Här kommer två fynd från JYSK!

Nu ska jag snart ge mig till Colorama och beställa tapeterna och hoppas de inte blir försenade sedan, det skulle ta några dagar att få hem dem bara. Sen ska jag nog in till JYSK och kolla, även om vi inte behöver ngt matmöblemang längre så kanske man kan fynda annat :)


Inga kommentarer to “På jakt efter nytt matbord?”

 1. Åse skriver:

  Hahah ja helt rätt! Det mesta jag köpt på tex Jysk har varit av skitkvalitet utom Noels lilla baseboll stol! Den är ett av de bästa köpen vi gjort!
  Rusta har ju f.ö billigt godis ;)

  [quote comment=”1296″]Haha, Jysk är sådär härligt trashigt men man kan verkligen springa på en hel massa fynd, så även jag återfinns på Jysk med jämna mellanrum.. Rusta är ett annat sånt där strange place som bara ska besökas då och då. Om inte annat så kan man ju kitta upp sig på schampo o duschtvål.[/quote]

 2. Emma skriver:

  Haha, Jysk är sådär härligt trashigt men man kan verkligen springa på en hel massa fynd, så även jag återfinns på Jysk med jämna mellanrum.. Rusta är ett annat sånt där strange place som bara ska besökas då och då. Om inte annat så kan man ju kitta upp sig på schampo o duschtvål.

 3. Åse skriver:

  Jamen vad bra!! :)) Jag såg en supersnygg bar(n)stol som var urcool, tänkte ha till Noel men såg jag att det inte stod barnstol utan barstol och den såg verkligen ut som en! Haha :)

  [quote comment=”1159″]Superfynd säger jag! Det blir nog en vända till jysk imorgon. Vilken tur att du visade bladet här för jag sååå dåligt på att kolla reklamen som ramlar ner i brevlådan. kram kram[/quote]

 4. Cia skriver:

  Superfynd säger jag! Det blir nog en vända till jysk imorgon. Vilken tur att du visade bladet här för jag sååå dåligt på att kolla reklamen som ramlar ner i brevlådan. kram kram

 5. Åse skriver:

  Vi behöver inget matbord, har redan köpt :) Inget är eg i den stilen som passar hemma hos oss men jag tänkte att det kan alltid passa någon som läser här! :)

  [quote comment=”1156″]Den ena från Jysk med svart och trä har dem haft länge, och jag tycker personligen att den är snyggast. Men i o f sig som kommer ju mycket att gå i vitt i ditt hus och då kanske det vita passar bäst. :-)
  Priserna är ju verkligen inte att klaga på. :)))))

  Kraaam[/quote]

 6. Lisa skriver:

  Den ena från Jysk med svart och trä har dem haft länge, och jag tycker personligen att den är snyggast. Men i o f sig som kommer ju mycket att gå i vitt i ditt hus och då kanske det vita passar bäst. :-)
  Priserna är ju verkligen inte att klaga på. :)))))

  Kraaam

 7. Sandra skriver:

  Aldrig fel att fynda! Ha en trevlig helg!

 8. Åse skriver:

  Wohoo! Bra att veta!! :)

  [quote comment=”1152″]Tjena tjejen!
  Vi beställde våra Midbec-tapeter på Colorama (hbg) och fick dom redan dagen efter. Ville bara säga det…
  Ha en bra dag![/quote]

 9. Jessica skriver:

  Tjena tjejen!
  Vi beställde våra Midbec-tapeter på Colorama (hbg) och fick dom redan dagen efter. Ville bara säga det…
  Ha en bra dag!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress