I förrgår hade vi en liten mammaträff på Väla. Nu har ju alla vi som brukat träffast poppat bebisar så nu blev det en träff med bebisar istället för med magar! :-) Kul!

På kvällen sen satt syrran barnvakt åt Lillebror och älsklingen tog ut mig på restaurang! Han hade bokat bord på en mysig liten hamnrestaurang i Råå utan att jag visste om det.. åhhhhh vad mysigt det var! Där åt och drack vi gott och två glas rödvin slank ner också :-) Sen fick Lillebror utpumpad mjölk resten av den kvällen *S*

Ujujuj vilken gårdag det var! Hela dagen gick i stressets tecken! Jag hade en tandläkartid 8:50 i Malmö, för att hämta mina blekskenor så jag och lillsyrran och Lillebror åkte från Helsingborg 7:45. Det var dessutom lillsyrrans 23 års dag! :-) Samone hade Lillebror i väntrummet medans jag var inne och fick mina grejor och blev instruerad i hur jag skulle göra.

Sen åkte vi in om min kära svärmor som köpt ny dator och skaffat bredband så det skulle jag hjälpa henne med. Vi kom ifrån Malmö lite senare än planerat.. så går det när man har kul :-) Hem i full nittio, släppte av syrran och han hem och vända innan jag och Lillebror satte oss i bilen igen för att möta upp LiS och Finna
för en snabb fika.

Jag skjutsade hem Finna till Knickan som skulle "passa" henne *S* medans vi var på lillsyrrans 23 års fest. Finna var givetvis medbjuden men hon och Knickan passade på att träffas lite istället.

Strax efter midnatt packade vi in oss i bilen och åkte hem med nattgästen Finna! *gäsp* I med blekskenorna sen sussade jag sött!
Det var spännande att ta ur skenorna i morse och minsann! Tänderna var ljusare! och jag ska ha skenorna några nätter nu! Tjohoooooo vad jag läntat efter detta!

Frukostbullar och kaffe och morgonen var räddad!

Lillebror fick fiiiiina nya byxor och en tröja av Finna! *tack stumpan*

Efter vi skjutsat Finna till tåget så åkte vi ut till Väla och strosade ett tag… lite nya kläder hann jag köpa också! Inte illa :-) Nu ska jag dock lägga på ett kol här för ikväll är det IRL träffen här i Helsingborg!! Guuuuuuu’ vad kul!

*kramar*


Inga kommentarer to “What a day!”

  1. Finna skriver:

    Råkade trycka Enter för tidigt… Skulle säga att det var kul att träffa dina systrar och din coola mamma oxå! Åsså fick man lära sig en ny ordlek, sånt är alltid kul! Fast du får förklara reglerna lite bättre för mig. 3 Oscar och sen åker man ut, eller hur var det? KRAM på er!!!

  2. Finna skriver:

    Tusen tack för trevligt sällskap, sovplats och smarrig frukost!!! Kul att även få träffa Noel och Daniel med förstås. Men hua vilka hemska bilder på mig!!! Jag ser ju ut som en uppblåst korv! Nåja, jag gillar min turkosa tröja iaf ;-)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress