Just nu känner jag mig så less på nätet. Jag hinner nästan aldrig surfa omkring hos mina besökare och det i sig ger mig dåligt samvete. Jag vet att Underbar är för min egen skull, jag skriver enbart för min egen skull och har således ingen plikt mot någon annan men jag vill ju..

Ibland känns det även som att folk surnar till för att man inte besöker dem lika frekvent som de besöker mig. Ibland när man surfar omkring så ser man samma människor i gästböckerna.. och jag kan inte låta bli att undra, hur de har tid? men det är klart, tid tar man sig ju ;)
Men jag har en liten klick (mestadels de man träffat IRL) som man kanske besöker en gång i månaden och det blir inga sura miner för att det inte blir oftare, sånt är skönt!

Jag känner mig ofta stressad av datorn. Mailboxen är översvämmad, jag har jobb att göra, både för egen del och webb jobb.. BLÄ!

Apropå ingenting så ska jag upp på en tjejträff i Linköping i April och träffa några av mina favvistjejer här på nätet igen! UNDERBART och jag längtar vanvettigt! (Alltså ingen IRL träff utan bara en vanlig tjejträff)

Natti natti från mig! (som f.ö har jääääättefina naglar *S*)


Inga kommentarer to “Tidsbrist”

 1. Sanna skriver:

  *vinkar* Hur mår du? :) Kramar

 2. Marie skriver:

  Strunta i dåligt samvete, och lev ditt verkliga liv i harmoni. Nätet finns kvar här när du har tid. Jag är också dålig på att surfa och kommentera överallt, även om det är mina favoriter. Just nu går mitt irl före någonting annat… och vet du vad?! Jag struntar i att känna dåligt samvete!! :)

  Du har ju så mycket roligt som väntar!! Njut.

  Önskar dig trevlig helg!
  kramar, Marie

 3. Ulrica H skriver:

  Usch.. jag tror nog de flesta av oss känner som du, gumman!! Självklart vill man ju ha besökare på sin sida som skriver något då och då.. för man ska nog inte sticka under stol med att man skriver dagbok på nätet bara för sin egen skull.. då skulle man kunna ha en pappersvariant istället. Nog vill i alla fall jag att någon läser det jag skriver, det är ju lite för vännerna man beskriver sin dag också… men att man ska ha dåligt samvete för att man inte surfar runt på alla sidor och skriver i alla gästböcker jämt och ständigt, det får man inte ha. Hur skulle man hinna det??? Ibland känner jag som Sanna, att jag skulle kunna stänga ner allt.. men det skulle på något sätt bli tomt, det också. Jag skulle aldrig drömma om att bli ”sur” för att någon inte hälsar på så ofta.. sån är ju jag själv också, och säkerligen de flesta… Näe, Åse. Ta det lugnt.. häng där du känner för och när du vill.. det är du som bestämmer och ingen annan!!! KRAM på dig.

 4. Knickan skriver:

  Inte ska du ha dåligt samvete för att du inte hinner eller orkar surfa runt! Är det någon som mot förmodan skulle bli sur över det så är det deras förlust och inte din!
  PUSS

 5. Petra skriver:

  Jamen sa ska du inte kanna (fast jag maste erkanna att jag kanner likadant ibland). Ibland har man helt enkelt inte tid, lust eller ro till att surfa runt hos alla och lamna ett spar i alla gastbocker, samt att skriva egen dagbok och ta en massa kort. Phu – jag haller med dig – ibland blir det liksom bara for mycket! Men allt gar ju upp och ner. Ibland ar man ju supermotiverad och skriver och har sig.
  Ta det lungt och koncentrera dig pa brollopet och allt dar omkring!
  ~PUSS~

 6. Sanna skriver:

  Jag känner som du, jag är mer än offline nuför tiden och ooooorkar knappt skriva NÅT längre. Gjorde ett litet ryck häromdagen men sen får man massor att göra igen… Jag märker definitivt att folk säkert surnar till för att jag aldrig svarar dem eftersom nästan ingen skriver till mig numera. Inte lika ofta iaf och jag orkar bara inte! Då får det hellre vara och för min del skulle jag kunna stänga ner helt egentligen :D
  kramar!

 7. LiS skriver:

  Trodde man skulle få se en bild på dina nya fina naglar ;)

  Pöss

 8. Mathilda skriver:

  Åh vad jag känner igen mig i ditt inlägg. Jag har inte heller all tid i världen till att sitta och uppa, skriva i gästböcker osv. Det finns så mycket annat som är viktigare och som går före. Det betyder ju verkligen inte att man ogillar någon eller inte vill besöka dem, verkligen inte. Tycker inte alls att du ska ha dåligt samvete (okej, det kan jag också ha). Förstår inte folk att det finns viktigare saker än att besöka deras sidor och kludda i deras gästböcker, så tycker jag personligen att det lika gärna kan vara! Kanske kan tyckas grymt, men det är så JAG ser på saken.

  Slutligen, en stor kram till dig Åse!

 9. Madde skriver:

  Du ska inte ha dåligt samvete. Du har ju en stor dag att tänka på snart som är mkt viktigare än internet.
  *kram*

 10. Cissi skriver:

  Inte ska du ha dåligt samvete heller! Fattar inte heller hur vissa har tid att vara överallt?! Men det är deras val och ingen har rätt att ”kräva” att man ska surfa runt hos varandra och lämna spår efter sig jämt och ständigt. Det är det som är det fina med internet, man gör lite som man vill!

  *KRAM*

 11. ann skriver:

  Tjiiing!!!
  Javisst är det så! Dåligt samvete har man över att man inte besöker alla sina bannerbyten! Men det gäller att sålla fram sina diamanter och just nu så cirkulerar de på ett fåtal, man får en dålig vana att slänga på burken varje morgon koilla mail och snabbsurfa… Men annars så är nätet rätt trist just nu, jag undrar varför man överhuvudtaget delar med sig av sitt liv över nätet?? Man kanske helt enkelt ska stänga ned helt;) Förstår att du känner dig pressad, helst nu när det är så mycket annat i ditt liv! Du ska se att efter bröllopet sitter du där och knappar igen;)
  Vad läser mitt norra… IRL träff är det intern för redan bekanta irl:are eller???
  Ha det gött!! Stressa inte!!!!
  Kram//

 12. Alexandra skriver:

  Varför ska någon bli sur pga om man får besök eller inte?!? Förstår jag inte… jag blir inte sur om jag tex skriver i någons gästbok och sen inte får ett besök tillbaka, ibland kan man ju undra varför en del har hemsidor egentligen, för att dom tycker det är kul eller enbart för att bli ”omtyckta” och välbesökta…
  Visst är det kul när man får respons på ens sida men man kan ju inte ha som krav att man MÅSTE kommentera/skriva i gästböcker etc.
  Jag tycker inte att du ska ha dåligt samvete för att du inte hinner att besöka alla som du vill, utan du gör det när du har tid och lust…

  PUSS!!!!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress