Jag måste erkänna att jag blir allt mer osocial när det gäller nätet.. eller jag vet inte.
Jag avskyr MSN. Känner mig egentligen bara jagad när folk vill chatta med mig.. Då är det bättre med mail när man svarar när man har tid. MSN är kanon när man ska överföra filer eller man ändå har en konversation via mail tex men icke sa nicke att jag sitter och chattar bara för att jag är snackesugen.
Jag är även urkass på att läsa andras dagböcker m.m. Fattar inte varför jag börjar bli så in i bombens osocial?
Jag spenderar ju trots allt ganska så mkt tid framför datorn men den mesta av tiden jag sitter här går inte åt att surfa utan åt att pyssla med mina sidor, förfina tekniker m.m.
Men det skulle vara himla kul med lite social glöd också faktiskt!

Fast jag ska väl erkänna att jag är glad över att det är åt detta hållet och inte tvärtom, alltså att man är så in i sören social på nätet men inte har något socialt liv utanför nätet.. det är ju tyvärr ganska vanligt. Jag är glad över att jag har alla mina goa vänner att busa med på vardagarna! Annica, Annika, Anna, Cissi, Syrrorna m.m. Puss på er!


Inga kommentarer to “Osocial”

 1. LiS skriver:

  Jag om någon tog väl priset i sommare med att vara osocial ;)
  En fika med mig en fredag hade kanske passat dig med :)

  Ha en skön helg!

  *kram

 2. Åsa skriver:

  Men det är inte så konstigt att du är asocial -säger jag som är likadan *hehe*. Du är ju gravid (fast nu när jag tänker efter så är jag ju inte det så mitt asocial beteende måste bero på ngt annat ;) ) All din energi läggs på annat! Vet och förstår att du inte har ork att surfa runt, men jag måste bara få nämna att jag efter 6 månaders semester fått upp min dagbok igen….. Det du! Får se om jag orkar hålla den uppe ett par månader nu… Pözz!

 3. Sophia skriver:

  Förstår vad du menar. Nätet är ett jättebra ställe men det är ganska tragiskt med människor som har fler vänner på nätet än i verkliga livet. Grattis till bebisen förresten!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress