Mina stackars händer.. All målning etc har tärt rejält på dem! Nariga och 4½ naglar är avbrytna! Som tur är ska jag till min fina Lena (nagelteknolog) nu på förmiddagen som kommer fixa till dem! Tyvärr får jag ju sätta tippar (+ gelé) på de som är avbrytna, de andra är mina egna (+gelé). Jag gillar inte tippar men de växer ju snart ut!

Vid 11 idag kommer vår diskmaskin! Den körs hem och installeras gratis! Visar bilder sedan :)
Min svåger skulle försöka få en lucka och sätta in kikhålet som han inte hann sätta in i fredags som planerat, hoppas hoppas..

När lönen ramlat in så måste vi köpa taklampa till matbordet! Bolagret hade massa fina! Har speciellt en i tanke, tyvärr finns den inte på deras webbsida så jag kan inte visa nu.
Tyvärr är ju december en dyr månad så det lär nog inte bli så mkt till hemmet gjort, men i januari! Då har jag dessutom börjat arbeta igen (börjar 3 dec) så då blir plånboken lite tjockare.

Nu kommer snart D hem och jobbar hemifrån ett tag så jag kan komma ifrån!
*Kramkalas*


10 Kommentarer to “Morgonstund har guld i mun”

 1. Mammaliv skriver:

  Mina naglar är oftast ganska fina på sommaren men så fort det blir kallt blir de torra och går lättare av :-( Borde sköta om dem och händerna lite bättre den här årstiden…

 2. Åse skriver:

  Ja samma här! har gått i 3 års tid nu.
  ha det så kul hos din nätkompis! KRAM

  [quote comment=”3374″]Jag var hos min”nagltjej”igår och fixade naglarna.
  Det gör jag regelbundet och skulle inte klara mig utan nu när jag är van.Mina vanliga såg jämt illa ut….
  Det ser så rent och frächt ut tycker jag.
  Ha det bra!
  Kram[/quote]

 3. ellan skriver:

  Jag var hos min”nagltjej”igår och fixade naglarna.
  Det gör jag regelbundet och skulle inte klara mig utan nu när jag är van.Mina vanliga såg jämt illa ut….
  Det ser så rent och frächt ut tycker jag.
  Ha det bra!
  Kram

 4. fillidutten skriver:

  December är en väääälidigt dyr månad. Tre av barnen fyller dessutom år då och lillan flyller i januari (innan lön och barnbidrag) så den månaden är tung!
  Vi ska också sätta igång med lite renovering efter jul – LÄNGTAR!!!!

  Nu har ju jag redan sett dina naglar i ett senare inlägg och de blev finfina!

  **kram igen**

 5. Åse skriver:

  Mina växer som ogräs men tyvärr blir de inte jättestarka så då är det guld att man kan lägga på gelé så de håller :))

  Kram kram!

  [quote comment=”3355″]Ja naglar måste jag ha!! Går en av så är det så trist. Mina växer som ogräs så det har aldrig blivit av att jag gå till någon. Men det skulle bli svindyrt varje gång något händer vid alla mina projekt! så jag skulle få ha klippkort hos en sådan då..haha
  Du får visa hur fin du blev sen då !![/quote]

 6. Jesso skriver:

  Ja naglar måste jag ha!! Går en av så är det så trist. Mina växer som ogräs så det har aldrig blivit av att jag gå till någon. Men det skulle bli svindyrt varje gång något händer vid alla mina projekt! så jag skulle få ha klippkort hos en sådan då..haha
  Du får visa hur fin du blev sen då !!

 7. Margitha skriver:

  Ja, december den dyra månaden. Fast varför handlar man inte tidigare lite då och ??? Jag är helt hopplös. Fast när mina barn var små var jag färdig vid den här tiden *ler* Handla leksaker från en leksakskatalog ”Leksaksmagasinet” tror jag att det hette eller något sådant. Dom hadde massor med leksaker.

  Ha en fortsatt bra dag

 8. Cia skriver:

  Visst känner man sig otroligt fräsch när naglarna är nya och snygga! Pricken över i:et säger jag! kram kram

 9. Frida skriver:

  Så förundrad över dem som lyckas ha långa naglar. Själv känner jag mig handikappad och så bryter jag av dem hela tiden, så nä… mina är alltid kortkorta. :-p Men det är fint med långa, välvårdade.

 10. chalitt skriver:

  Härligt att fa lite ”nya fina” naglar!! MAn känner sig sa mkt finare när naglar och händer är fina och fixade!! Usch ja.. december e en dyr manad.. har redan börjat handla lite julklappar nu, för att släta ut det lite :-) . Har ni fatt dagisplats till Juni from dec? Samma dagis som Noel? Ser du fram emot att börja jobba elle rär det blandade känslor?
  Puss pa dig och ha en trevlig dag!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress