Uppdaterat 19:02
Kom ju på fler saker att skriva *S*
Daniel ska få nytt jobb, eller rättare sagt nygammalt! han ska tillbaka till JMS! Och jag är jätteglad över en av hans förmåner, en ny bärbar mac! Jag har ju suktat efter en bärbar dator jättelänge… att ha när man reser m.m. Ja ja… jag vet att det är Daniels dator… men… *tihi*

Jag bara säger INTERNET…. Jag ÄLSKAR att beställa saker via internet från USA! Jisses vad man kan göra pengar! Som jag skrivit i den skyddade dagboken så har jag beställt min bröllopsklänning, skor och väska från USA för 2600:- (frakt tillkommer)
Och idag beställde jag lite mer blekmedel (Opalescense) till våra blekskenor för tänderna! Blev ganska mkt billigare än att köpa hos tandläkaren.
Och jag gottar mig SÅ åt alla klipp vi gör inför bröllopet! 6 månader, hur ska jag kunna vänta så länge? Jag vill parta nuuuuu! :-)) Tror vårt bröllop kommer bli KUL! Inte så där trist och traditionellt utan roligt och lättsamt!

Tjing!
_______________________________________________________

Så har halva veckan redan gått! I måndags var jag hemma hos Annica och fikade och igår var jag och klippte mig. Annica följde med som barnvakt och roligt sällskap!

á la lugg

Knickan klär med barnvagn :-)

Jag klippte lugg men delar nog inte Knickans förtjusning över den… eller jo det gör jag, men inte att ha den helt nere, jag tycker jag klär bättre att lägga den lite på snedden.. Kanske en vanesak bara!

á la lugg på sidan

Vi tittade in om Lis också och tog en kopp kaffe innan det bar iväg hem!

Idag har jag mest pysslat hemma, varit en sväng ute hos Lisa och handlat och ikväll ska jag äntligen få rumpan ur soffan och träna! (varit slapp de sista två veckorna)


Inga kommentarer to “Ny frilla”

 1. Elin skriver:

  Superfin frisyr!! Du blev jättefin i lugg! Passar perfekt!
  *Kram*

 2. Lotta skriver:

  Vad fin du blev i lugg snäckan!! :) Håret är så svart och blankt! Sådant hår har jag alltid drömt om….men vet att jag INTE passar i svart hår! :( Men DU gör det! ;)

 3. Finna skriver:

  Snygga söta Åse, med eller utan lugg! Hoppas att du trivs bättre än jag som ångrade mig sekunden efter jag klippt mig… KRAM och trevlig helg!!!

 4. Anne skriver:

  hej!! Himlans fin du blev i håret.
  kram …

 5. Ulrica H skriver:

  Välkommen in i ”lugg” familjen :) Det är nog över 1 år sedan som jag klippte lugg, och trivs jättebra men ibland saknar man det jämnlånga håret *S*

  Du blev jättefin!!

  Kram Ulrica

 6. lena skriver:

  du är jätte fin i din nya frisyr :o) både med hel-lugg & med sne-lugg :o) kramkram!

 7. Marie skriver:

  Jag tycker du är sååå himla fin i lugg!!! Ett bra val tycker jag! :)

  kram, Marie

 8. Knickan skriver:

  Gumman, du är sååå fin i håret, oavsett om luggen är rak eller åt sidan! Men jag tycker fortfarande att det blev jätteläckert!
  *pysse*

 9. ann skriver:

  Fin fint med lugg a´la sne;) Och Knickan klär med barnvagn!!
  Kram//

 10. ~Maria~ skriver:

  Superschysst frilla :-)
  *Tummen upp*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress