En liten uppdatering medan jag väntar på att maken ska komma hem med lite ingredienser så jag kan fortsätta laga mat ;)

Hu… jag älskar mina barn men man är gaaaanska mör efter att ha haft huset fullt några dagar (höstlov). Nicos bästa kompis Erik är också nere från GBG och bor här denna veckan.

I förrgår var jag och klippte mig (lugg bla), färgade håret chokladbrunt. Är jättenöjd, var verkligen trött på mitt sommarslingade hår.
Smsade min väninna Jenny (våra resekompisar) och frågade när hon och jag skulle komma i väg på ngt själva, snabbt som ögat bestämde vi att dra ihop ett litet tjejgäng och ta en SPA helg på Tylösand.
I skrivandes stund håller Jenny på att boka. Inte lätt att få ihop några som kan med så kort varsel (21 nov) men vi verkar bli fyra i allafall. (jag, storasyrra, jenny och en kompis till henne)
Till helgen kommer Fredde och hans tjej (en kompis till oss), Daniel och han har startat upp en business ihop och jag håller på att bygga hans webshop för en annan business så det blir både mat, dricka, trevlig samvaror och businessnack.
På måndag ska min kirurg inspektera mina ärr etc, ska bli spännanade. Jag är överväldigad nöjd!!! Har vääääärldens snyggaste bröst och mage ;) ;)
Ärren läker kanonfint och kommer nog i det närmsta bli osynliga! Är glad över mitt goda läkkött. Önskar att fler som dras med kroppar de inte trivs med gör ngt sådant här. Visst är det en kostnadsfråga men de flesta är nog brydda om vad andra ska tycka och tänka. Superdumt, och sådana här operationer blir allt vanligare och allt mer uppmärksammade (ni tittar väl på Plastikkirurgerna på TV4 på tisdagarna) så jag hoppas att allt fler vågar som verkligen vill.
Sedan kan man tycka att det optimala vore om man accepterade hur ens kropp såg ut men tro mig, efter massiva viktminskningar, barnafödande etc så är det inte alltid så lätt, och varför nöja sig med att man har massa hudöverskott när det går att göra ngt åt. Finns INGEN träning som råder bot mot det (även om en del verkar tro det)
Den 14/11 ska jag pressa ner mina nya kroppsdelar i ngt snyggt och ge mig ut och festa lite med Annika (kusse) och Jeanette, ska bli sååå trevligt med lite tjejmys.

Den 28 nov ska min kompis Isabel (gammal barndomskompis) ha inflyttningsfest, vi blir 36 stycken så det ska bli sååååå kul! Storasyrran ska ha barnen, gäller att nyttja alla familjmedlemmar så inte mamma bara passar ;) Lllasyrran ”(ut)nyttjar” henne ganska ofta så jag vill inte fråga henne för mkt.
Den 12 dec ska jag och maken + storasyrran och hennes Leffe till Tyskland och fylla upp barskåpet :) En heldag i tyskland – ska bli sjuuuukt najs!

Här näst är det ju Nicholas, Michelle och Junis födelsedag (4 nov) som ska firas!!! 12 och 3 blir de.
Kalas den 8:e och sedan dagen efetr ska jag äntligen ner till Lotta för att få gosa lite med hennes Livia!!! Myyyyyysigt det ska bli gumman!!

I går var jag på FlowerTeam här i HBG och kollade in lite CULT. Guuuuuuuuuuuud så fint det nya ljusfatet är för att ha adventsljus på Ska ha!! De hade gjort en kombination som jag ska apa efter *Längta*

Nä, back to cooking!

037

Mat på G! Michelle älskar att duka fint och då bli det servetter och vinglas till alla ;)


52 Kommentarer to “Novembermys”

  1. Mia med Elis skriver:

    Supermysigt ser det ut.
    Alltid lika fullt upp och massor med skoj hos er ;)
    Kul att allt gått bra med op och du är nöjd!

    Kram kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress