PUH

..vilken dag! Eller jag kanske ska säga att det började redan igår. Mamma var över och tog lite mått på soffan eftersom hon håller på att klä om den. Rätt som det var började Storebror kräka, över bord och golv. Som tur är så klarade sig soffkuddar + tyg som låg på golvet! Det var bara till att börja torka spya, med påföljd att jag låg i smärtor resten av kvällen. Mina fogar tåler inte minsta lilla nu :-/ Har väl påfrestat för mycket med allt packande. Somnade strax efter 21 efter 2 panodil (som inte hjälper mycket ändå) vaknade till liv när klockan var runt 23, då låg Daniel också och sov så det var bara till att väcka liv i honom och släpa sig till sängen. Tog ändå ett tag att somna, tills man hittat en position som inte gjorde ont. Vaknade imorse kl 7:46!!! och barnen börjar kl 8.00! Det tog mig och barnen sammanlagt 9 minuter sen gick vi i rask takt till skolan! och de lyckades faktiskt komma i tid!
När jag väl kom hem så pustade jag ut en stund innan mamma skulle hämta mig så att jag kunde skjutsa henne till jobb för jag behövde bilen idag. När klockan var 10 minuter över den tid vi bestämt ringde jag henne, japp! Hon hade glömt mig!! Hon skulle bara ta hand om en nyanställd sen skulle hon komma bort. I samma veva kollade jag mitt saldo och insåg att mina julklappspengar, dvs min akassa INTE kommit in! Och GIVETVIS har akassan inte telefontid föränn på eftermiddagen! Och jag som skulle handla julklappar till barnen! Hinner ju för bövelen inte sen eftersom vi flyttar imorgon och har massor att göra.
Efter många om och men så fick Daniel sätta in pengar från vårt barnvagnskonto så länge.
Mamma kommer och hämtar mig och till slut kommer jag ner till stan och kan påbörja mitt handlande.
Inne på Åhléns ringer min farbror och berättar att min farmor är död! Hon dog för en månad sedan men inget har kontaktat oss innan! Det är en lång historia men min pappas sida av familjen har knepiga familjeband :-/ Pappa blev bortadopterad när han var liten från Danmark till Sverige (under kriget) och träffade inte sina riktiga föräldrar föränn han var i 20 års åldern. Så min farbror skulle ha tag i pappa för att han skulle skriva över lite papper (från advokaten) i Danmark har man ju fortfarande arvsrätt fast man är bortadopterad.

Köpte lite macedonka på vägen och hann precis hem och ringa och skälla på akassan + slänga i mig en hamburgare innan det var dags att bege sig och hämta barnen på skolan för vidare färd till IKEA.
behövde köpa mer tyg till soffan + att jag ville kolla rean som började idag. Kom ju hem med liiiiiite mer än tyg kan jag säga *S*
Nåja, vi var precis klara för att hämta mamma på jobb och sen blev vi hemkörda.
Så nu har jag hunnit klippa Storebror och packa lite mer och väntar nu på att Daniel ska komma hem med mat. PUST!!!!
Har en känsla av att jag får betala för min dag snart :-/ Bäst jag förbereder med lite panodil.

Imorgon är det glukosbelastning klockan 9 hos min barnmorksa och efter det hämta barn och sen hämta nyklarna till lägenheten :-) Sen börjar vi köra bort lite grejor :-)) HÄRLIGT!

Förresten fick min snutt ett roligt besked idag! Berättar mer sen när det är officiellt!

Skickar till sist en massa styrkekramar och styrketankar till Knickan som fick ett jättetragiskt besked idag.. KRAM lilla hjärtat, känner med dig och finns här för dig. :heartbeat2:


Inga kommentarer to “PUH”

 1. LiS skriver:

  Hoppas flytten gått bra! Får man komma på en fika framöver för se hur fint ni har det? ;) *kram*

 2. Knickan skriver:

  Gumsan!
  TACK för att du finns och för att du är min vän!! :smooch:
  Hoppas att flytten gick bra och att du inte har allt för ont i fogarna…
  Jag ser fram emot att få komma och hälsa på i nya fina lägenheten!
  *puss* LAV JO!!

 3. Madde skriver:

  Skönt att ni har fått nycklarna nu :)

 4. samira skriver:

  Vilken dag(!) Ta det så lugnt du kan i all turbulens därborta. Kram och god jul!
  :hugs:

 5. Susanne skriver:

  Jösses! Hoppas det lugnar ner sig snart så du kan slappna av. Fast det är ju svårt att ta det lugnt när man flyttar. :-) Men det är ju kul på samma gång.

  Kram!

 6. maria skriver:

  Oj oj oj vad du stressar i juletider!
  Hoppas i alla fall att flytten går bra och att ni får en härlig jul! *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress