Jaaaa, jag är vagntokig! Nu är ännu en vagn beställd nämligen. En Maclaren Twin Techno, grå med rosa comfortpaket.
Hur lyckas jag  försvara detta inköpet då?
Jo.. vi har ju två vagnar nu. En Urban sittvagn (framåtvänd) som jag älskar och absolut inte vill sälja.
Jag sålde P&T:n och köpte Zer02Four, den använder lilla A just nu som liggvagn och anledningen till att jag köpte den (för P&T:ns pengar) var för att liggdelen som är på Urban snart är urvuxen och jag vill absolut inte ha henne framåtvänd så här tidigt. Senare fungerar Zero2Fourn som sittvagn också. Kan ju vara roligt att variera sig mellan UJ.en och Zeron, framförallt eftersom Zeron kan användas både framåt och bortåtvänd.
Hur som haver, vi köpte ståbräda till lilla J och emellanåt så har vi använt två vagnar när lilla J absolut måste få sitta också och det är ju lite onödigt och tar en del plats i bilen;) Trots allt så behöver hon fortfarande vagn ibland.
När vi åker till Mallorca så vill jag inte ta någon av de stora vagnarna med och hade ändå tänkt köpa en lättare resevagn.
Så därför så valde vi en Maclaren Twin Techno som båda barnen kan sitta i när vi ska resa, eller båda behöver sitta/ligga.
De är slut i hela Sverige (Babyland) så vi får den om en månad.

7922d1

twin_techno_ap_powder_pink_3_41


28 Kommentarer to “Maclaren twin techno”

 1. Margitha skriver:

  Snygg vagn till snygga småtjejjer..Jag gillar Rosa och grått….

 2. Lajsa.net skriver:

  Barnvagnen är verkligen skitsnygg! Lätt den snyggaste syskonvagnen jag har sett!

  Måste bara passa på att fråga! Har även frågat på WP Support forumet men har inte fått någon hjälp alls. Jag har också fixat så att folk kan registrera sig på min sida. Mitt enda problem är att jag vill ha låsta inlägg som bara registrerade läsare kan läsa, vill även att rubriken ska vara synlig för oreggade, så som du har. Men förstår inte hur jag ska låsa inläggen på det viset utan att behöva slå in lösenordet på Protected Post.. Skulle uppskatta om du kunde förklara hur man ska göra. Har testat med Private Post men det är ju fel det med.

  Tacksam för svar.

 3. Lena skriver:

  Haha, värsta vagnstallet. :) Vi har bara Teutonian än så länge, har inte kommit längre i syskonvagnsträsket. Köpte ett nyföddinlägg till Becon istället, tänkte att jag kan sela bebis på väg till dagis och så får Stella åka vagn. Är jag själv med bebis så klickar jag bara i liggdelen. Sen lär vi köpa en syskonvagn när ekonomin ser bättre ut och vi hittar nån vi vill ha. :)

 4. barasarah skriver:

  har 2 vänner som har sådan vagnar. Bägge är jättenöjda! och att de även är snygga gör ju inget =)

  kram

 5. Lina skriver:

  Just nu är det allt annat än sulky-väder ute, men snart så måste det skaffas en smidig och bra shoppingvagn. Maclaren har snygga, men tyvärr vill inte maken ha någon sån… snyft.

 6. Carolina skriver:

  Åh, Maclaren, det åkte jag också i när jag var liten! Nostalgi! Den Maclaren min mamma köpte höll till alla oss barn och användes i drygt tjugo år (inte i sträck!), så nog verkar det vara ett bra köp!

 7. Louise skriver:

  haha, jag är precis som du! bytar vagnar som andra byter underkläder :) kul med lite omväxling! Man får ju passa på så länge man har barn som åker vagn, sen får man ju försöka hitta en annan hobby :) Snygg var vagnen iaf!!

 8. Mammaliv skriver:

  Perfekt liten resevagn! Förstår helt och hållet köpet! Förstår ju om ni behöver vagn till lilla J ibland också. Speciellt på resa sådär och även annars.

 9. Lina skriver:

  Ah, det är underbart med vagnköp! Eftersom jag nog aldrig får köpa någon mer så får jag sukta lite när andra köper istället…

 10. Lotta A skriver:

  Sååååå snygg !
  Tjejerna kommer säkert att stor trivas i denna snygga vagn.
  Kram

 11. Sockergrynet skriver:

  Snygg! Vagnar kan man väl aldrig få för många av?! :-O ;-)

 12. Marie skriver:

  Haha, snart behöver ni väl ett eget garage till alla vagnar? ;) Men du säljer ju vidare dem som inte är praktiska längre så det är väl lugnt att du handlar! Denna var verkligen fin, snyggt med rosa och grått!

 13. Snäckan skriver:

  Jojo de säger ju att omväxling förnöjer ;-)) Nu har ni ju snart värsta vagnparken.

  Kram

 14. Sara81 skriver:

  Hihi, äsch en ny vagn kan man väl alltid förklara på NÅT sätt ;)
  Och FIN var den ju också! Det gråa och rosa tillsammans var verkligen supersnyggt!
  Själv är jag helt gaaaalet sugen på en ny, mindre vagn. Men det får dröja tills ekonomin är aningens stadigare. Fram till dess nöjer jag mig med att sukta över dina inköp, haha

  PUSS

 15. Pernilla A skriver:

  Visst é det kul med vagnar………….synd bara att intresset för det i min familj inte delas med någon större glädje. Men jag har en kompis som är lika tokig som jag som tur är.
  Vagnen är superfin verkligen och jag hoppas att du blir nöjd med ditt köp =)

 16. jenco skriver:

  Den typen av vagn är super!! Jag använde nåt liknande när jag var aupair för typ 15 år sen i London och dom är så smidiga och lättkörda och för att inte tala om hur liten plats dom tar när som är ihopfällda!! BRA köp!!

 17. bojlin skriver:

  God fortsättning på 2oo9
  Hoppas det blir ett bra år för er med!
  Önskar ibland att jag varit lite vagntokig med, men nej.. intresset finns inte. Quinnyn här rullar bra =)

  Kram
  Sandi

 18. ulrika skriver:

  *s*
  Det är väl jättekul att förnya sig ;o)
  http://mammatillflera.blogspot.com/

 19. Mia skriver:

  Haha klart man måste ha vagnar till varje ändamål ;-) Eftersom lilla J fortfarande är liten så behöver hon ju också få sitta.. Här har jag en fem åring som ÄLSKAR att få åka i sin Emmaljunga Scooter (tror jag den heter) och den är så sliten så den kommer inte att gå att sälja ;-)

  GOD FORTSÄTTNING ÅSE!

  Kram Mia

 20. trollis skriver:

  Me like rosa och grått!

 21. AnnaMathias skriver:

  En riktigt snygg vagn till tjejerna! Rosa e ju så ”grant”! :)

 22. Mischy skriver:

  Vagn-o-maaaan :) snygg sak. Toppen för lillfia att vila sina trötta ben vid lillasyster.
  Gillade verkligen färgerna också.

 23. Cybertjejen skriver:

  Bra att du köpte en ny vagn så lilla J också kan få åka vagn med lilla A ;)

 24. Belle skriver:

  Hahahah! Någon som behöver övertyga sig själv. ;D Nej, jag skojar bara. Du säljer ju de vagnar ni inte använder. :-)
  Sen så finns det ju så många fina vagnar, och jag har svårt att tänka mig att det finns EN vagn för alla tillfällen. Jag har ju många par skor, t ex. ;D

 25. petra75 skriver:

  hahhah din vagntoking, hihihi.
  Vet nog ingen som köper så mycket vagnar som du, hihi.
  Men som Linruz skrev, du säljer ju oxå. Du lagrar ju inte dem.
  Så fina vagnar som du köper är det ju inte så svårt att sälja dem sen och få en bra peng tillbaka.

  keep on shopping. ( Du sa ju att det var sista barnet nu och dem växer så snabbt, så passa på att testa så många som möjligt. hihi)

  många kramar

 26. Maria i Gbg skriver:

  :-D
  Jag säger som föregående talare; du är ju så duktig på att sälja grejerna när du inte behöver dom längre så det är heeelt ok. du behöver verkligen inte ursäkta dig. Men om du INTE sålt av grejerna utan bara samlade på hög, alternativt slängde, så tycker jag fortfarande att det är heeelt ok. Var och en gör faktiskt som den själv vill. Så det så!
  Dessutom tycker jag att det är självklart att även lilla J ska få sitta/ligga när hon behöver, och det är ju inte alltid man har möjlighet att vara två (och ha två vagnar) när man ska ut.

  Kram från Gbg

 27. Linruz skriver:

  Fniss….du är rolig du. En lååååång förklaring!
  Men snygg var den!!!
  Shoppa på du bara vännen vi tycker det är så kul att se allt fint du köper.
  Sen säljer du ju det gamla så då är det ju försvarsbart….

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress