Hej hå allihopa! :-)

Som sagt, jag och Annica träffade LiS i torsdags på Waynes Coffée. Supernajs! LiS är lika go i verkligheten som på nätet ;)

Annica


LiS

Tiden sprang iväg (som den gör när man har kul) och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket! Jag skulle ju ha en liten tjejkväll här hemma så vi fick springa snabbt inom systemet och sen hem. Jag hann med att dra över dammsugaren innan tjejerna akom och stormade mitt kök :-) De hade all mat med sig, allt färdiggjort. Och vi fick en supermysig, lugn tjejkväll!

Igår hade vi en familjekväll hemma hos mamma, mina syrror och deras pojkvänner var där, den enda som saknades (förutom barnen, eftersom det är Pia’s och min barnfria helg) var Daniel. Jag kan inte fatta att om 12 dagar så finns han 45 min härifrån! Känns som att så många dörrar kommer öppnas… så mycket man kan göra som varit omöjligt pga avståndet..
Nåja, vi åt Pizza, drack lite vin och delade på 2 kg godis :-) Jag älskar vår samhörighet i familjen. Vi har inte stor släkt men kärnfamiljen är stor och har stor sammanhållning. Det älskar jag!

Nu måste jag lägga på ett kol, Annica & Beck kommer och hämtar mig så ska jag våldgästa dem ikväll! Beck är en liten gullunge som inte bara kör Annica överallt, nu har han även börjat köra mig ;) han ska få en stor blöt puss sen.


Inga kommentarer to “Sajber Dejt”

 1. Petra skriver:

  Jag igen :D får inte upp din fotodagbok :shakehead: Blir sidan kan inte visas… Vi hörs i veckan!! Kramis

 2. Maria skriver:

  *Homer imitation* Mmmmm, godis… */Homer imitation* Fast hade det varit jag så vet jag inte hur mycket av de 2 kg de andra hade fått….. *s*

  Kram på dig!!

 3. Alexandra skriver:

  Håller med dig gumman om att vi får bli bättre på att kommentera varandra :)
  Tog ”piken” på allvar *asg* och har både uppdaterart dagboken OCH gjort om designen idag ;)
  Looovar att jag ska bli bättre på att uppdatera min dagbok!
  Vad kuuul att träffas IRL, vi måste se till att träffas snart, det är väl en 4 och ½ år sen vi träffades på nätet?!
  Börjar bli dax snart :)
  *KRAM*

 4. LiS skriver:

  *flinar*, det ser ju ut som jag satt något på tvären eller något lagt av en brakare som doftar konstigt!! :D

  Du får gärna maila bilder till mig om du vill ;)

  *kram*

 5. Micke BQ skriver:

  ser ut som du/ni haft några trevliga stunder de senaste dagarna (trots brejk). Förresten vet inte om de ngt lurt någonstans men jag fick trixa lite grand innan jag hittade det här inlägget..

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress