Tack ALLA för kommentarer, gästboksinlägg, sms, vykort (både vanliga och cybercards), presenter att hämta ut på posten, telefonsamtal.. ja ALLT!

Idag har varit en bra dag tillsammans med familjen och vänner. Familjen, Annica & Bekim och Michaela kom på kaffe och tårta i eftermiddag och jag fick en jättefin gigantisk bukett blommor från Annica & Bekim! TACK stumpan! (och jag älskar min Kum Kum ring!!) Jisses vad jag har att ”ge igen” när du fyller 30 den 10 Augusti!!! :-)
Michaela gav mig sköndoftande flaskor med badskum och tillhörande doftljus och storasyrran med sambo hade köpt en jättefin picknick korg fylld med ostar, vin, marmelad och kex!! Tillhörande servetter, glas och bestick ingick! *PUSS syrran!*
Pappa kom också förbi! och för er som inte vet så träffar jag inte min pappa så ofta.
Det var verkligen en härlig familjär stämning! Annica & Bekim är ju adopterade familjemedlemmar och Michaela var ju min bästis från 6-13 år och vi umgås fortfarande emallanåt så vi var verkligen en stor familj! Jag kopplade digitalkameran till TV:n så satt vi och tittade på bilderna från i lördags (ocensurerat!) KUL!!
Rätt som det var ringde kusse Annika så stod hon utanför vid rödljuset! Så hela gänget tryckte näsorna mot rutorna och vinkade glatt! :-)

Nu har jag och älsklingen ätit ostbriska och druckit vin och jag känner mig så tacksam över att mitt liv är fyllt utav så många underbara människor!


Inga kommentarer to “Min dag”

 1. Ankie skriver:

  Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sorry sorry har jag glömt av den stora dagen *rodnar*. En jättekram i efterskott och jag kan tänka mig att det är urkul med födelsedagar ;O)

  Kraaaaaaam
  Ankie

 2. Micke skriver:

  Oops, Grattis i efterskott!

 3. Pamela skriver:

  Hade jag vetat att du firade även denna dag hade vi slälvklart kommit förbi. Längtar tills vi får se bilderna ocensurerat. Stor kram Pamela

 4. Caroline skriver:

  Åh grattis grattis grattis!

  (Missade ju självaste dagen… f’låt.)

  Det låter som om du fick en jättebra dag!

 5. Knickan skriver:

  Gumman, VI är också tacksamma för att DU finns i vårt liv!!
  *puss*

 6. Mia skriver:

  Grattis stumpan! Låter som du har en härlig 30-årsdag,..för den är ju inte slut än. *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress