Nuuuuuuu ska jag sussa!! Suttit och fixat lite med mina ”blog” layouter och lagt en avdelning här på Underbar (layouter i menyn) där de som vill kan låna layoter. Denna avdelningen kommer nog växa rätt så snabbt.. De har tidigare funnit på Bejewelled men jag har översatt knappar m.m till svenska.

Nåja annars har jag varit hemma hos Annica ett tag och sen har det ju varit Melodifestivalen! Bra bidrag som gick vidare! Fast min favorit var ju helt klart Aleena (You better believe it)
Daniel åkte ju till Stockholm igår för att ta ner flyttlasset, hans kompis Stefan åkte med upp i lastbilen så tyvärr fanns det inte plats för mig *snyft* dumma dumma Daniel!
Nåja, han kommer igen imorgon med hela flyttlasset :-) Livet har börjat!
Imorgon får jag även hem mina goa knoddar! *saknar* Daniel berättade att det finns jätte bra lekplatser precis nedanför honom i Malmö *bra*
Nä, nu ska jag krypa ner i sängen!

:kiss:


Inga kommentarer to “Layouter”

 1. LiS skriver:

  Misstänker att du fått ner älsklingen till skåne nu och därför inte har tid att skriva ;)

  Har du tid att fika??

  *kram*

 2. Nina skriver:

  Kikade in efter nya nytt i db men icket ;) Hoppas ni har det gött
  Kram/Nina

 3. Petra skriver:

  Jätte fina layouter du gjort :D Det fick mig att ligga och fundera inatt på hur jag ska göra om min hemsida nästa gång :D

 4. Nina skriver:

  Älskar den där layouten med fötterna och barnen, såg dne när jag började intressera mig för att göra hemsidor, det är nu några år sen och tyckte så mycket om :)
  Hoppas ni får en trevlig söndag
  kram/Nina

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress