Idag för 1 år sedan var det lördag och jag hade en inbokad tjejkväll och dejt på kvällen.
Jag hade lärt ”känna” en kille på nätet som verkade sååååååå mysig. Bilderna jag sett på honom gjorde mig inte mindre intresserad *S* Han var Malmöit men boendes i Stockholm sedan -96.. Han skulle ner tillsammans med en kollega och tyckte att vi skulle passa på att träffas då också..

Tjejerna kom och vi hade en tjejkväll som hette duga! Ganska på topp tog vi oss ner till stan och jag skulle möta min dejt på Utposten. Väl framme vid baren ringde jag hans mobil och frågade vart han stod och när han sa att han stod framme vid baren så skrattade jag ”jamen det gör ju jag med”! DÅ såg jag honom!
Jag knuffade mig fram och slängade mig om halsen på honom! Ögonvittnen har berättat att vi var totalt oskiljaktiga den kvällen :-) och har varit sen dess!
Som ni vet är ju Daniel numera boendes Malmöit igen och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom!!

Vi firade vår dag igår egentligen då det är Söndag idag och jag ska hem till HBG lite senare. Vi är båda lite fattiga denna månaden *S* så det blev en hemmakväll istället med massa god mat, 2 flaskor vin, en flaska tequila (och allt blev uppdrucket!) och massa kel :heartbeat2:


Inga kommentarer to “1 års dag!”

 1. nina skriver:

  oh, så romantiskt. själv firade vi 2 år den 10/3. vi var lite halvpanka vi med så det blev mys på hemmaplan…
  kramiz

 2. Finna skriver:

  GRATTIS på Er Dag!

 3. Ankie skriver:

  Ett stort grattis till er båda på er ettårsdag!!!!

  Med all den drickan så vill vi gärna se det själva i fotodagboken *skratt*

  Ha en fortsatt trevlig kväll :smooch:

 4. Pamela skriver:

  Hej Gumman!
  Stort grattis och kram ska vi träffas i veckan? Har du tid ring imorgon!
  Kram

 5. Alexandra skriver:

  GRATTIS på Eran 1-årsdag gumman!!!

  PUZZZZZ!!

 6. cecilia skriver:

  Så härligt att läsa om hur ni träffades! Kärleken är underbar!! Grattis till ettårsdagen och alla andra underbara dagar som komma skall!

 7. Knickan skriver:

  ha, ha, ha den äran!!!
  Låter ju som en lyckad kväll!;)
  *kram*

 8. Linda skriver:

  Grattis gumman! Länge leve kärleken!!

  //Kram Linda :heartbeat2:

 9. Petra skriver:

  Har redan sagt det en gång idag, men säger det igen! GRATTIS!!!

 10. laura skriver:

  Grattis!!!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress