Ohhhh where to begin, where to begin?! Sjukstuga här utav fulla muggar! Började förra veckan, (torsdag??) att jag fick hämta Noel från skolan där han blivit puttad in i en krok och det glipade ett 2 cm långt jack predvid ögat. Det behövde inte sys utan tejpades ihop omsorgsfullt. I måndags hämtade jag hem en sjuk, febrig kille som låg och sov på förskolan – halsfluss så det är antibiotika nu. Juni och Alice har varit hemma sedan i går med feber. Doktorn kikade Juni i halsen i går men inget som tydde på halsinfektion i nuläget och hon har varit feberfri idag.
I lördags träffade vi ÄNTLIGEN Anna & Patrik och Noah & Alma och det är underbart att se hur Noel & Noah som ju lekt sedan de var pyyyyytebebisar fortfarande leker så fantastiskt bra ihop! Fast det kan gå lååång tid mellan gångerna så är det som de sågs i går när de träffas. Det skiljer ju 7 dagar (var eg beräknade till samma dag) mellan pojkarna och 3 månader mellan Juni & Alma.
Vi ramlade hem med hjälp av taxi vid 3 tiden, då hade Alice och Noel hållit igång  hela tiden! Det blev en låååång sovmorgon framför allt för Noel som vaknade framåt middagstid ;) Men KUL hade vi hela familjen!
Fina vänner är balsam för själen!


Sängramen dröjer! 3 veckor till, till vecka 51. Men men vi sover ju gott i våra nya sängar i allafall =) Den som väntar på något gott!?

På lördag ska vi hem till våra hjärtan Petra & Micke, som vanligt sover vi över – blir lättast så!
De är också halvkrassliga och vi har väl antagligen redan varandras basilusker så man känner sig säker att umgås trots förkylningar!
Var så länge sedan vi hade en sådan där helkväll som vi hade så ofta i somras när det var semester! Ska bli dundermysigt!
Samtidigt passar jag på att åka hem till A, som jag lärt känna via bloggen som hjälpt mig att köpa Iittala Essence champagne till ett vansinnigt lågt pris då hon arbetar på Iittala. Så nu ska 8 vackra champagneglas adderas till min Essencesamling! Yay!

I dag fick jag hem lite Cult som Mias Lustgård reade ut, passar ju som smort i mitt kök med mina gröna detaljer i det svart/vita!

Trevlig helg på er alla!!


13 Kommentarer to “Sjukstuga och mys med vänner”

 1. Lotta A skriver:

  Åh,så fina glas och tjusiga inrednings detaljer från Cult.
  Jag är så svag för det märket!
  Härligt att få umgås med en massa fina vänner.

  Kram

 2. Jajja skriver:

  Visst är vänner guld värda. eller som du sa balsam för själen.

  Åhh stackars liten att få jack i tinningen, ajjajaj gör ont när jag ser honopm, men han verkar glad=)

  Trevlig helg på er o hoppas snart ni e krya hela familjen.

  Kram Jajja.

 3. Mathilda skriver:

  men urk för alla sjukdomar och STACKARS noel då! tur i oturen att det bara behövde tejpas iaf. hoppas såret läker fint nu!

 4. jenn skriver:

  kul med lite nytt och ännu mer skojj med att träffa fina vänner. Sådant behövs i sjukdomsrusket.
  *kram *

  och mysig helg.

 5. gruset skriver:

  Trevlig helg!

 6. Anita skriver:

  Det är mycket folk som är förkylda nu. Jag hade en släng med hög feber två dagar förra veckan, men inget annat!? Vad fina Cult sakerna var som du köpt.

 7. AnnaMathias skriver:

  Usch för sjukstuga men det hör ju tyvärr hösten till.. Glasen ligger och väntar på dig :) Det gröna Cultet gillade jag.. Krya på alla barnen!

 8. annalena68 skriver:

  Det nya settet, står på min önskelista till tomten, fast då i vitt och svart när det passar bäst hos mig. Köpte Cults nya fat till adventsljusen + stjärnorna för ett tag sen, så det skall fixas färdigt idag.

  Åker en sväng till Malmö imorgon, skall gå på Idol och bo på hotell,
  myspys ; )

 9. Sockergrynet skriver:

  Ja goda vänner är guld värt! Älskar dina gröna cultsaker!!

 10. Nina skriver:

  Så snygga cult sakerna var i den gröna färgen, inte sett dom faktiskt ”live” så att säga :-? Har också kikat på Iittalas champagne glas men det har inte blivit av att man köpt dom får väl se vart efter.
  Hoppas ni kryar på er snart!

 11. Annisen skriver:

  Puss gums, så mysigt det var :-)
  Love you!

 12. Lena skriver:

  Gums! Är de samma färg som den gröna (Limeiga) diskmedelspumpen eller skiljer de i färg? Jonne pajade min nämligen. *mutter*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress