Nu har jag äntligen tid och ork att sätta mig och uppdatera lite!
Underbar har som ni sett skrudats om i lite mer höstfärger. Ombyter förnöjer!

I lördags var vi och åkte sommarodel i Kungsbygget med Daniels kompisar. Alltid roligt! jag älskar sommarodel :-) Storasyster åkte med mig och Storebror med Daniel (vadå tjejerna mot killarna?) Storasyster tjöt av skratt, Storebror tyckte det gick lite väl fort.. Storasyster är precis som jag är/var som barn – Våglig! Ju högre och snabbare desto bättre!
Efter vår lilla dagstripp så åkte Daniel med grabbarna Grus till Bjärred/Malmö och sen var jag gräsänka!

Hela gänget tar en fikapaus direkt när vi kommer dit


Nu bär det snart iväg!

Här kommer viiiiiiiii

Daniel,Storebror och Stefan (Daniels bestman) hack i häl

Lillebror lika glad som vanligt

Lillebror intar lunchen

”Är jag söt nu?”

När vi åkte iväg på morgonen då i lördags så fungerade varken TV sändningarna eller bredbandet och vi trodde väl i vårt stilla sinne att någon ansvarig skulle ta hand om det under dagen för grannarna hade det likadant!
Nääääädå, det var fortfarande myrornas krig när vi kom hem :-( Efter samtal med både Comhem och Helsingborgshem (läs FLERA samtal) så var kontentan att ingen ville ta på sig ansvaret att fixa!! Comhem sa att Helsingborgshem inte hade ett serviceavtal med dem och HBG-hem sa att det hade de visst! Till slut efter mycket flirt med teknikern på HBG-hem så ringde han runt en massa samtal och till slut så kom han hit och det var antagligen bara en säkring som gått! Så runt 23 var jag i kontakt med omvärlden igen! *morr*

Idag är det en ny EFIT dag! Kuuuuuligt!!!
Gosekussen kommer hit senare en stund och ikväll tänkte jag bättra på min muskelmassa på gymmet :-)


Inga kommentarer to “Så där ja”

 1. Elin skriver:

  Åh, vilken härlig och läcker ny design. Mysiga bilder i dagboken! Hoppas att du får en härlig dag!
  *Kram*

 2. Maria skriver:

  Testing, testing!

  Japp, nu kan jag skriva här även med Firefox. Vad var galet?

 3. Maria skriver:

  Snyggt med lite nya höstkläder. Tyvärr måste jag säga så fungerar det inte längre för mig att lämna kommentarer med Firefox. Det gick tidigare. Ändrat något?

  Själv har jag helt glömt bort att foto idag till EFIT även fast jag påminde folk att de skulle komma ihåg de ti morgon.

 4. Ellen skriver:

  Men så fint du gjort! Höstiga mysiga färger! :)
  Japp, idag är det EFIT! :-)
  Kram Ellen

 5. Knickan skriver:

  Hej snäckan! Tjuuusig layout som vanligt! ;)
  Har du funderat på tis? Om du känner för att hänga på?
  *pysse*

 6. ann skriver:

  Snyggt gumman!!!! Så snajsigt som vanligt:) Kram//

 7. Finna skriver:

  Va snyggt du gjort här!!! Jag är oxå med i EFIT och det ska bli kul att se vad alla haft för sig idag! KRAMELIKRAM!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress