Så var vi hemma från Norrköping igen! Resan gick jättebra och lillebror var såååååå duktig alla milen vi körde! Gick hur bra som helst! Anledningen till att vi åkte upp var att Daniel fick en omlackering av bilen i 30 års present av sin bror som går en billackerarutbildning i just Norrköping.

Lillebror i bilen, snuttefilten över ansiktet som vanligt

Glad fis på hotellet

Lillebror kvällsuddar på Harrys

Daniel och jag fikar, snackar bröllop och resa

På väg hem igen! Lillebror sitter och läser :-)

Jag är så nöjd med min nya kamera! Rekommenderar den VARMT! Den har fått jättebra omdömen i olika test tex denna. Gjorde ett kap när jag beställde ett nytt stort minneskort på Pcaction, fick en kameraväska på köpet och eftersom jag redan har en bra kameraväska så tänkte jag ge bort den eller något men när den kom så var det en stor kameraväska, perfekt för vår DV kamera!

Vi ingår i ett projekt för bredbands TV, projektet innebär att Helsingborgshems hyresgäster, vår gata och en närliggande gata, i cirka 2 ½ månad utan kostnad får tillgång till en rad TV-kanaler från Canal Digital. Vi får även en bredbandsuppkoppling via stadsnätet och kan därmed abonnera på äkta bredband (10 mbps) Ett välkommet alternativ till tråkiga Comhems ADSL! Så nu ska här surfas! :-)

Annars funderar vi så smått på bröllopet, vi kommer ju inte ha ett kyrkligt bröllop eftersom båda har gått ur svenska kyrkan men samtidigt vill vi ha ett vackert och stämningsfullt bröllop så vi funderar på vigselplatser, festlokal etc. Hur min klänning ska se ut vet jag redan, frågan är bara om jag ska låta sy upp den eller försöka hyra en. Lutar väl åt att jag låter sy upp en… har fått tips om en duktig sömmerska i Viken. Min mormor var ju sömmerska och sydde min förra klänning (var gift med tvillingarnas pappa i 6 år) men hon dog ju för 2½ år sedan ¤(

Igår och idag har vi haft absolut NADA inplanerat! Eller sanning med modifikation, igår skulle jag egentligen varit med i en föräldragrupp på BVC men avbokade. Det är ett sällan inslag i våra liv att ha absolut inget inplanerat och det är sååå otroligt uppskattat… att bara få gå runt och lufsa här utan en massa måsten.
I morgon eller på måndag ska vi dock ner till Daniels pappa med fru och hans mamma. Blir ju lite stressigt när man ska hinna med två hushåll, helgdagar som dessa men det är bara kul!


Inga kommentarer to “Norrköping”

  1. Elin skriver:

    Han är bara för söt lillkillen!!

  2. Ellen skriver:

    Hejsan Åse! Passa på att ta det lugnt idag när du är ”ledig” :) Kram, Ellen

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress