Igår blev jag överraskad till max!!!
När vi kommit hem igår efter midsommarfesten hos mamma så sa Daniel att jag skulle ringa och fråga mamma om hon kunde ha barnen för vi skulle iväg ”Han skulle visa mig en sak” Jag skulle klä upp mig lite oxå fick jag förklarat för mig.. Ok?! ;)) En överrasskning alltså, men vad?? Jag fyller ju inte år föränn på Tisdag! Men han kanske ville fira mig innan på någon fin restaurang eller något?

Efter att vi lämnat barnen hos mamma fick jag en ögonbindel på mig och vi körde iväg.. efter en stunds bilkörning stannade vi och Daniel ledde mig ut. I samma stund jag fick upp ögonbindeln skrev ett hav ”SUPRISE!” och där stod alla mina nära och kära!!!

Chockad Åse

Vi var ute i Bjuv hos Annika & Peter!! Och i havet syntes Annica & Bekim, Stefan & Ullis, syrror, Frida & Daniel, Pamela, Marie, Pia mfl! jag var helt i chock!!! Bara stod och pekade och skakade i hela kroppen!!
Efter ett glas bål kände jag mig heldäckad! Antagligen av adrenalinkicken!
Det visade sig att Daniel och kusin Annika kommit på idén när vi var hos dem sist och med hjälp utav syrrorna och Annica så hade de förberett alltihop! Mest Annika & Daniel som smusslat och träffats och haft sig för att kunna förebereda allt! :-))
T.o.m Annika & Annica hade låtsasts som att de var första gången de ”träffats” när de träffades vid Daniel tävling förra helgen fast de pratat i telefon flera ggr innan!

Det blev en fest som hette duga och en massa fiiiiina presenter fick jag!
Daniel hade gjort en font utav min handstil och använt den till tipsrundan, trycka upp T-shirts, banderoll, sånghäfte mm.

Fiiiiiiint sånghäfte

Annika hade lagat jättegod mat och det var sprit i överflöd! *S*
Bilderna från gårdagen blev mååååånga måååååånga och jag tror jag får censurera till max innan jag lägger ut dem här! *asg*
Tipsrundan var en av de bästa på hela kvällen! Annika hade grävt fram de hemskaste av alla hemska kort sedan tonåren m.m och avslöjat alla mina hemska hemligheter;))

Snygve Åse i 7:an

Summan är en superlyckad fest och jag är så lyckligt lottad med en fantastisk pokvän som dragit igång detta tillsammans med en fantastisk kusin/vän och en bunt underbara vänner/familj! Vad mer kan man begära i livet?

Jag älskar er!!!


Inga kommentarer to “SUPRISE!!!”

 1. namePamela skriver:

  Hej Hjärtat?
  Helt underbart att se dig så glad och glad och glad. Tack för en kul fest där du bjuder på dig själv. Lyckos dig som har en sådan partner och vänner. Det är inte alla förrunat. Kramar i massor. P :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

 2. Linda skriver:

  Fränt med överaskningsfest gumman! :D

 3. LiS skriver:

  ÅÅ vad härligt!! Vilken överraskning alltså!! Så får ni gärna göra för mig om ett halvår när jag med 0:ar :D

  puss & kram, vi syns på stan ;)

 4. Knickan skriver:

  Det var SÅ härligt att se din chockade och överraskade min!;)
  Lav jo! :hugs:

 5. Martina skriver:

  Hej vännen. Så skojigt med fest. Grattis från mig med i förskott. Kram från Martina- som har några månader kvar att vara 29 ;-)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress