Här bor vi nu

Kan berätta att jag nu åker omkring med HORA inristad på framhuven, gjorda av några i gänget som nämns i artikeln. Orsaken? För att jag skällde ut dem efter att de kastat melonskal efter min 9 årige son.

Ska bli skönt att flytta.


27 Kommentarer to “Suck..”

 1. lmn skriver:

  Jäkla drävvel de finns! Fy f—–n… f’låt.. blir så arg :/

 2. Jessica skriver:

  Fy vilka satans ungar det finns. Man hör en massa skit även här nere, är ju inte så långt därifrån ni bor för tillfället iofs.

  Idioter!

 3. Jenny skriver:

  Vilka sk-t ungar det finns! Vad trist att de har förstört din bil, men vad superbra gjort av dig att stå upp mot dom och inte låta dom bära sig åt hur som helst!

 4. Veronica skriver:

  Fy va hemskt!Ja det måste göra att ni längtar ännu mer o så skönt att ni har hittat nytt hus så nu kan ni starta nedräkningen ju!Skönt att komma därifrån!Bravo i alla fall att du sa ifrån!Kramizar i massor till er!

 5. Trollis skriver:

  Men guuuud, vad hemskt, läskigt. Förstår att ni vill därifrån *tröstkramar*

 6. Lotta skriver:

  FY F-N va arg jag blir när jag läser sant där. Undrar alltid var föräldrarna till dessa ligister är…för i grund och botten är det ju nästan alltid uppmärksamhet som dessa ungdomar söker efter när de beter sig pa det där viset. Förstar att ni ser fram emot att flytta.. stackars N!! Plutten , klart att man tar illa vid sig och blir ledsen när man är 9 ar och nat sant händer. Tycker det var strongt av dig att sta upp för din son och skälla ut dem!!
  Puss pa dig!!

 7. Snäckan skriver:

  Men fy f-n rent ut sagt!!!! I området som vi bodde i innan i Gbg så har jag läst om en massa otrevligheter och gissa om det känns skönt att inte bo där längre!!!

 8. Mathilda skriver:

  Jisses vilka puckon det finns. Förstår att det ska bli gryyyymt skönt att flytta, inte enbart för huset.

 9. maria skriver:

  Men hjälp!
  Vilka idioter det finns!
  Skönt att ni ska flytta.

 10. Åse skriver:

  Ullis:
  Det är faktiskt för jä****! var det han 19 åringen som fick halsen avskuren pga bilbråk? Galet!

 11. Ullis skriver:

  Men what the heck? Är de sanna eller? Fy! Skönt att ni ska flytta!!!! Må ens egna ungar aldrig hamna i sånt sällskap.
  Kram
  Ullis (som bor i Västerås och där har en 19-åring blivit knivmördad mitt i ett bostadsområde på tidig kväll då många sommarlovslediga barn såg vad som hände)

 12. Jag blir så ledsen och förbannad över all skit som händer! Finns det inget som heter respekt längre?
  Tänker på dig och skickar ett stort lass kramar!
  Carina

 13. Åse skriver:

  Jessica: Man blir så arg så man kokar!!
  Som tur är så är Daniels bror billackerare!! Så Daniels mamma tarmed sig huven till STHLM (där M bor) nu i aug.

 14. Åse skriver:

  Molly: Gulligt att du frågar! ja det är han, men han var jätteledsen när det hände.. Vi har polisanmält händelsen, även om det såklart inte leder till någonting – ev att det rensas upp här!

 15. Dessi skriver:

  Fy fan! Vissa ungjävlar får verkligen ingen uppfostran! Aldrig någonsin skulle jag gjort en sån sak när jag var liten, och inte nu heller för den delen. Ingen som lär dem moral??!! Jag blir så arg!

 16. jenny skriver:

  Såna små as!! tänk om man fick tag på en sån liten snorunge när dom kommer ensamma och går….skulle nog inte vara så tuffa då!! väldigt trist och tragiskt….
  Stå på dig/er!!
  många kramar från mig!

 17. Cia skriver:

  SKITUNGAR!!! Förstår verkligen att ni tycker det ska bli skönt att flytta! Stor kram på er allihoppa!

 18. jessica skriver:

  Det är för jäkligt!!Jag blir mörkrädd av sånt här!Eftersom man får det tillbaka i ansiktet själv! Då får ni ta det på er egna självrisk va? eller går det ens på den? Det gjorde det inte på ett par bekantas nämligen!! Skittråkiga pengar!!! Min dotters cykel stal dom från vårt cykelskjul inne på vår villatomt!! Dom tog hennes men inte min eller makens o inte sonens som dessutom stod olåst! Polisen tror det var beställning o vi kan bara ana vilka.Åh vad jag avskyr sånt här!!

 19. Molly skriver:

  Vad skall man säga? Jäkla snorungar som inte kan uppföra sig! Mår N bra?

  *kram*

 20. Åse skriver:

  Diana: Ja det är skandalöst! och som du säger man oroar ju sig över vad de kan göra om de blir riktigt arga.. Det är synd för det är egentligen ett trivsamt område och många trivs här trots allt.

 21. Alexandra skriver:

  Ja, det låter ju inte som om ni bor på något bra ställe så jag förstår att det känns skönt att komma därifrån.

  Fasiken vad trist med bilen :(

 22. Madde skriver:

  Fy!
  Jag förstår att du/ni längtar till flytten. Bara inte detta drar ner priser på ert radhus

 23. Diana skriver:

  Nämen en nya sida – vad kul, ja du är väl för kreativ du vettja!!! Vad kul att få följa dig här oxå och jag förstår om du ser fram emot att få flytta, efter vad jag läser här – förbaskade gäng, inte lite vågat av dem att rista på bilen, vad kan de verkligen ta sig till???

  Usch vi har gott om gäng här i Köping nu oxå och polisen har satt in extra styrkor här i lilla Köping för att komma tillrätta med gängen, men du skulle se deras hemgjorda vapen de har tagit i beslag, man blir mörkrädd vill jag lova, idag fattar man nu knappt hur våldsamma dessa ynglar ändå kan bli, kanske är det ”tur” att de bara ristat på bilen…även om jag förstår hur förbaskad du måste känna dig!!!

  Annars hoppas jag bara att allt är lungt och att solen skiner lika mycket i Skåne som den gör här… Må så Gott så länge!

 24. Lia skriver:

  Kul att följa dig på en inredningssida oxå :-)
  Vi har ju inte precis skaffat ett nytt hus utan vi har bott här i 9 år…men vi börjar om på ny kula nu och gör iordning det mesta…förnyelse förnöjer :-)

 25. Sara skriver:

  Mehvafaan!

  Förstår verkligen att ni längtar efter att flytta…

 26. Sabina skriver:

  Men GAAAAH så förbannad man blir!!

  Bodde själv i ett lika stökbökigt område tidigare.. Flydde med förpubertal, gubbe, djur & adrian (då i magen) till hus på landet!

  Finns skit här oxå men inte alls i samma skala.. Här engagerar sig föräldrar på ett helt annat sätt. SER sina barn, pratar med dom, lär dom ”rätt & fel”! Känns som utgångsläget e bättre här.. Typ! ;)

  Förstår det ska bli skönt att flytta.
  Hoppas stöket ska minska & att du ska få ersatt för det ”fina verket”. (tycker dom kan lägga sin understimulans & felriktade kreativa förmåga på annat håll..)

  *suckar*
  Man blir ledsen & arg på samma g.. E ju _egentligen_ inte ungarnas fel att dom e som dom e! :(

  Nåväl..
  Kramar till Dig! *ler*

  (bra du skällde på dom förresten.. om bara alla vuxna kunde engagera sig mer.. ”det krävs en hel by för att uppfostra ett barn” ligger en del i det :) blir man en hora för att man engagerar sig? då får du köra runt riktigt stolt tycker jag *S*)

 27. Annisen skriver:

  Så arg man blir när man läser det. Skönt att ni ska därifrån.
  Annars var ju bilen snygg ;-)

  Tack för idag gumman :-))))

  Puss

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress