TACK alla ni gulliga för era krya på er hälsningar! De gjorde susen! Mår redan mkt bättre. Jag har fått ny energi och ögoninflammationen är bättre. Läste på Netdoktor att när inflammationen är förkylningsrelaterad (pga virus) så finns det ingen medicin utan det läker av sig själv och just nu känner jag knappt av det! Men kommer ha glasögonen på mig denna veckan ut. Lyckades dock dra på mig munsår också *murphys law* men hade Herstat hemma som jag smörjer med i tid och otid. Som barn och under uppväxttiden så blossade munsåren upp rejält, men de senaste åren så synd det knappt när jag får det och det är otroligt skönt! Det är ett riktigt otyg det där som säkert de flesta av er vet!

Igår köte jag en bra brun utan sol gelé. Blev tipsad av expediten på Kicks om Loreals Sublime Bronze gelé. Smörjde in mig igår efter duschen och jag kan idag stoltsera med en lite mer gyllene hudton ;O
Passade på att köpa ögonbrynsfärg också så nu känner jag mig lite fräschare!

Igår vet jag inte vad som stod på i magen! Lillen låg med rumpan putandes hela dagen och det var inte bekvämt kan jag lova! Dessutom låg foten på det sedvanliga stället på vänstra sidan av magen och puttade så det såg ut som om jag hade ett horn som stod rakt ut.
Dessutom hade jag en massa sammndragningar igår så magen var stenhård mest hela dagen och det är inte så skönt, känns som en cementklump! Hade några jobbiga förvärkar när jag lunchade med syrran och igår tryckte det neråt så det kändes som lillen skulle ploppa ut när som helst! Ska till min barnmorska nu vid 11 så det ska bli intressant att se hur långt ner han egentligen ligger.

Igår steg vi upp vid 7.00 i sedvanlig tid och barnen skjutsades till skolan i tid. Precis när jag kom hem igen så ringde telefonen. Det var skolan som berättade att de hade ju studiedag idag! Arghhhh! Det var till att sätta sig i bilen igen och hämta knoddarna ;O Virrig mamma minst sagt!

Nä nu ska jag se till att fixa lite här innan min dejt med barnmorskan!

hej hej!


Inga kommentarer to “TACK”

  1. Cissi skriver:

    Hej gumman, inleder med att samtycka på föregående inlägg (skönt att du känner dig bättre). Ville bara se så att allt är bra med dig. Jasså du tycker att lill-killen trycker på lite mer… hihihihi… så spännande, snart kommer han ut ”titut” … Sköt om dig sötis!

  2. Knickan skriver:

    Hej snygging! Skönt att du mår bättre idag. Vi hörs sen, jag vill ju veta hur det har gått hos BM. *puss* :*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress