Oj vad dagarna går! Hänger knappt med! Fast det är ju bara bra, så går tiden tills bebisen kommer fortare :}
Jaha, vad har hänt sedan sist? Ja vi var ju hos marie på avkedsfest i lördags eftersom hon flyttar till England idag! Trevligt! Fast man börjar bli trött på att alltid vara nykter på fester nu $: När jag kom hem sydde jag färdigt påslakanet o örngottet till Mini! Börjar likna min mamma som alltid satt och sydde på nätterna :-)
Bild 1
Bild 2

I söndags sen var Cissi och Fredrik på långfika här, bla för att kolla in hur vi bor nu. Vi fick jättesöta glasunderlägg i glas och ett fränt ljus. *tickitack*

Förövrigt så har jag tvingats formatera om datorn, fick in nåt skit i den så det poppade upp en massa felmeddelanden hela tiden *grrrrr* Men efteråt så känns det alltid bra med en ny ren dator!
Dessutom så har jag beställt en ny CD brännare då vår pajade! Jisses vad de är billiga nu för tiden!! Den jag har från 2000 kostade drygt 2000 :-!! Och den jag beställt nu för 341:- är dubbelt så snabb.


Inga kommentarer to “Smått och gått”

 1. nina skriver:

  oh, var hittar man en sån billig brännare? *vill oxå veta ju* heh. ska inhandla en ny så tips mottages tacksamt. /nina

 2. josefina skriver:

  hhhm, tryckte nog enter för snabbt… tänkte bara säga oxå att jag gärna kommer på irl i maj! bara ni inte lägger den första helgen i maj som förra året, jag är som vanligt uppbokad just då!! ha en härlig dag imorgon kramisar

 3. josefina skriver:

  Hej vännen!!! Vilka dagar du har – fortfarande impad över ditt tempo med tanke på ditt ”tillstånd” ;)

 4. maria skriver:

  hmpf! förra kommentaren gick visst inte… hej! remember me? skrev jag iaf :) fd kombo med koala… du är en inspiration, jag har oxå långdistansförhållande nu…skönt att se att det kan funka :) var köper man en brännare för 341 kr, förresten? KRAM

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress