Ynka 1 vecka kvar tills vi får tillgång till huset och sätter igång med allt roligt arbete! Wehooooo!
Nu väntar jag på min goa väninna Cissi som snart kommer med frukost, sen fortsätter jag beta av köket – bara ett skåp kvar sedan har vi bara det nödvändigaste framme.


14 Kommentarer to “1 vecka”

 1. Åse skriver:

  Hej Maria! vad roligt! Ja ibland är det rena djungeln när man får så mkt intryck och möjlighet att renovera mkt!! Men skitkul förstås :)) Lycka till och välkommen åter!

  [quote comment=”1255″]Hej! Vad kul att jag hittade hit! Måste säga att det är en himla intressant blogg du för. Jag och min sambo ska nämligen också flytta om ca 1 vecka och då drar renoveringen igång. Kök, badrum, golv ja allt ska bytas ut! Pust* Kul att se hur andra gör och få lite inspiration, det är ju sååå svårt att välja hur allt ska se ut! Här kommer jag kika in fler gånger! Take care! :)[/quote]

 2. Maria skriver:

  Hej! Vad kul att jag hittade hit! Måste säga att det är en himla intressant blogg du för. Jag och min sambo ska nämligen också flytta om ca 1 vecka och då drar renoveringen igång. Kök, badrum, golv ja allt ska bytas ut! Pust* Kul att se hur andra gör och få lite inspiration, det är ju sååå svårt att välja hur allt ska se ut! Här kommer jag kika in fler gånger! Take care! :)

 3. Sara & Tyra skriver:

  Shit pommes, en ynka vecka kvar! Spääääännande :D

 4. Åse skriver:

  haha trooooor du? :)) Lär uppa friskt med mobilen nästa vecka, för jag kommer nog inte hinna lägga in bilder här med digikameran så det får bli lajv från mobilen :)

  [quote comment=”1252″]Sååå spännande ju! Gissar att bloggen kommer uppdateras flitigt sen, med alla nya inredningsdetaljer :)

  Ska bli kul i allafall att följa flytten![/quote]

 5. Camilla skriver:

  Sååå spännande ju! Gissar att bloggen kommer uppdateras flitigt sen, med alla nya inredningsdetaljer :)

  Ska bli kul i allafall att följa flytten!

 6. Åse skriver:

  ja jisses, det rusar iväg när vi bubblar över lite java *S*
  Tack själv gumman!! Ses nästa vecka hoppas jag ;) ;)

  [quote comment=”1248″]Ja det var en del att läsa ikapp :-)
  Tack för i dag gumman, sååå mysigt. Tiden går så fort!!!
  Gissa om jag fick eld i baken på kontoret…hihihi

  Ses snart igen!
  PUUUUUSSSSS[/quote]

 7. Åse skriver:

  Hej! ”Välkommen hit” får jag väl säga fast du varit här några ggr ;) Tack för dina rader! Haha nja det känns nästan som det går fööööör fort! Jisses, hur ska vi hinna packa färdigt i veckan *S*

  [quote comment=”1249″]hej! jäg är världsdålig på att kommentera, men du ska veta att varje gng jag tittar in här så blir jag peppad av din entusiasm över nya hemmet….blir inspirerad…övertygad om att ni kommer att få det sååå himla fint!….tapeterna ni valt är supersnygga!…älskar vitt så möbelvalen behöver jag inte ens kommentera, säger sig självt vad jag tycker…*s*…lycka till med drömhuset, bara en vecka kvar…känns väl ung som sista graviditets veckan kan jag tro…*s*[/quote]

 8. annie skriver:

  hej! jäg är världsdålig på att kommentera, men du ska veta att varje gng jag tittar in här så blir jag peppad av din entusiasm över nya hemmet….blir inspirerad…övertygad om att ni kommer att få det sååå himla fint!….tapeterna ni valt är supersnygga!…älskar vitt så möbelvalen behöver jag inte ens kommentera, säger sig självt vad jag tycker…*s*…lycka till med drömhuset, bara en vecka kvar…känns väl ung som sista graviditets veckan kan jag tro…*s*

 9. Cissi skriver:

  Ja det var en del att läsa ikapp :-)
  Tack för i dag gumman, sååå mysigt. Tiden går så fort!!!
  Gissa om jag fick eld i baken på kontoret…hihihi

  Ses snart igen!
  PUUUUUSSSSS

 10. Maria skriver:

  Blir sugen och vill åsså röra på mig *glömmer allt det jobbiga med flytten och att vi flyttat två ggr på ett år…* för det är så kul att planera och bygga upp i det nya jö… :) lycka till och akta ryggen!

 11. Lina skriver:

  Vad ni jobbar på! Det går ju som på räls det här :-D Tur att goa vänner finns med hjälpande händer, det underlättar en hel del (som när de kommer med frukost).

  Lycka till med sorterandet och packandet.

 12. lena skriver:

  wwwiii, bara en vecka kvar! hurra vad kul :)
  vad fint du fått det här inne!

  KRAMAR!

 13. Cia skriver:

  Oj vad många inlägg :0) Ni verkar fått mycket gjort i helgen, vad bra! Bara en vecka kvar!!! Kram kram

 14. Trollis m/pojkar skriver:

  Fort tiden har gått ändå…Härligt för er!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress