Åhhhhhhhhh vilken strålande dag!!
vad härligt!!

Igår när Daniel kom hem låg vi alla tre (jag, Storasyster och Storebror) och sussade gott i Daniels dubbelsäng..
Vaknade av en fotoblixt :shock: Det var älsklingen som förevigade oss :-)

Efter att ha spelat lite playstation (läs Daniel o Storebror spelade!) så gick vi hem till Daniels mamma Nete där vi var bortbjudna. Vi åt god grillad kyckling med sallad och vitlöksbröd och drack gott vin till. Daniel fick sina presenter och vi hade en mysig kväll där!
Trötta som få ramlade vi in runt 22 tiden och ungarna slocknade snabbt..

Förresten så har jag och Daniel skickat in intresseanmälan till Alléhusen vid Maria Park!!
Länk: Alléhusen

Dagen idag har varit helt underbar! Det har varit varmt och solen har lyst hela dagen. Efter en god frukost begav vi oss iväg till Folkets Park där vi åkte massa karuseller, tittade på djuren och åt glass!
Efter det åkte vi till Limhamn och satte oss på Skutan där vi mötte upp Daniels pappa med sambo som ville bjuda på födelsedagsmiddag. Vi hade en supertrevlig stund där. 2 glas vin slank ner och en god gravad lax :-)
Vi promenerade sen hem till Christian och Pia (Daniels pappa o sambo) där vi fortsatte ha det suuuuupergott! Jag är verkligen välsignad som inte bara har en urgo pojkvän utan urgoa ”svärföräldrar” som inte bara tycker om mig utan mina barn oxå *S*
Barnen och Pia gick ner och matade ankorna så dem såg man inte på en bra stund! 8)
Vi satt bla och snackade om Ungern resan och hur vi skulle köra m.m. Åhhhhh vad mysigt det ska bli! Vi ska åka en sväng inom kusten i Kroatien också innan vi åker till Budapest för Formel 1.

Nä nu ska jag snart fixa till bilderna som jag tagit idag… 95 bilder!!! :-))
Hojtar till när de är uppe, men just nu ska jag ägna mig åt familjen!

PUSSAR!


Inga kommentarer to “Underbar dag”

  1. Nina skriver:

    Kikar förbi och lämnar lite spår :) Himla fina lägenheter, skulle iofs föredra lite större ;) Låter som ni haft en helt underbar helg.
    Kram

  2. cecilia skriver:

    Låter som en alldeles underbar dag! Tittade på lägenheterna och de var jätte fina. Lite små bara. Skulle vilja haft en liknande fast en 4-5 rum… Fast ok, vi bor ju i en fyra på 79 kvm så det är ju bara rumsindelningen som skiljer sig åt. (Å fräschheten då då….)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress