Här går livet sin gilla gång! Tyvärr är Storasysterr och daniel sjuka IGEN! Storasyster med halsfluss och i Daniels fall så har strptokockerna satt sig längre ner på luftrören eftersom hans mandlar togs bort när han var lite pga just för mycket halfluss.

I torsdags var vi i Malmö hos Daniels mamma, Lillebrors farmor Nete och bytte julklappar. Hon var i Sthlm över julen och sen var det så mkt som hände så det sköts upp. Vi fick fina julklappar, bla en Panasonic kombinerad dvd/vhs/cd spelare. *tack kära svärmis* Lillebror fick en cool gåvagn som han älskar! M&N fick också fina julklappar! Nete fick en almanacka vi gjort själva (nåja fotolabbet) med bilder på oss från hela året, det var den bästa julklappen hon någonsin fått sa svärmor med tårar i ögonen :-)

Jag hänger en massa på Viktforumet jag satt upp. Vilken fart det är därinne! KUL! Jag har ju kört igång GI/VV kombinerat och på 5 dagar har jag blivit av med exakt 1,5 kg vilket jag är otroligt nöjd med! Nu ska det sista bort innan bröllopet!

Begravningen är nästa fredag och Daniel o Martin har varit ganska upptagna med förberedelserna inför den.. Mycket att tänka på..

Det är orkan här i Skåne och våra träutemöbler blåste bort innan! Helt SANSLÖST!

Trevlig lördag ni alla och stor kram från mig!


Inga kommentarer to “Sjukt igen.”

 1. Anne skriver:

  Hej du!!!! bra ide med viktforumet.Jag har också börjat röra på mig mera än förut och lägger om kosten en del efter julens slafsande ;). Krya nu på er och mota bort dem i dörren nästa gång.Bacillerna alltså…..KRAMAR //Anne

 2. Ulrica H skriver:

  Näe.. är ni sjuka igen.. hoppas ni snart är friska och krya.

  Viktforumet är suveränt.. tyvärr räcker inte min tid till just nu för att läsa där lika mycket som jag skulle önska.. men snaaart kanske tiden blir mer åt mig :)
  KRAAM

 3. lena skriver:

  trist att michelle & daniel är sjuka igen, hoppas att dom kryar på sig snabbt! ditt viktforum är toppen, är mest inne på recept-sidan & dregglar ;-) kramisar!

 4. Marie skriver:

  Usch vad tråkigt att Ni är sjuka igen. Hoppas att det går över fort!

  Jag hänger massor på ditt viktforum också, jag tycker det är toppen!! :)

  kram, Marie

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress