Såååååååååå, nu drar vi iväg till Stockholm! :-) Ikväll är det IRL-träffen!
Jag ska möta LiS på hennes hotell kl 16.30 tillsammans med Linsfia och Nina och ev Finna
Där ska vi dela på en flaska vin innan vi tar en taxi till Engelen för att möta upp de andra 13.
Tjohoooooo, sen blir det party hela natten! :-) Givetvis postar jag korten här sedan *S*

Nä nu väntar snyggingen här på mig så det är bäst att dra!
Ska bara säga det att jag ska sluta äta godis! *morr* Köpte mig en påse blandgodis igår för att ha på vägen. Tyckte jag kunde unna mig det idag.. Det var innan jag räknade ut hur mkt det är i en påse!! 25 PTS i en påse på 365 g!!!! Så de påsen trycker jag inte i mig! Den kan Daniel äta! Jag ska äta frukt istället! *martyr*

Puss o Hej!


Inga kommentarer to “Stockholm / IRL-träff”

  1. samira skriver:

    Festa loss från mig :wave:

  2. Eva skriver:

    Hoppas att ni har jättekul!! :hugs:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress