Ja då sitter man här i Sthlm på en seg G3:a och försöker förstå mig på Mac OS X :duh:
Jag, syrran och hennes sambo kom upp vid 16 tiden igår, snacka om att tiden på ett tåg går betydligt snabbare när man har någon att snacka med ;) Sen att både 1 och två starköl slank ner på vägen gjorde resan betydligt mer uthärdligare :mrgreen:

Vi käkade och drack lite på O’Learys innan syrran och Leif försvann vidare till Idrottsgalan och jag och Daniel bänkade oss framför densamma, fast framför direktsändningen på TV:n :-) Vid 22.30 då galan var över mötte vi upp dem här på skanstull och satte oss sedan på Metro och tog några öl. Vi hamnade motvilligt i bråk med några paranoida killar som anklagade oss för att vara paparazzis för att de kanske hamnade på bild då Daniel tog kort på mig och Pia. Efter några försök att förklara för dem att vi knappast tog några kort på dem och de glappade en massa, bla att den ena minsann var från nationalteatern så kunde jag inte hålla truten längre utan höjde rösten och sa: ”Tror du vi vill ha din fula feja på bild eller??” Ja se stockhomare…;)

Dessutom så ville jag bara säga att mina 2,5 veckor som nygammal Viktväktare gett utslag;) Jag har gått ner minst 3 kilo (vägde mig aldrig första veckan, så jag vet inte hur mycket jag gick ner då)

hej hej!


Inga kommentarer to “Paparazzi”

 1. Anonym skriver:
 2. Anonym skriver:
 3. Micke BQ skriver:

  Åse, du ska inte tracka Daniel för att han kör Mac ;) . Macen är helt ok (har haft 4 st). Å så vill jag be om ursäkt för att jag inte berättat om alla puckon som finns i den kungliga huvudstaden, tråkigt att ni träffade på dem. Men alla 08:or är inte puckon det finns en hel del trevligt folk oxå(!), men det är klart att det kanske är inflyttade lantisar.. :?

 4. Knickan skriver:

  Snäckan! Du är så duktig med dina points!
  Akta bara så inte skinnet blir för stort! *hehe* :hugs:

 5. Daniel skriver:

  Seg G3:a?? Passa dig, så inte min daata hoppar upp och biter dig i näsan. Klappa den och var snäll, annars kommer jag hem och biter dig :cat:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress