Denna veckan har varit ett evigt shoppande! Har kommit in i ett boande, speciellt efter barnmorskans siande om att jag med största sannolikhet inte skulle gå tiden ut. Så Mini har fått en del nya kläder, saker och jag har sytt en amningskudde.. Imorgon tänkte jag sy nya sängkläder till spjälsängen :-) Det är fart i mormors gamla symaskin :D. Har passat på och klippa mig i veckan också och fikat en hel del med Knickan :-) Dessutom har vi varit på rundvisning på Egenvården/Förlossningen/BB med Anna o Patrik. Det är ju helt ombyggt i HBG så det ser inte ut som när jag låg där sist ;)

Vi gjorde slag i saken idag och köpte en digital videokamera, så vi är redo inför förlossningen! Eftersom Daniel gjort lite jobb till Sjunnes så fick vi ett bra pris på en ny modell som egentligen inte ska släppas än. Åh vad roligt! Dock kom vi på när vi kom hem att vi fattades ett firewire kort så att vi kan köra in filmerna i datorn så det ska vi handla imorgon. Sen på kvällen ska vi på avskedsfest för en gammal klasskompis till mig som flyttar till England (Marie) Ska bli kul!
Sen på söndag kommer gosungarna hem!! Åh vad jag saknat dem! Har beställt lite DVD o VHS filmer till dem och jag vet att Storebror lär sagla över Spiderman filmen! Beställde även Flåklypa (kommer ni ihåg?) och Ice Age.

Förresten så kommer det nog bli en HBG IRL träff i mitten av Maj. Mer info kommer snart antingen här, hos Knickan eller hos LiS.

amningskudde
Amningskudden jag sydde

Natti natti!


Inga kommentarer to “Boande”

 1. dan skriver:

  du som sydde amningskudde, vad fyllde du den med? och var fick du tag i innehållet och vad kostade det? och var fick du mönstret till kudden ifrån och har du bild att maila mig plus svar på mina frågor?

  mvh dan

 2. Linda skriver:

  Så duktig du är, full rulle hela tiden och verkar hinna med en himla massa! Ha en mysig kväll! *kram*

 3. Knickan skriver:

  Du är så duktig snuppan! Ha det nu så trevligt ikväll och hälsa Marie! *puss*

 4. lotta skriver:

  Åh, vad kul med en IRL träff, och i Helsingborg!! Vad häftigt! ;) Vad kul att ni skaffat kameran inför förlossningen! :) *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress