Storasyster är mycket bättre! Första feberfria dagen idag. Annars har hon legat på över 39 grader varje dag. Benet/höften är också mycket bättre. Hon äter rekommenderad dos Ipren och ska göra en vecka för att få bukt med en ev. inflammation i benet och det verkar hjälpa. Vi hörde aldrig av doktorn så det var inte UVI då.
Men usch vad obehagligt det varit.. Hon har sovit dåligt på nätterna eftersom hon varit febrig och har haft ont så jag är genomtrött jag med, har varit uppe och sprungit flera ggr varje natt.

Annars så har veckan gått i ett. Daniels mamma och bror var här i onsdags och käkade thaimat m.m och Anna & Patrik (o Noah såklart) var här igårkväll och åt kvällsmat, hann med morotskaka och glögg också innan de gick vid 23 tiden. Anna hade med sig lite fotoalbum som hon scrappat, jag tänkte nämligen börja scrappa jag också. Känner att jag vill komma bort från att bara skapa genom datorn, vill börja kreaera med händerna också. Idag ska vi faktiskt ut och härja lite! Skönt för Storasyster. Vi ska till julmarknaden i Helsingör (Danmark) med Annika & Peter och alla kidsen så Daniel flexar i eftermiddag. Han ska iväg med jobbet på middag ikväll så mamma kommer över vid 19 och äter lite här med oss, kan vara kul med annat sällskap än bara barnen :-)

Tack för alla kommentarer ang. Storasyster! Ni är underbara!


Inga kommentarer to “Update”

 1. Anne skriver:

  hej…Usch, vad jobbigt ni haft det!! Skönt att det blivit bättre.När barnen är sjuka så blir man sjuk av oro själv nästan.Jag är oxå sugen på att börja med scrap books.Det verkar roligt! Är det svårt tror du??? KRAM………………….

 2. Lotta skriver:

  Skönt att läsa att lilla snäckan mår bättre! Hoppas ni får en mysig 2:a advent!
  Kram/Lotta

 3. Marie skriver:

  Skönt att Michelle mår bättre. Det finns inget värre än när ens små troll mår dåligt. Vad roligt att du har börjat scrappa. Visst är det roligt!?!! :) Hoppas man kan få ett och annat litet smakprov på dina alster?!!

  Trevlig fortsättning på helgen
  kram, Marie

 4. LiS skriver:

  Skönt att hon mår bättre nu!
  Var julmarknaden i Helsingör mysig?

  Ha en bra helg!

  *kram*

 5. lena skriver:

  vad härligt att läsa att lilltjejen mår bättre nu, har tänkt på er massor! ha en riktigt mysig helg gumman! kramkram!

 6. adnillen skriver:

  Åh va skönt att lillstumpan är bättre! Så hemskt när de små blir dåliga, man känner det direkt i hjärtat på en själv..

  KRAM!

 7. Maria skriver:

  Vad skönt att hon mår bättre!! Instämmer i önskningarna om skön helg! *kramizar*

 8. Maria skriver:

  Skönt att hon mår bättre! Lilla sötnosen!
  *kram*

 9. Madde skriver:

  Va skönt att Michelle mår bättre nu
  Trevlig helg
  *kramar*

 10. Ellen skriver:

  Hej åse!
  Vad skönt att Michelle är bättre nu. När jag tänker efter så tror jag att min lillebror hade något liknande i benet för ett par år sedan. Minns inte om han hade feber eller ej men det var något slags inflammation i benet, eller hur det nu var.
  Önskar hela familjen en mysig helg!
  Kram Ellen

 11. ann skriver:

  Skönt att höra att tjejen är OK:) finns inget värre än sjuka barn.
  Ha en fin kreativ helg!! ;)
  //

 12. Sanna skriver:

  Åh så skönt! Hoppas ni får en underbar helg gums! Det behöver vi alla! :) Gustav är ju en nattsuddare utan dess like så inatt har jag nog petat in nappen kanske 76 ggr :( (Skulle egentligen bokföra alla ggr jag är uppe nån natt?!)
  Trevlig helg!!! PÖSSAR!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress