Jag är fortfarande helt golvad här hemma och jag känner tyvärr inte för någonting egentligen, men jag tror att det jag behöver är SOL!! Ska fusksola till helgen så känner jag mig kanske lite piggare! Jag känner att jag behöver en riktig renovering!!
På fredag ska jag till frisören.. IGEN! var där för två veckor sedan men de slingade mig på tok för ljus så jag ska dit på fredag och lägga tunna bruna slingor i för att dämpa ner det, jag vill inte vara blondin!
Så här är det nu..

Jag har inte haft energin att ta tag i sovrummet men så snart barnbidraget ramlar in så blir det till att fixa! Såååå härligt!!
Fönsterna ska målas, gardiner ska upp, kuddar till överkastet ska handlas och växter och lampor till fönsterna!
Vi har även handlat ny toalettstol + vask/skåp/spegel till barnens toalett där uppe! Så det ska fixas nu den närmsta tiden också!
Vi ska använda oss av Alcros våtrumssystem, dvs vi ska måla kaklet vitt och plastgolvet i en blank grafitgrå färg!
Här är vasken/skåpet vi köpte, spegelskåpet som tillhör syns tyvärr inte så bra.

Jag längtar tills vi kan ta tag i vårt badrum också, förhoppningsvis blir det nu till våren. Vi kommer antagligen köra på samma färgskala. Just nu är vi inne på att ha ett inbyggnadsbadkar och kakla in det och sedan har runda duschväggar till duschen. Stora liggande rektangulära vita kakelplattor och gärna högblanka små fyrkantiga klinkers i grafitgrått.

Jag ligger fortf lite lågt med uppdateringar, är sååå skönt att ha lite mindre datortid.
Avslutar med denna söta bilden på lillan med blöja på huvudet hos syrran och hennes Mackan.

KRAM på er!


51 Kommentarer to “Tröttmössan”

  1. Marie skriver:

    Åh, då är jag inte ensam om att känna mig lite halvt punkterad. Vet inte om det är sol eller vila som krävs, och då var jag ändå på semester nyss. Kroppen kanske protesterar att solen försvann igen :)

    Vad kul att du i alla fall börjar återfå renoveringslusten, det ska bli kul att se resultatet.

    Förstår att du tycker det är skönt med mindre datortid, jag har också skurit ner massor, satt och surfade alldeles för mycket. Det tar ju så otroligt mycket längre tid än vad man egentligen planerat, eller hur?

    Kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress