Åhhhh vad fint väder det är idag! Jag och barnen ska snart ut och gå i det fina vädret, lunchen får intas på ”Macedolalds” (Storebroriska för McDonalds. TÄNK!!! Min sista helg som ”flickvän-till-55-mil-bort-pojkvän”!! På Torsdag kommer ju gullet!! Yabbadabbadoooo!

Och så var det ju melodifestivalen igår! Iallafall 1 utav 4. De två bästa låtarna vann helt klart! Vi åt goda varma mackor hos Annica & Beck, pimplade lite vin gjorde vi oxå. Såååååå trevligt! Jättegulliga Beck körde oss hem sen, och det var två trötta 5 åringar som slockade på studs!

Imorgonkväll ska jag och Annica sen hem till Marie för liten tjejkväll.. Det har blivit självklart nu att varannan vecka omväxlingsvis vara hos Marie eller mig. Kul! Jag sover över sen hos Knickisen för hon ska måla köket sen på Tisdag och då ska jag vara moraliskt stöd :-) Nä skämtåsido så ska jag ju även hjälpa till! Kuldetåsså!

För övrigt så har jag lösenordsskyddat mitt fotoalbum Powershots av diverse orsaker och givetvis är ni välkomna att ansöka om lösenordet!

Sayonara!


Inga kommentarer to “Melodifestival och Fotoalbum”

 1. Finna skriver:

  Självklart vill jag ha lösenordet! Hoppas att ni har en trevlig kväll!

 2. samira skriver:

  Jag vill också ansöka! ;)
  Missade melodifestivalen helt…det gör jag nästan varje år…särskilt när Bert Karlsson blandar sig i :)

 3. Maria skriver:

  Ansöker jag med. :)

 4. LiS skriver:

  ansöker!! :))

  *puss*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress