Hemma och helt utmattad efter gårdagens och dagens bravader!
Vi var först en kort stund på en väninnas 30 års fest igår eftermiddag för att sen åka ut till min kusin Annika och hennes Peter. Vi hade en helt fantastiskt rolig kväll där! Fullt ös hela tiden! ;) Vad annat kan det bli när två sådana yrväder som jag och Annika träffas! :-) Ungarna hade det jättekul ihop och vi sov ju över där allihop. Nu hoppas jag att det blir betydligt tätare mellan våra träffar än det varit hittills! Annika & Peter är bara SÅ otroligt roliga att vara med! Det blev mycket snack om gamla goda tider från barndomen m.m, lagom kul kanske för grabbarna att lyssna på;))
Det blev en massa mat, en massa dricka, en himla massa goda skratt och en hel del musik och dans! ;) Peter & Annika tävlar ju i bugg och båda påsto att vi var bra dansmaterial;) så det är inte helt omöjligt att man dyker upp på någon buggkurs! *S*

Idag har vi då hämtat soffan jag fick av en väninna som flyttar till Israel imorgon med hela sin familj! Pust o stön! Några timmar senare kunde jag och Daniel pusta ut i soffan efter att först ha hämtat skåpbilen i Åstorp, hämtat soffan, lämnat soffan, slängt min gamla, lämna skåpbil i Åstorp. *svettigt värre* Jag ska bara klä om soffan sen innan vi flyttar in i lägenheten! Vi vill ha en vit soffa (eller benvit), ljusa väggar förutom en mörkare blå fondvägg, ljusa tunna raka vita gardiner och sen ljusa möbler.
Ungefär som på denna bilden:

Här kommer bilderna från den vilda gårkvällen. Cencurerat och klart :-)
Bilderna


Inga kommentarer to “PUST!”

 1. Knickan skriver:

  Hehe, ni verkade ha kul igår ialla fall! Mycket mat och sprit va!? *S*
  *puss*

 2. Finna skriver:

  Ja det går ju inte att ta miste på att ni hade kul! Gillar stilen med ljust och en kontrastfärg. Har ju själv vit soffa och det är snyggt och överdragen går ju att tvätta. KRAM!

 3. Linda skriver:

  Ja, det verkat gått livat till på er lilla fest ;D Men det är ju alltid lika skoj!

 4. Marie skriver:

  Jo man ser att Ni måste ha haft himla roligt *s*… Kan nästan höra musiken ni dansar till ;-)
  *kram*

 5. Lena skriver:

  Har oxå en vit soffa och gillar den jättemycket faktiskt. Och att den skulle bli smutsigare än allt annat är bara en myt. :)

 6. Susanne skriver:

  Vita soffor är så snyggt!! Tyvärr vågar jag inte ha det själv eftersom jag har hål i läppen eller parkinsson eller nåt när jag dricker rödvin. Det slår aldrig fel.
  Kram!

 7. LiS skriver:

  Hehe..Det var en blöt fest va? ;)
  Kul ser ni ut att ha haft i allafall, hoppas du slapp vakna med Tors hammare i pannan :D

  Tänk nu på mig imorgon kl 17:00 PIP! *nervös*

  *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress