Ahhhh vad det är skönt med rent hus! Idag har vi haft städdag här.. Jag har varit så trött i veckan och dessutom är det för tungt just nu att dammsuga och torka golven själv så det får Daniel göra. Så vi har storstädat här, tvättat några maskiner, bäddat rent i sängen, sorterat tvätt och kartonger. Har tvättat upp alla nyinköpta kläder till Mini så att de är klara. Även strykit hans babyfiltar som legat i vår säng nu ett par dagar så att de luktar mamma och pappa :-) Har packat ner lite mer saker i BB-väskan, bla Druvockertabletter och Pripps Sport Dryckspåsar så jag är laddat sen när det är dags! *S*
Nu har jag förberett en hel kyckling som grillas i ugnen nu och älsklingen är iväg och handlar lite bakpotatis sen är det KVÄLL!

Imorgon ska vi ner till Daniels mamma och hjälpa henne med ett par saker + vara sociala :-) Ska bli kul!
Dessutom måste vi in om Jula och köpa två nattlampor jag sett där, vill ha dem på väggen ovanför skötbädden så att man slipper tända starka lampor på natten när man byter blöja.. Åh vad vi längtar efter den lille nu! :*

Igår var jag ute för första gången sen i måndags! Köpte med mig fikabröd och åkte hem till lillasyrran och spenderade eftermiddage där.. Mysigt!
Veckan som kommer kommer bli aktlyckae än denna som gått iallafall! Först och främst så har jag ju kidsen nästa vecka *läääängtar*. Barnmorskan på måndag med Daniel, vi har en dubbeltid där så vi ska kolla förlossningsfilm m.m. Sen på tisdag ska goa kussen bjuda på lunch på stan som tack för att jag hjälper henne lite med hennes sajt till Bulan *puss goding*. Och på lördag är Anna och Patrik hembjudna här, ska bli roligt! Snart är vi ju båda mammor!

Trevlig helg allihop!


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress