dingade sig som vanligt! Hon kan konsten att få en på bra humör :hugs:

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 11 månader! *gulp* Tiden går! Och om en månad firar vi ett år! Jag kommer ihåg i somras, så chattade vi lite och snackade förlovning och Daniel sa på skoj ”ja kanske den 9/3” Då kändes det sååååååååå långt dit och nu är det snart den 9/3 fast ingen förlovning i sikte! :grin: Så jag kan nog räkna bort den 9/3 *asg* Sen å andra sidan så tillhör jag dem som inte anser att en förlovning ska planeras av båda, jag tycker det är killens uppgift! Det ska vara en överasskning. Nåja, vår tid kommer säkert en dag den med. :mrgreen:

Jag har meckat lite med en ny fotodagbok idag. Min gamla försvann i domänbytet och jag hade inte gjort en backup på den :shock:. Men nu kommer den finnas på http://fotodagbok.underbar.org fast just nu så är inte subdomän propageringen klar så den finns HÄR så länge!

Nu kommer snart mina guldklimpar hem så jag säger godnatt här!


Inga kommentarer to “11 månader”

 1. Nina skriver:

  Hihiii… hur kom du på var den låg? B2 alltså:)

 2. Nina skriver:

  Grattis till 11 månader. Jättesnygg fotodagbok du gjort, skulle kommentera där men kom upp till error :/ Har själv knåpat på iden att slänga upp en till B2 och ha den som fotodagbok :grin:

 3. LiS skriver:

  Grattis på 11 månaders dagen!!
  Du, om du tycker att killen ska planera förlovningen så vet väl inte du vad som händer den 9 mars? ;)

  *P & K*

 4. Knickan skriver:

  Tack för hjälpen igår snuppan! :hugs:
  Jag ding!? Nu förstår jag ingenting…!? *asg*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress