Tack alla för era tips, idéer och åsikter! Som det lutar åt nu ska vi köpa Duros tapet Cornelia Paviljon silver och sätta där! Jag googlade och hittade bild i miljö här.
Den påminner mkt om vår Sandberg tapet fast i vit då. Den är snyggare än Sandberg Simon vit men ändå väldigt lik.
Många tipsar om att ha spottar i vitrinen men det är inte riktigt aktuellt, blir svårt att dra sladdarna snyggt. Jag har funderat på fönsterfilm men inte hittat ngn bra och jag vet inte..
Jag ska beställa tapeten i morgon hos Beckers så kommer den nog i början av nästa vecka så får vi hoppas det blir bra!

I dag har jag även flyttat väggklossarna ovanför soffan till hallen, de kändes aldrig riktigt bra ovanför soffan, så detta blev bättre tycker jag.
Nu ska jag fortsätta kolla på Idol här! Jag gillar Amanda, tycker hon är originell!


15 Kommentarer to “Uppdatering om vitrinskåp”

 1. husnr8 skriver:

  Bra val.. kommer säkert bli superbra! Ser fram emot bilderna när allt är klart!

 2. Jack skriver:

  Det blir jättebra med tapet inuti skåpen!

  Angående julfrågorna så försökte jag kommentera i forumet men Safari ville inte samarbeta så jag klippte helt sonika ut det. Tänkte jag skulle talat om det men du hann före. Ju!. ;)

  Kram och trevlig lördagskväll!

 3. camilla_k skriver:

  Det är så roligt att titta in här hos dig…alltid har du gjort något nytt i ert fina hem. Det kommer bli kanon med den vita tapeten innanför glaset! Även jag längtar efter att få se resultatet!

 4. Hanna gbg skriver:

  Samtidigt som det är väldigt tråkigt i sådana perioder när man har så mycket att man inte hinner med internet-världen, så är det desto roligare när man väl får tid…eftersom det iaf blir en låång och trevlig stunds läsning hos dig!! Måste ju uppdatera sig :)
  Kan bara skaka på huvudet och säga att det inte är klokt hur fint ni renoverat!!! I alla rum ni hunnit med :)

  Hoppas ni har en lika fin höst som vi haft i göteborg!

 5. thereseochtyra skriver:

  MYCKET bra val en sådan har vi i vårat sovrum som fondvägg :-)

 6. Åse skriver:

  ja jag tror det, vill inte har för mkt mönster och färg på ovanskåpen eftersom de ”trycker ner” då och eg har jag inget emot vitt bara det är lite liv och det är det ju i denna tapeten eftersom det matta vs det metalliska lever, men det var ingen dum tanke! Tål att tänka på och vem vet vi kanske hittar en bättre tapet =)

  [quote comment=”3504″]Jättesnygg tapet, men jag måste bara fråga om du är säker på att den ”räcker”.. du lät lite anti för att få in helt vitt i skåpena.. och den där tapeten må vara mönstrad.. men den är lite ”neutral” ändå (skåpena är inte så stora ju)..

  Oavsett är det lätt att byta mönster ju :P
  Tror det kommer bli jättebra
  kram[/quote]

 7. bebbin skriver:

  Jättesnygg tapet, tror det kan blir riktigt bra där. Precis lagom mycket mönster då jag tror det kan bli lite ”rörigt” med För mycket grejs när ni har den andra fondväggen mitt i mot. Nä, precis lagom och skitsnyggt tror jag det blir! =)

  På tisdag åker vår flair-tapet upp i vardagsrummet, längtar, hoppas det blir snyggt. Har köpt en fräck ”silverlampa” som vi ska ha på en skänk framför den fondade väggen.

  http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=8374&productId=185723#

  Kan kika på den här om du är nyfiken… ;-)

  kram och trevlig helg

  Alexandra

 8. Snigla skriver:

  Jättesnygg tapet, men jag måste bara fråga om du är säker på att den ”räcker”.. du lät lite anti för att få in helt vitt i skåpena.. och den där tapeten må vara mönstrad.. men den är lite ”neutral” ändå (skåpena är inte så stora ju)..

  Oavsett är det lätt att byta mönster ju :P
  Tror det kommer bli jättebra
  kram

 9. Nettan skriver:

  Tror att det kommer att bli snyggt. Vi har ett mörkt vitrinskåp nu med glasdörrar det och vårt köksbord i svensk furu blir bland det första som vi kommer att sälja den dagen vi får besked om att vi ska flytta. Är så less på de möblerna!

  Missade IDOL igår pga två trotsande små soma bsolut inte skulle lägga sig så jag får kika på reprisen någon dag!

  Ha en skön helg

 10. AnnicaP skriver:

  Det kommer att bli kanon med den tapeten bakom glaset! Det ger ett lugnare intryck än bara glaset som är nu.

  Vad du grejar och fixar. Önskar jag hade hälften av din energi…

 11. Mathilda skriver:

  Jag är lite allergisk mot glasdörrar, då det påminner liiiite för mycket om min gammelmormors hem. Och hon och jag har kanske inte riktigt samma smak ;)

  Hur som helst – med tapet tror jag att det kommer bli grymt snyggt! Mamma har glasdörrar på ett par bokhyllor och kom – efter att ha bläddrat i någon mio eller ikea-katalog – på att man kan ju stoppa tapet mellan glaset och den vita skivan. Det blev hur bra som helst! Det ger ett lite lugnare och behagligare intryck, tycker jag. Nu är det väl förvisso skillnad på ett vitrinskåp och på bokhyllor, men det är väl alltid skönt att ”få undan” och slippa se saker. Ögat mår ju som bekant lite bättre när det inte är allt för mycket prylar att titta på.

  Det ska bli både kul och spännande att se det färdiga resultatet! Det brukar bli snyggt när du gör något, så jag betvivlar inte att det blir det även den här gången ;)

 12. JennyJ skriver:

  Själv missade jag hela idol eftersom jag varit inloggad här hela kvällen ;o) Tiden räcker inte till för att titta in här oftare och när jag väl tar mig tid har det hänt så mycket att hela kvällen springer i väg!
  Så mycket fina kort du lagt in också!!! Tårarna rinner när jag tittade på alla fina bilder på N&M. 10 år!!! Tänk vad fort det går, snart är min lilla loppa 2 och det känns som igår jag gick med magen och väntade på henne…

  Skönt att ni hittat hem och trivs så bra i ert hus! Jag blir lite avundsjuk för även om jag trivs i vårat nybyggda hus så känns det fortfarande inte riktigt hemma och det skrämmer mig lite…

  Nu är det dags och sova! Imorgon åker vi till Thailand!!! Underbart med två veckors sol, bad och familjemys! Tror kanppt det är på riktigt ;o)

  Ta hand om dig snygging!

  Kram
  Jenny

 13. jennie m malva skriver:

  Jag skulle nog antingen frosta in baksidan på glasen, antingen med film lr att måla med speciell färg. Lr så skulle jag tapetsera med denna underbart härliga tapet. (den vita till höger alltså) http://tiistla.blogg.se/images/bc_1179344748.jpg Den är ju bara såååå snygg.

  Kolla mer på http://tiistla.blogg.se/ och sen under kategorin HEMMET och sen ganska långt ner. Den svarta är oxå grymt snygg. Hennes hus skulle jag oxå kunna flytta in i ganska fort. :)

 14. Maria i Gbg skriver:

  Det blir nog superbra. Du har ju näsa för detaljer.

  Trevlig helg!
  ps Amanda var grym idag.

 15. Hallon skriver:

  Precis sååå menade jag med mitt inlägg i förra posten, det kommer bli sååå bra tror jag!!..ska bli spännande att se det färdiga resultatet!! :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress