Kunde inte hålla mig ifrån uppdateringarna :-))

Sitter just nu i Malmö och har magen full av klyftpotatis :mrgreen:
Och ikväll ska jag och älsklingen göra en grekisk sallad tänkte vi! Till det ska vi öppna en flaska Rioja som blivit över sen festen :-) YUM! Får bli lite snålt idag pointsmässigt eftersom jag sparar till påsken. Fast jag insåg för en stund sen att de sparade pointsen nog kommer ryka imorgon! Vi (jag, Daniel, syrran o hennes kille) ska på Tidningen Nöjesnytts påskfest. Min kompis Cissi är projektledare för Nöjesnytt och ringde precis och frågade om vi kommer eller inte, och det kan man ju inte säga nej till!! Lär ju vara mkt folk ute Skärtorsdagen! Så festen är på Marina Plaza och sen är ju nightcluben öppen fr.o.m midnatt *tjohooooo*

Men denna gången ska jag ta det lugnare med spriten *S* Är ju så illa tvungen eftersom jag bara har 12 sparade points *S* Apropå det (ni som inte läser min viktjournal) så är min viktminskning nästan uppe i 6 kilo nu. Känns UNDERBART! så nu har jag inte så mkt kvar… Känns mer som att dessa sista är fintrim, för nu trivs jag någotsånär med min kropp.

Min goding är för övrigt det bästa som finns… jag skrev ju en dikt till honom förra veckan och idag hade han läst igenom den igen och fick då detta mailet av honom:

”Jag fick en liten stund över, och läste dikten du skrev i förra veckan..
*tårögd*

Den och du, ni är så vackra!
Du är oslagbar. Inget slår dig och det du gör. Och den du är.
Älskar DIG!

Jag vill behålla dig och befaller dig att behålla mig.
;)

Puss.”

Visst är han fin?!
Nu ska jag slötitta lite TV sen kommer Robban och hämtar mig så ska jag installera lite program hos honom och visa honom hur han uppdaterar sin hemsida jag gjort till honom.

KRAM!!


Inga kommentarer to “Påskfest”

  1. Sara skriver:

    Vi ses ikväll! :-) Ska bli kuuuul! Kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress