alla söta för era komplimanger!! Jag blir så glad!
Givetvis får ni även säga när ni _inte_ håller med mig i min inredningssmak :) Jag har fått en hel del tips och åsikter här att jag ibland ändrat mig (ex den svarta trappan)

I dag ska jag och lillan gå bort till leksaksaffären och inhandla en kickbike till stordotra i födelsedagspresent. Vi har köpt ett Nintendo Wii till twinsen som kommer idag (o en massa roliga spel till). Lillans presenter är redan klara sedan länge. Lillebror ska också få ngt för det är lite svårt för en 3 åring att förstå varför alla hans syskon får presenter utom han.

PS: Till er med lösen till ”Livet i Övrigt” – Det är det nya lösenordet till det nya inlägget. Antecknade ni det inte så hör av er till mig.

Sen på lördag är det ju FEST! En del gäster har frågat vad vi önskar oss till huset och det är ju så svåååårt! jag tycker dte är svårt att säga ”Ja vi behöver detta och detta” för givetvis förväntar vi oss ingenting och jag vill inte sätta den pressen på våra gäster.

Nä nu ska jag sortera tvätt! Ligger lite efter med det… ;)


10 Kommentarer to “TACK”

 1. Veronica skriver:

  Låter som kanonpresenter!Hittade nåt till lillebror?Ja klart han oxå måste få nåt!!=) kramiz!

 2. Jessica Lund skriver:

  Kul med så många födelsedagar på en gång :-) Grattis till alla som fyller!!
  O lilltjejen som nu är stor… Jisses vad tiden går!

  Ha det gott och ha det så kul på festen :-)

 3. Madde skriver:

  Tror twinsen kommer bli superglad för Wii
  Är såååå kul, bra också att man inte bara sitter still och spelar. Här får man verkligen röra lite på sig, boxning är så kul att titta på när andra spelar :D

  Ha en bra dag
  Kram

 4. millis92 skriver:

  Är helt imponerad att ni fått så jättemycket gjort på så kort tid!! Du måste ha energi hur mycket som helst ju :-) Märks verkligen att du är en projektmänniska *ler*
  Jag tycker ni får det sååå himla fint!

  kram

 5. Annica R skriver:

  Kul med inflyttningsfest så alla får se hur fint ni har fått det! Presentkort är ju alltid bra, inte bara på IKEA, man kan ju alltid köpa någon sak från Cult ;o)

 6. Maria i Gbg skriver:

  Hej svejs!
  Det ser så hemtrevligt ut på bilderna att jag skulle vilja slänga mig i er soffa och bara pusta ut. Jag älskar när det är en sån vilsam känsla, inget plotter som stressar mina känsliga ögon. ;-)

  Tänk att lilla Juni håller på att bli stora Juni. Hipp hurra!

  Nu har vi varit i Viken och firat helg. Jisses vad idylliskt det är. Vi kikade på Möllan (såklart) och köpte frukostfrallor (frukostbullar säger man tydligen nere hos er) i det lilla charmiga bageriet som låg alldeles i närheten. Vi provade även dom där bullarna/frallorna som var söta inuti (åhhh vad var de dom hette nu igen) såna har vi inte här i Götet. Gick i de små gränderna och kikade på alla söta hus.
  Promenerade längs strandpromenaden och drack medhavt kaffe vid stranden. Ja, det var ljuvligt helt enkelt.

  Kram från Gbg

 7. Lisa skriver:

  Underbara bilder på Junis 1 års dag. Så gott med tårta och bullar. Efter inträdet med socker i på Olivias födelsedag, så var det kört för hennes del. *fniss* Nu skriks det kaka titt som tätt. :-))))))

  Kraaaaaaaaaam

 8. Åse skriver:

  Bra idé!! och du, kanske dags att snart göra den där utflykten till IKEA Helsingborg ;)

  [quote comment=”2965″]hih vad lustigt… ett nintendo wii är precis vad min storloppa skall få i kombinerad fylle/julklapp. Håller med om att det är svårt att önska… men du kanske skall säga presentkort på IKEA… när du har nära menar jag ;-) en annan måste ju göra rena utflykten för att ta sig dit. Men då kan man ju åtminstonde välja vad man vill.
  nu skall jag städa gips damm inför fylledag.
  *pöss*[/quote]

 9. jenn skriver:

  hih vad lustigt… ett nintendo wii är precis vad min storloppa skall få i kombinerad fylle/julklapp. Håller med om att det är svårt att önska… men du kanske skall säga presentkort på IKEA… när du har nära menar jag ;-) en annan måste ju göra rena utflykten för att ta sig dit. Men då kan man ju åtminstonde välja vad man vill.
  nu skall jag städa gips damm inför fylledag.
  *pöss*

 10. chalitt skriver:

  Tack själv gumman för vi far vara med och hänga här :-) :-) . ja stackar nolle.. alla fyller ar pa samma dag utom han, klart han ocksa maste fa en liten present!!!

  Kul med fest!! förstar att det känns svart att säga att vi vill ha de och de.. men samtidigt vet man ju själv att när man gar pa inflyttningsfest sa vill man ju köpa nagot och ha med sig, och nagot som man vekrligen vet att de vill ha.
  Puss pa dig!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress