Lillebror är sjuk :-( magsjuk sedan i tisdags och har knappt fått behålla något på 3 dagar. Inte så kul på en liten kille på 9 kilo. Ringde sjukvårdsupplysningen innan för då var jag säker på att lille tollen var helt uttorkad. Han var slö och apatisk. Ikväll verkade han liiite piggare dock.

Uuuu vad jag hatar att vara utan min dator :-( Sitta här på detta tröskverket i kidsens rum är inte så kul när man vant sig vid att sitta trådlöst i soffan och glutta TV samtidigt. Men jag är ändå så otroligt osocial nu på nätet så jag hade väl antagligen inte suttit mer vid datorn då.

4 veckor kvar. 4 VECKOR KVAR! Jeez! Om 4 veckor får jag trä på ytterligare en ring på fingret.. KUL kul KuuUl! jag och daniel ser detta bröllopet som århundradets fest *S* Ska bli så roligt att få samla alla ens vänner under ett och samma tak! Men som jag skrev i min bröllops blog idag så känns det grymt overkligt. Va? Ska jag gifta mig om 4 veckor?! Nääää du måste skämta.
Vigselförättaren skrämde slag på mig i måndags. Vi bokade honom samtidigt som vi bokade Rådhuset i augusti, eftersom vi absolut ville ha honom och 1 månad innan tänkte vi att det var lagom att ringa honom och boka tid för genomgång, lämna över musik m.m. När Daniel ringer honom så säger vigselförättaren att det måste vara ett misstag… han är bortrest på annan ort den dagen.
*VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL* Say it again???
Jag ringer till A.K som ör vigselsamordnare på kommunen men givetvis är telefontiden över! Lämnar ett halvt hysteriskt meddelande på hennes svarare. Om de schabblat så kanske de schabblat bort vår vigseltid också!
Jag hade sen telefonterapi med söta Anna och lugnade ner mig en aning. A.K ringer sen och bekräftar att vi har kvar vår tid och tycker att det är konstigt att O.M säger att han är bortrest.. Hon lovar att prata med honom. Hur som haver så slutar galenskaperna med att O.M SKA viga oss! Det var nån kommunikationsbrist emellan dem, så han visste inte om att vi bokat honom så nu är allt lugnt. *andas ut*

Jag har tre ynka kilon kvar till målvikt, men dessa tre ynka kilon verkar sitta som berget! På tre veckor har jag gått ner 1,2 kilon.. trist! Tänker dock ta i med hårdhandskarna nu och motionera varje dag! Tänker varva morgonpromenader, gymet och simning. Hade det inte varit för att brudklänningen är ganska liten (svensk 36:a) så hade jag nog stannat om något kilo. Nåja det är väl bara bra att gå ner lite till så jag kan njuta ordentligt i Västindien! Det är ju många amerikanare där på ön och något säger mig att restaurangerna är anpassade efter deras mathållning.

Åse anno 1977


Inga kommentarer to “Sjukling”

 1. Pia skriver:

  Ahhhhh så söt he he he
  Ja den tapeten glömmer man aldrig :) och vad jag ser Benjamins busighet lysa i dina öhon!! :)) Puss

 2. Marie skriver:

  Usch vad tråkigt att höra att lilleman har varit så dålig! Hoppas han är piggare idag. Åh vad härlig, 4 veckor kvar…. spännande!! :-D Vill bara tillägga att du är söt som socker på kortet! :) Hoppas Ni får en trevlig helg.

  kram, Marie

 3. Alexandra skriver:

  Håller tummarna att lilleman frisknar till och att du får tillbaka din dator snabbt :)
  Trevlig helg på dig gumman! *kram*

 4. Maria skriver:

  Vilken söt bild!!! Hoppas din lille sötnos blir frisk snart och att dina sista kilon fullkomligen trillar av dig. Du kommer bli en så vacker brud!

 5. Cilla skriver:

  Åhhh, så söt man är då..hihihihi.. Charmig liten tjej i tidig ålder ;-)
  Puss på dig gumman och krama Noel från mig, hoppas det är på bättringsvägen nu så att han snart är pigg och glad igen.
  KRAAAMIZZZ…

 6. Åsa N skriver:

  Hoppas Noel kryar på sig och tack för att jag fick titta på de vackra kläderna till bröllopet. Längtar efter att få se foton från bröllopet.

 7. Petra skriver:

  Forresten – vilken haftig tapet det ar pa bilden pa dig fran 1977. Det ar ju modernt nu igen! Dooohaftigt!!!

 8. Petra skriver:

  Bara 4 ynka veckor kvar tills du blir fru! WOOOW!!! Sa harligt. Hoppas Noel blir frisk, din dator kommer tillbaka och att du blir av med sista kilona. Hur som helt kommer du bli en gudomligt vacker brud! Langtar redan att fa se kort!!!!!!

 9. Sanna skriver:

  Hysteri, milt sagt. ;) Hoppas Nolleponken kryar på sig snart och datorn återvänder från de fördömdas land så det kan råda lite frid hos er. Allt brukar ordna sig :D KRAM

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress