Så var det måndag igen! Och jag insåg att jag hade glömt min jobbmsn på, på jobb så jag hade ett aaaaantal mess :) ”Är du uppe vid denna tiden” hade jag fått av en kollega vid femtiden imorse. Fattar inte varför den inte slog av till ”Inte vid datorn” utan jag verkar stått online.

Gud så skönt, jag trodde aldrig att detta skulle ske men jag har blivit av med mitt datorberoende! Jag är knappt uppkopplad hemma alls, i princip bara när jag ska kolla något speciellt, annars så sitter jag aldrig vid datorn längre. Helt underbart avstressande! På jobb sitter jag ju tillräckligt yuck

Jag och Lillebror var ”gräsänklingar” torsdag till lördag förmiddag och det var så toooomt i huset :( Inte nog med att N&M var hos pappa, maken hade lämnat oss också så det kändes minsann!! En sak var att njuta av i allafall, det var så rent och ordnat hemma! upsidedown

Jag hade besök av någon annans man både i torsdags och i fredags. heheh… det var kussen som lånade ut sin Peter två kvällar i rad.
heheh, näää inte så farligt som det låter! Jag fick fel på elen hemma, en säkring och en propp som gått så jag behövde experthjälp i form av en elektriker (som Annikas Peter är) Som tur är så kunde peter släppa allt och komma till undsättning, fast det innebar att han kom över en timme för sen till en danstävling!

Jag har blivit värsta botanikern! Jag har fått upp ett stort intresse för växter, trädgård m.m! Det är givetvis inte rätt årstid att ta sig an vår vildvuxna trädgård så jag får ägna mig åt växterna inomhus.

En av mina hibiscus blommar

Min favoritradiokanal har fått stänga ner :( Danska Skyradio *sorg*
Säg den lycka som varar!!

Igår var dagen D! D som i flyttstädning. Bläääääääää!! Jag trodde aldrig att det skulle ta slut men nu är ALLT ÖVER! *happy dancing* Farmor Nete var upp och passade Lillebror och de hade mysdag, gick en vända till Väla och shoppade. Farmor hade även köpt en jättefin jacka av märket Disney i Köpenhamn, sååååå fin! Måste ta ett kort på honom i den. Man kan äta upp honom!

På lördag är det bröllop! :*:* Mamma och peter gifter sig så det ska bli roligt! :) Inte för att jag vet vad jag ska ha på mig men det löser sig väl framåt veckan.
Nu ska det göras lite nytta här!

See you!


Inga kommentarer to “Go' morron'!”

 1. Maria i Göteborg skriver:

  Finfin Hibiscus! Påminner om semesterresor till medelhavet… *drömmer mig bort*

  Kramar från Gbg

 2. Lotta skriver:

  hihi, jag var en av dem som messat dig på msn? *s* tyckte väl det var lite konstigt… upsidedown

  Skönt att ni städat klart nu! :-D Lovely!! Och att elen skulle strula just denna helgen när det var danstävlingar…typiskt!! frown

  LOVELY! Gifter dem sig redan på lördag? :* Åh, vad kul!! :-D

  KRAM GUMMAN!

 3. Anne skriver:

  Tittar in..kramen!:*

 4. Vickantikkan skriver:

  Visst är det guld med elektriker i närheten!!! jag har en (nästan) dygnet runt…det är guld!! Han fixar o trixar med allt.. :) micke the handy man :)

  Nä nu ska jag laga mat innan jag ätit upp hela ostbågebåsen!! kraaaam på dig!!

 5. ann skriver:

  Visst är det skönt med datorfritt!!!! har inte uppat snart på 3 veckor eller varit oline så värst mycket!!!!
  Livet är så mycket mer….
  som blommor tex. ;) Härligt tjejen!!! blommor är livet!!!

  kram//

 6. Knickan skriver:

  Vad härligt att ni trivs så bra och vad kul att din mamma ska gifta sig! Du hittar alldeles säkert något fint att ta på dej!
  Må så gott! Kramar! :*

 7. Madde skriver:

  Skönt att flyttstädningen är över, sååå trist att flyttstäda. De nya ägarna klagade inte på vår städning iaf *skönt*
  Va kul med bröllop. Du kommer säkert hitta något snyggt, allt klär ju en skönhet ;)
  Kramar

 8. Jessica skriver:

  Vilken fin Hibiscus, älskar dem blommorna men just nu går det inte så bra då Tiger är och tuggar på allt. Inte roligt kan jag säga.

  Härligt med bröllop :*

  PS: Akvariet är köpt på Toys´R´Us. De hade även en mindre variant. Tror jag nog Noel hade tyckt om. Filip är överförtjust i det.

 9. Terése skriver:

  Fy sjutton för flyttstädning, det är verkligen trist.
  Men roligt med bröllop!

 10. Kicki skriver:

  :-D Och jag som just skrivit att jag fått spinn på mina blommor! hahaha!

 11. Sanna skriver:

  Skönt att flytten är avklarad. Städningen efter är ju rena pesten. Ska vi flytta nån mer gång (ja det får jag väl verkligen hoppas egentligen) så tänker jag hyra in flyttstädning om jag har råd! Men det lär jag väl inte ha, haha!

 12. Mathilda skriver:

  Skööönt att flyttstädningen är över! :) Det är absolut det tråkigaste med att flytta. Och duu, det kvittar vad du har på dig. Du kommer vara såååå snyggo ändå ju! :)

  PåK

 13. Millan skriver:

  Millan ville bara säga att hon varit här. Idag igen…
  Kass på att tala om det varje gång… Kanske ska satsa på att göra det åtminstone var 3:e ….? *fniss*
  Skönt att datorberoendet lagt sig! Själv har jag inte tiiiid hemma! Men jag vill! För jag kan bara uppdatera hemifrån! Ja,ja…
  Hoppas allt är frid o fröjd o att ordningen är återställd nu, med alla hemma ”på plats” ?
  Hur går det för Noel på dagis, förresten?
  Kram till dig!

 14. Nettan skriver:

  Vad skönt att du blivit av med berondet! Kan du inte skicka en avgifningskur hitåt, skämt åsido!
  Skönt att du och Noel fick lite egen tid, det är ju guld värt för våra små!

  Kan tänka mig att det är skönt att vara av med flyttstädningen! Kikar in längre frma i veckan för att kolla kortet på Noel!

  Kram

 15. Kusse skriver:

  Vi delar väl alltid på allt, snäckan ;)

  Åh, vad spännande att Birgitta ska gifta sej, kan ff inte fatta det! Du kommer att vara bedårande i vilka kläder som helst jue!

  *pössas*

 16. Lotta skriver:

  Skönt att flyttstädningen gick bra!!! Finns nog inte mkt som är tradigare än att städa ur ett ”gammalt” ställe….
  Ha en bra vecka!!! Vad roligt att din mamma ska gifta sig!!! I :* weddings!!!!

  Kramelikram

 17. Jempa skriver:

  Vilkenfin blomma! Just nu har jag idétorka när det gäller vilka blommor jag vill ha inomhus. upsidedown Som tur var är det dags för julstjärnor snart. Jippy!!

  Stor kram och ha en fin dag.

 18. Åsa N skriver:

  I hate flyttstädning. grr Vet så väl hur det känns när det är gjort. Alldeles, alldeles underbart.tongue
  Kram till dig och en till din mamma som skall gifta sig på lördag.:*
  Åsa

 19. Lisa skriver:

  Vilken tur att ha så snälla vänner/släktingar som ställer upp när man behöver!! grin
  Ha det toppen!
  /Lisa upsidedown

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress