Jag är inte helt nöjd med vitrinskåpet, ångrar dörrarna lite men samtidigt så vill jag nog inte ha även vita högblanka luckor där. Egentligen är det meningen att man ska ha den vita spånskivan som medföljde för och sedan kan man själv sätta valfri tapet, tyg, etc för. Finns många snygga exempel på IKEA.

inga bilder hittades

Så här ser det ut med de vita skivorna för och det är jag inte heller nöjd med, så vad tror ni om att sätta en vit tapet med silversnirkelmönster alt medaljong där? Kommer ni på ngn tapet som skulle passa? Alternativt vit/vit dvs metallic vit vs matt vit. Vad tycker ni överhuvudtaget? Tips och råd och åsikter tack! Egentligen sitter dessutom skåpet för långt ner men det var en jääääädra meck att få dit det så vi är inte så sugna på att flytta det.


33 Kommentarer to “Vitrinskåpet, tips tack!”

 1. tomtebolycka skriver:

  Det blir nog fint med tapeten men om du skulle vara intersserad av ’fönsterfilm’ så har jag en vän som håller på med sånt och som kan göra helt efter dina önskemål. Vanligen kan hon komma och sätta upp med men det är ju lite svårt med avståndet. Jag kan höra med henne om du skulle vilja. Har ingen aning om vad hon tar betalt för sånt men det kan ju vara värt att kolla om du är intresserad.

  Kram

 2. Lisa skriver:

  Jag tycker att det är ganska snyggt med dem vita som kom med skåpen. Jag är inte förtjust med mönster på mönster, så mönstertapet inuti luckorna njaa jag tror nog att jag satsat på enfärgat istället.

  Jag gillar när det är klassiskt rent och fräscht, men sedan med fondväggtapet med en kontrast, supersnyggt.

  När man har vitrinskåp i glas blir det att det ser rätt rörigt ut när man sätter in glasen där, jag har själv ett vitrinskåp som jag sydde i tunn linné som jag hängde för fönsterna. Blev mycket snyggare.

  Kraaaaaaaaam

  P.s. Projekt barnen får egna sovrum är inlett, men kommer ta det lugnt.

 3. Maja skriver:

  Det är som tusan när man inte riktigt känner sig nöjd. Tycker det blev fint med dom vita luckorna och en vit snirklig tapet skulle nog bli pricket över i:t. Kram Maja

 4. Jesso skriver:

  Jag hade nog haft det så du har det nu…(det du satte dit som följde med)

 5. Mammas Ebba skriver:

  De vita luckorna är snyggast men tapenten som du har fastnat för är ju riktigt läcker.

 6. Angelica skriver:

  Tycker det var jättesnyggt med de vita skivorna för! Blir säkert snyggt med tapet också.

 7. Åse skriver:

  hej vännen! Been there done that och det blir inget bra, blir för tungt med brun tapet där. Men ditt blev ju bra!! :)

  [quote comment=”3491″]Har ni tapet kvar från fondväggen? Om du kikar in på min sida under oktober kan du se där att jag har tapetserat vår bestå-bokhylla med samma tapet som vi har på fonden….

  Så det är mitt tips!

  KRamKram![/quote]

 8. Annika skriver:

  Ja jag är ju absolut ingen inredningsexpert som du vet. Men jag kom direkt att tänka på sådan där ”film”. Har sett de i flera fönster nere i stan. Du vet när man bor nära gatan och inte vill att folk ska kunna kolla in. Det finns många olika mönster, men vart man köper de har jag ingen aning om. Blir säkert snyggt vad du än hittar på!

  Kramis.

 9. Marie skriver:

  Jag har personligen lite svårt för glasdörrar i vissa fall, jag vill helst kunna stuva undan saker så dom inte syns. Så jag gillar den nedre bilden bäst. Men samtidigt blir det kanske lite väl vitt. Hmm. Jag tror att något mönster i med typ metallic kan bli snyggt som du skrev. Annars gillade jag förslaget med fonden från andra väggen. Men du har bättre känsla för det där än vad jag har ;) Hoppas du får en snilleblixt och blir nöjd!

 10. josefina skriver:

  Frosta glaset kanske och spottar inuti?? jag älskar frostat glas!! ;)

 11. ~ Maria ~ skriver:

  Jag tror jag att jag skulle slänga in lite lampor i skåpen, beror ju förstås lite på vad som finns i skåpen :-p

  Kram!

 12. Har ni tapet kvar från fondväggen? Om du kikar in på min sida under oktober kan du se där att jag har tapetserat vår bestå-bokhylla med samma tapet som vi har på fonden….

  Så det är mitt tips!

  KRamKram!

 13. jenn skriver:

  jag tror jag förstår vad du menar med att det sitter lite för långt ned. Men det är svårt att se också bara utav bilderna, men som att tvn blir lite inramad… jag har funderat här hemma med en hel del på vad /om vi skall ha nått ovanför vår nya 42 tums tv men jag tror att det inte blir nått alls över här hemma. Velar som vanligt ;-)
  som du hör har jag inga vettiga tips att komma med, Har själv dilemmat med vad för slagt hulla (om nån) vi skall ha i vardagsrummet…

  *pöss*

 14. Millan skriver:

  Varför inte ta upp tapeten på motsatta väggen?
  Du vet, det är ju så poppis att sätta en bit tapet i ram…

  Vintriga kramar från Trollhättan

  P S Ha en skön helg!!!

 15. Jack skriver:

  Jag tycker inte det ser tokigt ut med vitt där uppe. Det är skönt för ögat som bara kan koncentrera sig på tevebilden. Kan ni inte använde dörrarna för installationer? Klämma fast ungarnas säsongsmålningar från skol och dagis där? Så kan ni byta ut allt efter som året går. Vitt/vitt låter också bra, men kanske välja något färgglatt lite retromodernt för ungarna att titta på. Prunkande trädgårdar med djur är ju populärt och härligt att förlora sig i.
  Du hör att jag är mycket för barnen va!? ;)

 16. chalitt skriver:

  den tapeten du länkade till där med medaljonger tror jag hade blivit kanonfint. Vitt med nat silvrigt/metallic hade nog blivit finast tror jag och matchar sa bra till lampan, mattan och även de ”metallic”-grejerna pa sterobänken och vitrinskapet.

 17. Lina skriver:

  Jag tror också på fönsterfilm, det är snyggt!

 18. Jensan skriver:

  Håller med om att den övre bilden inte är riktigt bra, men gillar inte nedre heller, blir för vitt tycker jag nästan, såg så hm…boxaktigt och inrutat ut.
  Kikade på sidan med fönsterfilm eller vad det hette, tror det skulle vara super! Då täcks det lite, men man kan ändå se in, tror det skulle bli snyggast faktiskt.

 19. thereseochtyra skriver:

  Om jaaag får bestämma så röstar jag på den nedersta bilden!! Har ni spots i skåpen? Kanske skulle bli lite ”to much” i alla..men annars fint:-) Fast det är klart kanske blir tok om det är en spånskiva mellan….Nåjja den nedersta bilden tycker iaf jag var fin :-)

  Ha en mysig helg på er!

 20. Maria i Gbg skriver:

  Med risk att vara tjatig, här kommer fler:

  http://www.brume.co.uk/default.asp

 21. Maria i Gbg skriver:

  På Inreda.com har dom några men inget som kändes klockrent… men Designtorget har haft lite olika varianter vet jag.

 22. Åse skriver:

  Nä spånskivan sätter man bakom glaset.
  Ja fönsterfilm hade mkt väl kunnat fungera! Något som täcker för lite men inte helt hade ju eg kanbske varit snyggast.

  [quote comment=”3474″]Jag fattar inte riktigt det där med spånskivorna… ska man ta bort glaset? Jag tycker det är snyggt med glas men det kan ju ge en lite rörig känsla beroende på vad man har i skåpen. Vad tror du om sån där insyns-skydds-plast som man kan sätta på fönster. Det kanske finns i nåt snyggt mönster och på så vis behåller man ändå glaskänslan. Fast det kanske var den du ville slippa… som sagt; fattar inte riktigt.
  Jag ska kolla om jag hittar nån bild…[/quote]

 23. Åse skriver:

  Bra tips!! Frågan är vart jag hittar sådan film? Gärna med mönster som sagt.

  [quote comment=”3476″]http://www.designonline.se/Products/sek1/Accessories/Decorations/6030
  /Liv+f%c3%b6nsterfilm

  Fönsterfilm heter det visst. Det finns ju snyggare mönster än det här men bara så du fattar vad jag menar… :-)[/quote]

 24. Maria i Gbg skriver:

  http://www.designonline.se/Products/sek1/Accessories/Decorations/6030
  /Liv+f%c3%b6nsterfilm

  Fönsterfilm heter det visst. Det finns ju snyggare mönster än det här men bara så du fattar vad jag menar… :-)

 25. Åse skriver:

  Något så här är jag nog ute efter: http://wohnzimmer.se/tapet2/mars/554338.jpg

 26. Maria i Gbg skriver:

  Jag fattar inte riktigt det där med spånskivorna… ska man ta bort glaset? Jag tycker det är snyggt med glas men det kan ju ge en lite rörig känsla beroende på vad man har i skåpen. Vad tror du om sån där insyns-skydds-plast som man kan sätta på fönster. Det kanske finns i nåt snyggt mönster och på så vis behåller man ändå glaskänslan. Fast det kanske var den du ville slippa… som sagt; fattar inte riktigt.
  Jag ska kolla om jag hittar nån bild…

 27. Åse skriver:

  Näää det är inte den!! Jag har tittat på denna innan det var därför jag känner igen den!! Ja helt rätt stil!! Och vitt/vitt blir nog bäst!

  [quote comment=”3471″]här kommer en bättre bild: http://www.shoporama.no/produkt.php?product=220 tror inte den finns i grå?? jag har den i svart i vardagsrummnet : http://vickantikkan.org/?p=481%5B/quote%5D

 28. Hallon skriver:

  Hmm jaa en ”vit på vit” typ den bilden vickan länkade till tror jag skulle vara snyggt.
  Då smälter det samman istället för blir ett stoort mönster över allt, blir bara mer upplivat.

  P&K

 29. vickantikkan skriver:

  här kommer en bättre bild: http://www.shoporama.no/produkt.php?product=220 tror inte den finns i grå?? jag har den i svart i vardagsrummnet : http://vickantikkan.org/?p=481

 30. Åse skriver:

  Ja det är den stilen jag vill ha! FAST det är väl den tapeten vi hade innan i hallen som vi tapetserade?? hahahahah! fast i grå då :) Fast jag kan ha fel!!

  [quote comment=”3469″]vad sägs om denna http://www.tapetterminalen.se/Images/ATTITYDBILD2.jpg

  puuuuuuuuuuss[/quote]

 31. vickantikkan skriver:

  vad sägs om denna http://www.tapetterminalen.se/Images/ATTITYDBILD2.jpg

  puuuuuuuuuuss

 32. sofia skriver:

  innanför :)

 33. sofia skriver:

  tjoho! frostade glas”luckor” med belysning innangör.. klockrent! :)
  kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress