Så var helgen slut! Igår hade vi karibisk afton här och det var hellyckat! Det blev lite färre än vad som var tänkt pga sjukdom m.m.
Efter bröllopet är vårt spritutbud extremt högt! Vi får inte ens plats med alla flaskor här =) Inte blev det bättre av att vi inte kunde hålla oss ifrån att köpa med oss goda romsorter och diverse goda cremelikörer från Aruba. Nåja, det bäddade för en massa goda drinkar och jag agerade villigt bartender. Maten bestod av Dirty Rice, friterade baby bananer, kyckling och karibisk bbq sås. SMARRIGT! Till efterätt blev det Glaserad ananas med lime, muscovadoråsocker och kokosglass. Syrran var mäkta impregnerad (som svärmor säger)

Mina killar myser i morbror Leffes famn. Han är poppis den mannen!

Idag har vi storstädat här med råge!! Så nu skiner fönsterna, golven är rena och blanka och allt luktar vårfint! Gud så härligt! Så härligt att jag och maken (oj vad mysigt det känns att skriva så) precis druckit vars en kaffedrink med rom och grädde. Livet är bra härligt ibland!

Kärleken tog över efter mig när armarna började ömma

Känns som jag egentligen skulle kunnja sitta här hela natten och skriva om allt som hänt de sista 2-3 veckorna men det är ju omöjligt =)
Bröllopet blev precis som vi ville ha det! Tyvärr så tog batteriet slut till videokameran och den som filmade visste inte att vi hade laddare med =((( så vi har bara halva vigseln med och inget från festen!!
Enligt vad jag hört så tyckte gästerna att det var en kanonrolig fest och det tyckte ju jag också *S* Jag önskar jag fick uppleva den 10 ggr om för att uppleva allt!!! Man missar ju så mkt när man är i centrum.. Fortf så känns allt som en dröm. Allt har gått så fort… Bröllopet, Aruba..
I morgongåva fick jag ett underbart pandora armband precis i min stil! Han hade valt ut hängena/berlockerna med omsorg. Var och en symboliserade varje familjemedlem i familjen. Daniel fick en bok jag tryckt till honom som han blev så glad över att han grät.. Med massor av bilder av familjen, dikter jag skrivit till honom, våra låtar på bröllopet och anledningar till varför jag älskar honom.

När svärmor höll tal så överäckte hon ett halsband hon fått av Daniels bortgångna pappa i samband med förlossningen av daniel. Ett jättevackert diamanthjärta i vitguld. Då strömmade tårarna på mig =) Jag har fått världens underbaraste svärmis! (puss nete)

Nä nu ska jag titta lite på BB live och njuta av tystnaden här!
PUSS alla och tack för alla snälla kommentarer ang nya layouten! AJ LÖÖÖÖÖV jo all!


Inga kommentarer to “Söndagkväll”

 1. Sanna skriver:

  Åh jag blir alldeles lycklig när jag läser. Av alla möjliga skäl! Önskar att jag nån gång kan känna som du och ha samma sorts minne och lyckostunder att drömma om :) Skickar en stooor kram till dig! Ps, varför har ni så mycket sprit kvar? Drack ingen på festen?? :D hehe. Mitt spritförråd tog nästan helt slut efter min 30årsfest så jag kan nog komma och pimpla upp lite om du vill ;) PÖSS

 2. Maddi skriver:

  Välkommen hem! Låter som om ni haft det helt underbart! Toppen!
  Jag hoppas solen alltid strålar på er!
  ~M

 3. Lotta skriver:

  Sitter med ett stort leende på läpparna när jag läser om bröllopet och allt däromkring! Önskar att jag någon gång får uppleva samma sak med alla vackra underbara känslor som det medför. :)
  Pandora armband är otroligt fint. Det var verkligen kärleksfullt att köpa det till dig. Och din fina bok till honom då? Förstår att han blev rörd när han tittade i den, jag kan se det framför mig. :)

  Må så gott!
  Kram från Lotta

  PS: hihi, visst nu när du säger det så är nog Jonathan VÄLDIGT lik Roger faktiskt! :)

 4. lena skriver:

  åh vad mysigt & gott med en karibisk afton, maten lät helt underbart god :o)

  vad vackra bröllopsgåvor du & daniel gav varandra, sagolikt :o)

  ha en fin måndag.
  kramisar i massor!

 5. ann skriver:

  Visst är det för underbart med våren!!!! Man blommar upp och blir salig:)
  Skönt för dig att land nu kanske efter den intensiva period (dock lycklig) som varit… nu börjar livet för er!!!
  Kram//

 6. kusse skriver:

  Nu har även Kuss spanat in din nya look här var ju KANONFINT men å andra sidan hade jag inte väntat mej nåt annat ;) PUSS

 7. Susanne skriver:

  Blir alldeles rörd av att läsa… Vilka underbara gåvor.
  Kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress