Så! Nu har jag varit på Bolagret och lagt en beställning! Det blev en svart Matilde fåtölj, två svart/vita Björn sittsäckar och en röd Kiel bäddsoffa! Bäddsoffan var cool för ryggstödet var delat i tre sektioner och man kunde sänka/höja dem oberoende av varandra. Perfekt för ungarna när de tittar på TV! En vill ligga ner, den andre sitta och den tredje halvligga ;) Sen kan man vinkla in de yttersta ändarna så att det blir en annan form på soffan (se den gröna Kiel nedan)
Sittsäckarna gillade jag också! Dels tyckte jag tyget var coolt och sen gillade jag modellen, att det är huvud och ryggstöd! Kan se de två stora sitta och spela Nintendo Wii i dem :)

Jag är sååå nöjd att jag håller mig inom budgeten, hittills har det blivit billigare än jag haft budget för, sittsäckarna kostade 499:- styck istället för Mios 695:- som jag hade budget för. Loooooligt!
De är klara för avhämtning antingen nästa eller nästnästa onsdag (leverans på onsd)
Nu väntar jag bara på att EM ska ringa och säga att satsbordet har kommit. **
Miomöblerna hämtas flyttdagen.

img_9442
Camilla har en bättre bild på stolen här

**Satsbordet kommit och är avhämtat =) Fiiiiint.


19 Kommentarer to “Möbelshopping”

 1. Jessica skriver:

  Ja Bolagret har mycket fint! Synd att man inte har dom hemma för det blir på tok försällan man besöker dom :( Det kommer bli så fint med möblerna!

 2. Malin B skriver:

  Åh, vad fint det kommer bli!

  Gillade sittsäckarna mest. Vi har de från MIO, oumbärliga när man väl köpt dom.

  *kramis*

 3. Trollis m/pojkar skriver:

  Moderna, roliga möbler *gillar*

 4. Cissi skriver:

  Gud vad vi är lika gumman, så lik smak vi har. De svarta stolarna har jag också :-) och den röda soffan har jag också stått och tittat på till grabbarna. Men det ligger nog i tiden i modet (vitt/svart/rött och mycket raka stela linjer.
  Föresten, såg du inte i Jyskbladet de svarta stolarna som de säljer ut för 50% ganska snarlika de svarta på Bolagret men med snurrfunktion.

  Sittsäckarna var ju ashäftiga. Jag har tittat på FatBoy (har du sett dem)?? Stora coola sittsäckar, men tyvärr lite dyrare.
  Jag ska minsan ta mig en sväng in på Bolagret i dag, måste se till att uppdatera mitt hem. Du känner ingen som vill ha två 3-sittsoffor, de beige vi har i tv-rummet???? Säljer dem billigt :-)

  KRAMAR

 5. Susanne skriver:

  Matildefåtöljen är så jäkla cool!

 6. Millis skriver:

  Den där fåtöljen är bara såå snygg tycker jag. Sitter och funderar på var jag skulle kunna få plats med en sådan hemma hos mig, men tyvärr blir det nog svårt *damn*.
  Som upplysning till Finna kan jag meddela att Bolagret nyligen öppnat butik inne i Ringen på Söder, så en butik i Stockholmsområdet finns det i alla fall :-)

 7. Finna skriver:

  Åh, på Bolagret finns det ju mkt snyggt till bra priser. Men det finns inte här i 08-området vad jag vet… KRAM!!

 8. Camilla skriver:

  Hej hej… vad roligt att du hittade stolen :) Den är verkligen fin… kan också tänka mig en sådan men måste se om den får plats i huset först när vi flyttat in!
  Hej så länge!

 9. Dessi skriver:

  Jag vill också möbelfrossa! Är väldigt avis på dig som köper så mkt snyggt och smart :D

 10. Åse skriver:

  Skaffa en drös ungar så MÅSTE du skaffa hus ;))) Puuusss

  [quote comment=”1294″]åhh vilka cooola grejer!!! jag vill oxå inreda huuuus!!! *drömmer mig bort*

  puss på er[/quote]

 11. vickan skriver:

  åhh vilka cooola grejer!!! jag vill oxå inreda huuuus!!! *drömmer mig bort*

  puss på er

 12. Marie skriver:

  Jättesnygga grejor du hittat. Och alltid kul när man hittar billigare, då kan man köpa mera, mera meeera =) Så är det här i alla fall. Fast ska jag vara ärlig så blir det kanske lite över budgeten, allt är ju så fint… Åh, inte långt kvar tills ni flyttar nu, kul! Kramis

 13. Madde skriver:

  Sngga saker!
  Gillade speciellt sittsäckarna och bäddsoffan

 14. Therese skriver:

  Vilken häftig soffa!! kanon att kunna ändra så :) Sittsäckarna såg också härliga ut. Synd att vi inte ha den affären här…måste köpa sonens på mio…

 15. Sofia skriver:

  Oj vad snygga saker. Det kommer bli riktigt nice :-D

  Kram
  Sofia

 16. Åse skriver:

  Hej darling! Den fanns även i bla vitt/lime – supercool :)
  Ja det känns skönt, allt går i rätt riktning :) Samma för er hoppas jag! Vi har massa att ta igen sen när vi båda flyttat och landat lite! Miss U!

  [quote comment=”1288″]Superfint blir det. Gillar säckarna jättemycket. Häftigt tyg. Ska ha lite svart/vit och grönt på Noahs rum så det verkar just nu i alla fall och då skulle den kunna bli kanon där :-) Vi får se!

  Skönt nu när allt börjar falla på plats för er.

  Puss[/quote]

 17. Annisen skriver:

  Superfint blir det. Gillar säckarna jättemycket. Häftigt tyg. Ska ha lite svart/vit och grönt på Noahs rum så det verkar just nu i alla fall och då skulle den kunna bli kanon där :-) Vi får se!

  Skönt nu när allt börjar falla på plats för er.

  Puss

 18. Åse skriver:

  Halloj mojjan, ja det är ju skönt att vi har den kontrasten ;)
  ja den artikeln var så mkt du så det skriker om det!

  Puss puss

  [quote comment=”1285″]Det blir jättefiiiiiint. Blir ni trötta på det suuupermodrna får ni komma hem och fika* i ett shabby-chic-hem när ni har flyttat färdigt ;-))

  Helena Aro på Aftonbladet har skrivit en artikel som jag kunde skrivet själv: http://http://www.aftonbladet.se/hemtradgard/inredning/article796818.ab

  * med äppelkaka och vaniljsås[/quote]

 19. Mamma skriver:

  Det blir jättefiiiiiint. Blir ni trötta på det suuupermoderna får ni komma hem och fika* i ett shabby-chic-hem när ni har flyttat färdigt ;-))

  Helena Aro på Aftonbladet har skrivit en artikel som jag kunde skrivet själv: http://http://www.aftonbladet.se/hemtradgard/inredning/article796818.ab

  * med äppelkaka och vaniljsås

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress