Varför kommer allt skit tillsammans med annat skit?!
Jag har mensont, är svullen som en chorizo korv, på dåligt humör, det regnar, vi har massor att göra inför i morgon OCH så får diskmaskinen fnatt så den tömmer sig inte.. förhoppningsvis bara stopp i avloppsröret, D får kika på det när han kommer hem!
Nu har jag målat dörrkarmen till vardagsrum, bilder kommer sen och förhoppningsvis kan jag slappa i soffan en stund innan lilla bus vaknar!

I eftermiddag kommer min svåger som är låssmed och sätter kikhål i dörren! Sååååå efterlängtat!


20 Kommentarer to “Piss i mississippi”

 1. Trollis skriver:

  Hoppas du mår bättre nu. Och att ni fått ordning på diskmaskinen.

 2. therre skriver:

  Ja, ibland känns det som om allt elände kommer på en gång. Bläk!

  Skönt att få titthål, det vill man verkligen ha! :) Jag kulle inte klara mig utan!

 3. Marie skriver:

  Men fyyy, vissa dagar är verkligen pissiga! Hoppas ni fick fason på diskmaskinen sen. Jag hatar verkligen när elektriska grejor börjar fjanta sig, man vet ju inte vad som kan hända. Hoppas verkligen att du fick tid att slappa och att helgen blir bra i alla fall!
  Kram

 4. Hallon skriver:

  Åhh vissa dagar är ju värre än alla andra:( ..skickar lite ”göra dig glad” kramar såå allt förhoppningsvis känns allt liiite bättre iaf :)

  Puss och kraaam godingbanan ;P

 5. Laila skriver:

  Pissimalmö skulle jag säga ; )
  Vädret igår var ju inte såå mysigt, regn och väldigt väldigt blåsigt! Efter att ha klivit upp 04.15 för färd mot Tyskland (jukshopping) så var man ju småtrött när vi återkom till Sverige på eftm. Ganska precis 2 minuter efter att vi passerat tullen så smäller ett bakdäck! Jippi! Tömma hela bagagen på dryck för att komma åt reservdäcket…som visade sig vara TOMT på luft! Varningsblinkers på och försöka hitta en bensinmack där vi kunde fylla däcket. Jo, vi hittade en…men tryckluften var ur funktion! *flyyyt*
  Ja,ja maken körde till Biltema och inhandlade en pump, så vi klarade oss till nästa mack. Sent om sider kom vi hem efter att ha kört i 60 km/h i 10 mil….

  Men idag skiner solen! Hoppas mensvärken gett med sig!
  Kram Laila

 6. bebbin skriver:

  Vissa dagar är allt bara skit. När jag har en en sån dag brukar jag tänka att det är bättre med all skit på en gång (om det nu måste vara skit) för då är det bara bra som väntar. Då har man liksom tagit hand om all skit redan…hänger du med? =)

  Stor kram
  Alexandra

 7. Labolina skriver:

  Usch, stackare. Hoppas allt ordnar upp sig och du får en lugn stund att vila upp dig på.

 8. jennie m malva skriver:

  I hear ya!! Jag har haft migrän i två dar, med allt som det innebär. Plus att jag kom på att jag har Blingo-party imorrn som jag inte alls hunnit förbereda mig för så nu måste jag ”plugga” kläder och hitta den proffsiga sidan av Jennie. Henne var det länge sen jag såg… Skickar lite styrke-kramar så kanske det känns bättre. Du vet väl att bästa sättet att bota mensvärk är med varmt te och god choklad. :)

 9. Azala skriver:

  Jamen det är ju så.. när det väl kommer, kommer allt samtidigt. Ochallt känns ju värre när man har mens.. ;)

  Hoppas allt löser sig! Och att ni får en fin dag imorgon!

  KRAM!

 10. Annika skriver:

  Ja.. ibland är det så… Suck…

  En kram kan du få! *kjaaamis*

 11. Frida skriver:

  Fy för mensvärk och regn. Jag har typ detsamma… molande värk i magen iaf och regn, regn, regn… igår hade vi snö. *suck* Såg t o m en skoter igår kväll som var ute och brummade (och det var inte min sambo… *S*).

  Kram, trevlig helg & hoppas det känns bättre strax.

 12. Jenjo skriver:

  Stackars dig. En sådan dålig dag, när det är fredag och allt… Hoppas att det ändå löser sig till det bästa. Krya på dig!!!

 13. Margitha skriver:

  Hoppas att du sitter skönt i din soffa och slappar ordentligt. Lite värmande på magen kanske för det mensonda. Hoppas att ert lilla troll sover en stund så att mamman kan ladda batterierna igen inför morgon dagen……Samt att D kan fixa diskmaskinen…
  Massor med vitaminpepp till dig
  Kram Margitha

 14. Madde skriver:

  Hoppas att D kan fixa diskmaskinen, ingen rolig kostnad så här innan jul

 15. Jesso skriver:

  Usch då! Det lät ingen vidare! Hoppas det löser sig med diskmaskinen och att du mår bättre efter lite vin i kväll *fniss* Du får visa bilderna när du mår bättre.

  KRAM och krya på dig!

 16. Jen skriver:

  Vissa dagar är sådär lite extra pissiga…köp en riktig bra tidning/ta fram en bra bok och gosa ner dig under en filt med en bit mörk choklad att gotta me=)

  Kram på dig

 17. chalitt skriver:

  glömde skriva kry pa dig!!! Ga och gör dig en san där god fruktjuice drink ( alltsa utan alkohol). Nan go multivitamin juice eller liknande och sa lite mineralvatten i det.. blir superduper gott och sa känne rman sig sa pigg och nyttig efterat!!

 18. Tina skriver:

  Det är nog nåt med diskmaskiner denna veckan! Vår fick också fnatt och brummade på fastän den var avstängd…fick dra ut sladden och låta den vila ett tag…slutet gott, den gick igång igen…puhhh!

  Sen om det hjälper så är du inte ensam om att känna som du gör…här sitter en till som hoppas att barnen sover middag länge så jag kan krypa upp i soffan med stickningen en stund…

  Kram på dej i regnet!

  Tina

 19. chalitt skriver:

  Coolt med titthal!! noel älskar vart titthal, vill alltid att man ska lyfta upp honom sa han kan kika ut :-)
  jädrans skit med diskmaskinen.. hoppas d kan fixa den när han kommer hem.. annars far du sätta gästerna pa disken i morgon :-) :-) :-) :-)
  Pööööööööööööösss

 20. Cia skriver:

  Hoppas det går bättre med eran diskmaskin är våra. Vi fick slänga ut skiten och köpa en ny, suck. Skickar över en kram så du mår bättre tills imorgon! *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress