Puh, det var allt annat än en avslappnad helg! Vi hann inte med så mkt som vi velat men matbordet + 8 stolar är monterade, TV möbeln + väggskåp, allrummets möbler och taklampan är uppe. Killarnas rum + Micheloppans rum får tas i veckan. Maken gjorde det mesta jobbet så han är slut.

Jag har mest tagit hand om febrig liten dotter som hållit mig sysselsatt till 100%.. Stackars lillan, så ledsen, hoppas febern gett sig till i morgon. Tycker inte om feber utan någon synlig orsak. Har stora dotterns njurbäckensinflammation vid 6 mån i färskt minne, då hon hade hög feber i 5 dagar och barnakuten bara tyckte jag skulle ”vänta och se”.. Har inte febern gett sig imorgon så tar jag henne till doktorn (tredje dagen imorgon). UVI (som ledde till storloppans njurbäckensinfl.) är ju så lätta att få för små flickor.

Jag köpte två snygga kroklister som ska upp på fondväggen i hallen. Vill ha denna också, men det får vänta! Synd man inte bajsar pengar!

Bild på mediamöbeln kommer i morgon em! På fm är jag inte hemma så jag hinner inte lägga upp då.
I morgon ska maken köra ut vår bröllopsbild (Han är AD ass och sitter på ett tryckeri), ska bli kul att få upp bilden!

Kram på er å nattis!

PS: layouten är omgjord (inget direkt synligt) Om den fungerar bra för er så hojta till, och givetvis tvärtom!


Inga kommentarer to “Monterat”

 1. Trollis skriver:

  Jah, märkte att det var endel ändringar här på sidan, men blev snabbt hemma här igen *hihi*

 2. dessi skriver:

  Jag hoppas verkligen lilla Juni snart blir frisk!

 3. tina j skriver:

  nu fungerar det kalasfint!

 4. Margitha skriver:

  Nu är det den högra spalten som hoppar nedanför istället för inläggen.
  Vad mycket ni har hunnit med… Måste kännas skönt…
  Kramzzi

 5. B-M skriver:

  Va fint det blir hemma hos er! Gillade verkligen väggkuberna, kanonsnyggt. Men så är jag oxå en sucker for cult-sortimentet ;-)
  Nu funkar layouten bra för mig.
  Hoppas Junis feber går över! Kram

 6. hubbis skriver:

  Layouten funkar fortfarande inte för mig, nu är det den högra spalten som hoppar nedanför istället för inläggen.

  Tycker det låter som ni hunnit väldigt mycket i helgen. Ska bli kul att se lite bilder sen ;-)

  Hoppas lilltjejen kryar på sig snart!! Kramizz

 7. Sara81 skriver:

  Alltså fy faan vad bra om man verkligen kunde bajsa pengar! För Tyra hon är som ett litet bajstroll just nu, så mamman och pappan skulle bli steeenrika hur snabbt som helst! ;) hehe

  Hmmm verkar ju som sidan funkar bättre för alla nu, utom för mig :(
  Jag har aldrig haft några problem tidigare med din inlägg, men nu när jag klickar på inlägget i RRS:en så får jag upp sidan som vanligt, men det är bara rubriken ”Monterat” och kommentarerna som syns. Själva inlägget är bara borta, även om jag klickar på rubriken.
  För att kunna läsa inlägget måste jag gå till startsidan, så alla inlägg syns efter varandra, först DÅ ser jag det här inlägget. Skumt… Hoppas du fattar hur jag menar!

  Pyss å kläm

 8. Cia skriver:

  Hoppas lillskruttan piggnar på sig! Oj det verkar varit en intensiv helg, det är verkligen rörigt att flytta innan man kommit i ordning med allt. Snygg kroklist! Vart ska du ha i hyllan? I hallen? Kram på dig!

 9. Bellis skriver:

  Här har layouten funkat perfekt.

  Så synd om lillan, min hade också feber i förra veckan, tog henne till dr som konstaterade dubbel öroninfl. Så lyssna på din intuition och sök när du misstänker nåt. Bättre att vara på den säkra sidan. (Har just jobbat hela helgen på akuten).

  Ska bli kul att se bilder…

  Styrkekramar!!

 10. Jessica skriver:

  Hej! Nog låter det som om ni varit riktigt aktiva under veckoslutet!
  Layouten fungerar bättre såhär, nu behöver jag inte scrolla ner sidan!
  Hyllan ni suktar efter är fin, den liknar lite den berömda Pilaster-hyllan!
  Hoppas Juni mår bättre snart!!

 11. flodis skriver:

  layouten funkar mkt bättre för mig nu!! förr kom inläggen bara längst ner på sidan. stackars juni, hoppas det ger med sig snart. är oxå väldigt orolig när febern kommer från ingenstans o är jätte hög..”bonnaförkylning” får vi alltid höra på vc…
  skall köpa köklampor idag till köket, som vi inte har nu….hilma tycker pappa e sååååå duktig på att bygga… det är bara träpanel o kran kvar!! som små liven är bra på att peppa ivarje fall!! har du några tips på lampshoppar på nätet som är bra??
  kram åsa

 12. perlan skriver:

  För mig har din layout alltid fungerat, så jag märker ingen skilland! :)

  Stackars lilla snäckan som har haft feber, det är aldrig roligt.. Man känner sig lite lätt maktlös när man inte bara kan blåsa bort det onda..

  Ska bli riktigt kul och se bestå möbeln sen, funderar ju själv på att köpa en sån.. När dom nu kommer in på lager igen.. Verkar vara tomt över hela landet!

  kram

 13. Therese skriver:

  Nu ser jag inläggen överst igen!
  Usch inte kul med feber, jag har själv en febrig liten son, inte kul men han är förkyld så jag vet ju iallafall orsaken… Hoppas lillan krya på sig!

 14. Åse skriver:

  Fungerar det bättre för dig nu Petra?

  Håller med, datorn är en trogen kamrat när det är ensamt i huset och man har svårt att sova;)
  Kul att ni ska hit! Jag ska själv en vända till IKEA idag! KRAM!!

  [quote comment=”1934″]Skulle precis skriva att: haha nu funkar det perfekt. Inläggen kom längst upp. Men när jag skulle kommentera hoppade hela bilden och den remsan som börjar med om mig hamnar under alltihop..

  Stackars lillan, inte kul med feber. Ser att du oxå är uppe sent, hihi. Mannen har stuckit till jobb och jag kunde inte somna så jag tog den bärbara med mig in i sängen. Tur det finns. Annars hade jag fått räkna får eller nåt.

  Ni har hunnit med mycket som vanligt. Jag tycker att jag har oxå hunnit med en del idag, skönt att få undan lite emellanåt.
  Mannen och jag är såå sugna på att åka upp till Helsingborg till bla ikea, så när vi kommer hem från vår lilla semester så ska vi ta en dag och åka upp. Har ju varit på ikea i Jönköping i somras. kul att se hur lika och olika ikeorna är.
  5 arbetsdagar kvar sen har jag semester. jippi, ska bli såååååååååå skönt att vara ledig 6 arbetsdagar.

  Ha det gott och dottern får krya på sig.
  kramizar[/quote]

 15. chalitt skriver:

  Hej gumman

  nu funkar layouten även här pa jobbet med IE6.0!! Superduper!!
  Men ojojoj vad ni ända hann med mkt i helgen!! Vill se MER bilder :-) :-) Hoppas lillstrumpankryar pa sig snabbt!! kram Lotta

 16. Helena skriver:

  Hello!!
  Jisses vad ni varit aktiva i helgen. Själv har jag mest slappat…. eller nåja… några rundor till diverse butiker har det ju blivit förstås :)

  Är det tänderna som gör att hon har sådan feber? Öroninflammation? Hoppas att hon piggar på sig eller att ni kommer iväg till farbror doktorn.

  Nu hamnade dina inlägg längst upp för mig också, slapp scrolla en massa :)

  Måndagskram!

  /Helena

 17. sofia skriver:

  hejhej!
  som ni håller på.. längtar efter att få se bilder snart..
  sidan funkar bättre för mej nu.. man ser det sista inlägget du skrivit direkt och behöver inte scrolla ner 2 meter :-)
  super!
  hoppas ni haft en bra helg förövrigt!kram

 18. Godisfrun skriver:

  Skulle precis skriva att: haha nu funkar det perfekt. Inläggen kom längst upp. Men när jag skulle kommentera hoppade hela bilden och den remsan som börjar med om mig hamnar under alltihop..

  Stackars lillan, inte kul med feber. Ser att du oxå är uppe sent, hihi. Mannen har stuckit till jobb och jag kunde inte somna så jag tog den bärbara med mig in i sängen. Tur det finns. Annars hade jag fått räkna får eller nåt.

  Ni har hunnit med mycket som vanligt. Jag tycker att jag har oxå hunnit med en del idag, skönt att få undan lite emellanåt.
  Mannen och jag är såå sugna på att åka upp till Helsingborg till bla ikea, så när vi kommer hem från vår lilla semester så ska vi ta en dag och åka upp. Har ju varit på ikea i Jönköping i somras. kul att se hur lika och olika ikeorna är.
  5 arbetsdagar kvar sen har jag semester. jippi, ska bli såååååååååå skönt att vara ledig 6 arbetsdagar.

  Ha det gott och dottern får krya på sig.
  kramizar

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress